evlilik benim icin tam bir fiyasko

peki tüm bunlara karşı çıkmıyor musunuz..bazen en büyük hatayı baştan tepki göstermediğimiz için yapıyoruz.iyi olalım anlayışlı olalım derken tepemize çıkıyor insanlar..en baştan dur bakalım orda denebilse belki bu kadar aile yaşantınıza müdehale edemezler.bence bunu eşinle tatlı tatlı konuş..biraz böyle maduru oyna kavga çıkarmadan ama..çok yoruluyorum de evimde tek başıma seninle olmak istiyorum de istediğim gibi giyinip dolaşamıyorum evin içinde de mesela..

esyalarımı almak ıcın ıs cıkısı eve dondum annemlere gıtmeden erken gelmıs benden once evdeydı bana yalvardı ve gıdemedım aksam abısı ve yegenı geldı onlar sarhos olmustu bakıp guluyordum ama uyuyakalmısım yılbasına uyuyarak gırdım hala vıcdan azabı cekıyor ama bıdaha onu sınırlendırsem benı dovmeyecegıne yemın edemıyor sabahta msn den yazdıkları su sekılde...

EŞİM:GUNAYDIN CANIM,SABAH RAHAT GIDEBILDINMI İŞE?
BEN KOTU BIRI DGILIM
TMM
COK UZERIME GELME NOLUR
ACİZLİK OLARAK GORECEGIM
ARTIK
DOKUNMUYCAM
EGER SANA DOKUNURSAM BANA ACIZ DE TMM
SIHIRLI KELIME BU
BEN:GUNAYDIN. HAYIR KALABALIKTI BAYA AMA ŞÜKÜR İŞE GELDIK YA BU YETER.ACİZ OLAN BEN OLUYORUM AMA GUCSUZ OLDUGUM ICIN
SENI ENGELLEYEMEDIGIM ICIN

EŞİM:BENIM CNM SEN DGIL
BEN:YA DAHA COK SINIRLENIRSEN DEYINCE CUNKU BIRAK DIYORUM BIRAKMIYORSUN
EŞİM:ACIZ DIYOSUN
TMM CNM
BUNDAN SONRA
INSALLAH KAVGA ETMEYIZ
COK MORALIM BOZULUYO
HAYATIN ANLAMI KALMIYO
BEN:BENI SEVIYORMUSUN SANKI BANA VURUNCA ACIMAYINCA SEVMIYORSUN GIBI GELIYOR GIT DIYORSUN BANA BIDE NEREYE ISTERSEN
INSAN NASIL SEVDIGI INSANA BUNLARI SOYLER BIDE AGLAMASINA RAGMEN BIRAKMAZ CANINI YAKAR
EŞİMAPATYAM GERCEKTEN SINIR KRIZI GECIRTIYOSUN
INSANA
ISTEYEREK BILE BILE SOYLENMIS DGIL HIC BISEY
O AN KI
RUH HALI
INSAN NE OLLURSA OLSUN DIYECEK SEVIYEYE GELIYO
GIDIYO BIR ANDA HERSEY KAFASINDAN
BEN HATALIYIM
AMA
SENDE BIRAAZ
BEN:BENMI OKADAR SINIRLENDIRIYORUM
EŞİM:KENDINDEDE BISEYLER ARA
EMPATI KURALIM
SENN DEDIGIN GBI
NSE TEKRAR
COK UZGUNUM
CNM
VE GERCEKTEN SENI SEVIYOR
BIR DEGERLIM VARSA ODA SENSIN
YEMIN EDERIM
GERIYE KALN
UMRUMDA
DGIL
BENIM SORUMLULUGUM SENSIN
UZDUGUM ICIN
BEN:tamam empatı kuralım sureklı
EŞİM:TMM CNM
VE BEN KOTU BIRI DGILIM
SİNIRLIYIM
OFKE KONTROLUM ZAYIF
KENDIMDEN INAN NEFRET EDIYORUM
AMA OAN HERSEY GIDIYO DYORUM YA
SANA
ONDAN
DIKKAT EDICEM
BUNDAN SONRA VURUP KAPIYI CIKICAM
INSALLAH KAVGA ETMEYIZ
BEN SENDEN DAHA COK ISTIYORUM
MUTLULUGU
SICAK BI YUVA
CNMM GIBI BIR ES
DAHA NE ISTERIM
ALLAH SAGLIK SIHHAT VERDIKTEN SINRA
CIKMALIYIM CNMM
TMM
KOLAY
GELSIN
BI SAPIKLIK FLAN YOK DMI
DIKKAT ET
KIMSEYLE MUHATAP OLMA
FAZLA
BEN:NE SAPIKLIGI
ANLAMADIM
EŞİM:BEN KISKANÇ ADAMIM.KOLAY GELSIN IYI CALISMALAR.
ARAP KUAFOR FLN
TMM
GERCEKTEN KATIL OLMAK ISTEMEM
BEN:HAYIR YOK SACMALA .ARAP SALAGIN TEKIYDI BIR MUSTERIYDI GELDI GITTI.KUAFORE GELINCE YILISIK BIR TİPTİ SANA KIZIP YUZUKLERI CIKARTTIGIM ICIN BENI BEKAR SANDI. BUYUTULECEK HICBIRSEY YOK
EŞİM:TMM OLE OLSUN
CNMM
CIKMALIYIM
SEE U
AKSAM
MANTAR CORBASI YAPARMISIN
VE MENEMEN
BEN:TAMAM KOLAY GELSIN
SANADA
EŞİM:MENEMENI BEN GELINCE YAPRSIN
CAYIDA
BEN:TAMAM
EŞİM:SAOL CANIM
TMM
CIKTIM KADERİM
KOLAY GELSIN
OPTUMM
SENI
2 YANAGINDAN
BEN:SAGOLASIN SANADA KOLAY GELSIN

