Evlilik belirsizliğinden çok bunaldım

Ben katiliyorum
Burda konu sahibesine evlilim delisi vb yazmislar ama bence alakasi yok. Burda 34 yasinda bir adam var ama diyor ki evlilikten korkuyorum. Eee peki sevdigi kadin icin sorumluluk altina girenler essek mi yani? Bu sekilde konusan bir erkek asla bana guven vermezdi, konu sahibesi guvenememekte, buraya konu acip akl sormakta hakli. Ben olsam boyle basiretsiz, kararsiz bir erkeketen sogurdum. Erkek dedigin biraz dik duruslu, kararli olmali.

O kız cok dogru yapmış var ya...
Konu sahibi kesinlikle aynısını yapmalısım..
Oyalamalara gelme, avize vs o da oyalama zaten...
Senden somut adım gelmeyecek beklentilerimiz farklı de ayrıl...Emin ol peşine düşecek...

Korkma kaybetmekten korkma, çünkü bunu o anlıyor ve sen gidemediğin icin nasılsa cepte deyip uzattıkca uzatacak...Korkma ayrıl

Bu kendi evine esya alırken sevgiliye sormak klasik taktiktir...Daha once de rastlamıştım, parmağa bal çalmak....Eşya beraber seçilir zaten...

Bunları yapması evlilik düşünüo anlamına gelmiyor emin ol...Bazıları sevio boyle ilgi verip karsıdakinin baglanmasını

Senin sorunun tam olarak cevabı şu videodaki ilk soru: tam senin konunu okuduyunca karşıma çıktı:

Bazı kadınlardaki evlilik erkeğe yarıyor filan kafası beni rahatsız ediyor gerçekten bu devirde evlenmek kolay mı bir düşünün hayat ne kadar pahalı her gün her şeye zam geliyor ama evde oturan kadınlar iki bulaşık çamaşır işi yapıyor diye evliliğin erkeğe yaradığını düşünüyor?
o yaptığın yemeğin çamaşırın deterjanının parası havadan mı geliyor?
bu devirde ev geçindirmek hele ki tek maaşla ciddi mesele o yüzden erkeklerin korkması çok normal.

bakma sen burdaki yok sevse hemen evlenir filan laflarına öyle hızlı evlilikler aynı hızla bitiyor.
bu ya evleniriz ya biter diyen kadınların da karşısındaki erkeği sevdiklerini de çok düşünmüyorum. amaçları evlilik gibi hani kim olursa olsun der gibi.
evlenmek istemek en doğal hakkkın ama bunu net konuşmanız lazım.
korkuları neler,
sen neden evlenmek istiyorsun,
evliliği ne sanıyor,

bunları detaylıca konuşunca her şey çözülür.
diretme, taktik maktik filan seni nikah masasına götürür belki ama aynı hızla mahkeme salonuna da yolunu yapar.

Yalnız blöf için ayrılmak çok mantıklı değil, adam aman banane diyip geçedebilir, yani sonra adam dönmeyince çark edecekse hiç o toplara girmeye gerek yok. Ben orada o kadını kendini iyi tanıdığı ve kendisinede sorumluluk yükleyecek bir kurum için erkeği ikna etmeyecek , peşinde koşmayacak kadar değerli gördüğü için yazmıştım. Yoksa blöf için yapılacak iş değil zaten kız evlenme teklifinde de kabul etmemiş, adam baya uğraşmış gerçekten evliliği istediğini ispatlamak için.

Blöf için değil ki...1 yıl sonunda hala tanıstırmıosa adam zaten evlilik düşünmüyor...videosunu attım bak izlersin konuda var

Blöf için değil ki...1 yıl sonunda hala tanıstırmıosa adam zaten evlilik düşünmüyor...videosunu attım bak izlersin konuda var

neye dayanarak böyle bir şey söyleniyor?
elin adamı bişey yumurtladı diye körü körüne ona mı inanacaksın?
ailesiyle tanıştırmak bir evlilik göstergesi değil ayrıca burda nice aileyle tanışıp hüsrana uğramış konu sahibi var.
saçma genellemelerle olmaz bu iş.

Önünü görmek istemen normal, anliyorum seni.
Biraz daha beklemekte gayet mantikli.
Yine bir adim olmazsa ayrilirsin. Ama ikinizin de yaslari uygun olduguna göre, gereksiz yere uzatmanin anlami yok.
Anne babayla tanistirmakta o kadar zor olmamali.

Böyle durumlarda hemen tekmeyi basıyorum. Ben evlenmeyi düşünmüyorum diyene sen bilirsin diyorum. Ben 6 ayda evlenmiştim. 3 yıl zor boşandım adamdan. Evlilik bize zor adam bana lütfedecek ben de peki diyeceğim oldu başka isteği varsa onu da yapalım. Kendi haline bırak baskı yapma dışardan gözlemlemeye çalış. Sen kendi hislerine inan, yalan olduğunu hissediyorsan yalandır. Biri gider biri gelir bence.

eee 6 ayda evlenmişsin de bir hayır gelmemiş.. demek ki öyle erkenden arkadan atlı kovalıyor gibi evlenmek bir meziyet değilmiş..

Açıkçası benim de daha önce çok ilgili ama evliliği istemeyen bir sevgilim olmuştu. Yirmili yaşların ortasındaydık. Ben de evlenmek istemiyordum gerçi. Sadece hayatımda birisi olsun istiyordum. Yani koymadı bana ama eğer erkekleri biraz tanıdıysam muallakta bırakan erkek evlenmez maalesef. Otuz yaş üzeri için altı aydan sonrası artık evlilik kararının alındığı zamanlardır. Ne kadar ilgili olursa olsun, hatta sizi ne kadar seviyor olursa olsun bu kadar ısrar aşamasına getiren erkek evlenmiyor benim tecrübem ve gözlemime göre

Kuzeni hala yanında mı?

eee 6 ayda evlenmişsin de bir hayır gelmemiş.. demek ki öyle erkenden arkadan atlı kovalıyor gibi evlenmek bir meziyet değilmiş..
Sen laf sokunca ne oldu kazanmış mı oldun biz de yanlışlığından bahsediyoruz, keyfim ister yine evlenirim ama en azından bakış açım ve kalbim şükürler olsun iyi sen de iyi ol belki pozitif olursun bacım

1 ayda evlenme teklif edip 3 ayda evlenenler 3 ayda da boşanıyor hiç şaşmadı buacele etmeyin iyi tanıyın.

1. ayda evlenme teklifi almistim, cok beklemeden evlendik(3 aydan bile önce). Evliligimizin 6. yilina dogru gidiyoruz suan.
5 sene sevgili olup 3 ayda boşananlar da var
Ne zaman evlilik teklifi aldiginla alakali birsey degil bu.

Konu sahibi bence cok ustune gidiyorsunuz. Evlenmeyi dusunmyorum diyen adam bile asik oldugunda ve kafasina yattiginda zart diye evlenmeye karar verir gayet. Sizde boyle bir durum yok, benim de kuzenim beyaz esyalara kadar "eski" sevgilisine sorarak almisti simdi baskasiyla evli.

Kimisi de israr ede ede nikah masasina goturmeyi basariyor ama ne anlami var, birak kendi istesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…