ya okadar dikkafalı biri ki köyde amcası, dedesı ve kendı aılesı üç aile bırarada buyumusler kadınların hıc sesı cıkmazmıs erkek ne derse dogrudur bu mantıkla buyumus cok bilmiş kadınları sevmem senınde sesin çok çıkınca sınırlenıyorum dıye ben sakin sakin konuşmayı denesemde anlamıyor sus dıyor haksız oldugunu asla kabul etmıyor

sakın yanlıs anlama ama bu konu msnden konusulcak bı konu degıl cnım.bırkere kesın bır dılle eger bırdaha o el kalkarsa yuzumu asla goremezsın de ve asla bırdaha bu konuyu acma konusmasınada ızın verme yoksa bıraz cıvkı cıkabılır.bana kalırsa okuduklarımdan eşin hala sen bana sınır krızı gecırtıyosun falan demıs hala pısman gıbı gorunmuyo konustuklarından yola cıkarsak tekrarı olucak gıbı canım

naptın canım dicem ama belliki o gün eve gitmisin yine eşinin yanına durumlar nasıl ?

SÜREKLİ OZUR DILIYOR ÜSTÜMÜ ORTUYOR , SU GETIRIYOR , ELEKTRIK SOBASIDA KOMBIDE ACIK SOBAYI BANA DOGRU YAKLASTIRIYOR KUMANDAYI ELIME VERIYOR .OKADAR KORKUYORKI GITMEMDEN UYUMAMI BEKLIYOR KONUSMAK ICINDE UYUDUGUM AN KULAGIMA FISILDIYOR SENI SEVIYORUM ELLERIM KIRILSIN ALLAHIM BENI SEN AFFET SONRADA KADERIM AFFETSIN HATTA SEN AFFETME GÜNAHIMA GÜNAH EKLE YETERKI O AFFETSIN FALAN DIYOR TABI UYUMA NUMARASI YAPIYORUM SACIMI OKSUYOR VE OPUYOR SUREKLI USTUMU ORTUYOR O ANLARDA DIYORUMKI BANA EL KALDIRAN BU ADAM OLAMAZ ONADA DEDIM SINIRLENINCE BAMBASKA BIRI OLUYORSUN BIR DOKTORA GİT ODA DIYORKI SENIN SESİN AZ CIKSIN BENIM DOKTORA IHTIYACIM YOK:s

NORMALDE KONUSAMIYOR KONUYU UTANIYOR ÇÜNKÜ BEN ACTIM EVDE O KAPATTI KONUYU NOLUR ACMA DEDI. OYUZDEN MSNDEN YAZMIS KARARLI OLDUGUMU BILIYOR GIDEBILECEGIMI EVE GELMIS ISTEN CIKIP DIREK ESYALARIMI ISE GIDERKEN ALDIMMI DIYE BAKMIS ALMADIM CUNKU OTOBUS ZATEN KALABLIK ISE GIDERKEN BIDE ONLARI TASIMAYIM DIYE ALMADIM .. HEMEN DOLABIMA BAKMIS:s OKADAR KOTU BIRI DEGIL AMA NEDEN BOYLE OLUYOR ANLAMIYORUM.. DIYOR ZATEN SÖZ VEREMIYOR BIDAHA EL KALDIRAMAYACAGINA Kİ DÖVMEK AMACLI SIKMIYOR BOGAZIMI SUS DIYE ÖLDÜREBILIR BILE O AN SON ANDA BIRAKIYOR

bu kredi borcu olmasa geçim derdi , ailesi yakın olmasa haftasonları bırbırımıze zaman ayırabilsek bizim kavga edebılecek tek bır sebebımız bıle yok aslında!!!! cunku yemek begenmez ben kızarım gecer, kumandayı alır kızarım sonra bırsure sonra dayanamaz verır yanı kıskanctır facebooka falan kızar ama artık zaten cok sınırlı kullanıyorum gırmıyorum bıle herseyım kapalı :S

darp raporu nasıl alacagım kı çürük falan morluk olmuyorkı vucudumda bogazımı sıkıyor sus dıye bırde ıkı tokat atıyor nasıl ıspat edebılırım

bılezıklerımı alacagım ocak sonunda bozduracagım altın suan cok düşük...ben annesının ceyreklerı almasına su yuzden kızdım 1tl masraf etmedı bana hıcbırsey takmadı esım bılezıklerımı kredı ıle aldı annesı taktı gıbı gosterıldı ..tamam kendı evlendırır bızı borcsuz alsın derım ama 1tl masraf etmeyıpde goz dıkmesıne sınırlenıyorum bıde halasına dugunde bana para sakla demesıne bu nedır yaa ınsan ogluna bunu yaparmı?hep nasolsa ıkı kısı calısıyor dıye dusunuyorlar

hemen tav olmuşsun yine :)

kıyamıyorum, merhamet mı sevgımı alıskanlıkmı, aılemı uzmekten , arkadaslarıma etrafıma kucuk dusmekten korkma mı bılmıyorum bunlardan bırı mı yada hepsımı ama yapamadım yıne gelmeyecegım sanıp resmımı atıp kırmıs salonda cercevede gelınlıklı gülen bır resmım vardı herkes eve gelınce ona bakardı cok guzel cıkmıssın derlerdı ona kızardı kaldır yatakodasına koy dıye kıskanırdı resmı ben yokken onu kırmıs cercevesını

tekrar yapıcak ama yaptıklarını her defasında böyle yaparsan sürekli tekrarlıcak..gözünü bile korkutmuyosun adamın nasıl olsa gitmez diye düşünüyor..vala ben bu erkekleri anlamıyorum gözümün önünde aglıyo diyosunuz ya erkekler kolay kolay aglamaz nasıl aglıyor yahu bana hiç aglayanı denk gelmedi vala sizde varmı kızlarr ))

bence senın esinin psikoljık problemlerı var bı psikologa gorunmesınde fayda var canım

her evlilikte kavgalar olur ama şiddet varsa ve affediliyorsa devamıda gelir yani bilerek ve kabullenerek o evdesin artık kendi kurallarını ve otoriteni yada otokontrolunu elinde tutarak şans ver elbette ama devamı olduğunda o anda o sinirle 3.sayfada manşet olabilirsin benden söylemesi tatlım
allahım korusun sabır ve merhamet versin ikinizede

Bileziğe, ailesine, geçim sıkıntısına takılıp büyük resmi kaçırıyorsun. Bunların hepsi hallolsa zaten insan melek gibi olur. Önemli olan sıkıntı zamanlarında insanların birbirine destek olmalarıdır. Yarın bebeğiniz ağlasa geceleri onunda boğazına mı yapışacak sus diye. Senin tavırlarına bahane buluyor ki sen onun asıl sıkıntısını anlamayasın diye. Eşinin öfke kontrolü yok.

Ayrıca boşanacağını da düşünmüyorum kaderim diye bakıyorsun olaya, burada da sadece sana destek olsunlar diye konu açıyorsun. Yıllar geçtikçe şimdi seni geçici olarak rahatlatan bahanelerinden pişman olmazsın umarım.

Son düzenleme:

gözu korktu bana kac tane mesaj cektı hıc cevap bıle yazmadım esyalarımı almak ıcın gıttım ızın almıs benden once gıtmıs eve gelme ıhtımalıme karsı.eve, dolabıma bakmıs ben kaufore falan ugradıgım ıcın hemen gıtmemıstım gelmeyecegım sanıp resmımı kırmıs işte gelıncede posetlerımı alıyordum sarıldı falan bırakmadı aglıyor evet aslında cok merhametlı cok duygusal bırısı ama kavga esnasında nasıl bu hale gelıyor anlayamıyorum normal halınde ben bıle ınanamıyuorum dusunuyorum gercekten bunu yapmısmıydı dıye? benım ılk sevgılımde benı aldattı ondan ayrıldım dıye gunlerce aglamıstı banada hep aglayanlar denk gelıyor sanırım ama onunkı tımsah gozyaslarıdır:S eşimin gercekten agladıgını bılıyorum ama psıkolojık sorunları oldugu buyuk bır gercek!

dedıgın gıbı ınsan ıyı gunde kotu gunde beraber destek olmalı ama maddı sıkıntı benı bunaltıyor bende onu .. cunku dedıgım gıbı kredyı nısanlı ıken cektı ama maasını yıne annesıne verdı ve oyuzden kızıyorum bende bırseylerı unutamayıp yuzune vuruyorum keske bende bunu yapmasam ..nişan,soz, dugun konusunu acmasam ama bende annesıne olan kızgınlıgımı yenemıyorum oda aılesıne asla laf soyletmez kı o benım aıleme asla bırsey soylemıyor soylese bende cok kızardım heralde:S cocukları cok sevıyor aslında ama bebegımız olsa dedıgını yapabılır uykudan uyanınca cok sinirlı oldugundan:S ofke kontrolu olmadıgını kendısıde soyluyor..tesekkur ederım yorumun ıcın bosanma konusuna gelınce gercekten cesaret edemıyorum .evlenmeden once alt kat komsumuz vardı kocası kadını doverdı ve seslerını duyardım kadına kızardım içten içe nasıl dayanıyor neden bırakmıyor dıye ama sadece insan yasarken anlıyormus , yasamadan asla bılemıyorsun konu acmamın sebebı evet sızlerın destegı fıkır almak ama en onemlısı kendı hatalarımı gorebılmek oyuzden bırebır tarafsız yazmaya calısıyorum cunku gercekten eşim boyle bırı degıldı sevgılı ıken ben napıyorumda bukadar sınırlenıyor gercekten psıkolojık rahatszlgımı var yoksa ben mı cok sınırlendırıyorum? normalde komık bırı oysa kı tamam cok konusmayı muhabbet etmeyı sosyallıgı sevmez ama bukadar kaba kötü bırı degıl..kabalıgı soyle konusma tarzında ama onun farkında deıldı bıle uyardıkca yavas yavas duzeldı ama dıkkat edıyorum tum aılesı o sekılde konusuyor yanı babası annesıne lan , abısı annesıne lan dıyor:S

bende dıyorum o sinirle benı oldurebılırsın dıye ve oda korkuyor dıyorkı kac sınırlıysem sende bana vur ama dırek bogazımı sıkıyor bıryerıme vurmuyorkı gucum yetsın kacayım korkmuyor degılım korkuyorum aslında hatta o bıle korkuyor dıyorkı nolur sınırlıysem kac yada ben gıdeyım aminnn saol nolur hersey duzelsın söz verdı ama

Anahtar cümle burası. Bunun üzerinde uzun uzun düşünmelisin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…