- Konu Sahibi ikincisans88
-
peki tüm bunlara karşı çıkmıyor musunuz..bazen en büyük hatayı baştan tepki göstermediğimiz için yapıyoruz.iyi olalım anlayışlı olalım derken tepemize çıkıyor insanlar..en baştan dur bakalım orda denebilse belki bu kadar aile yaşantınıza müdehale edemezler.bence bunu eşinle tatlı tatlı konuş..biraz böyle maduru oyna kavga çıkarmadan ama..çok yoruluyorum de evimde tek başıma seninle olmak istiyorum de istediğim gibi giyinip dolaşamıyorum evin içinde de mesela..
naptın canım dicem ama belliki o gün eve gitmisin yine eşinin yanına durumlar nasıl ?
sakın yanlıs anlama ama bu konu msnden konusulcak bı konu degıl cnım.bırkere kesın bır dılle eger bırdaha o el kalkarsa yuzumu asla goremezsın de ve asla bırdaha bu konuyu acma konusmasınada ızın verme yoksa bıraz cıvkı cıkabılır.bana kalırsa okuduklarımdan eşin hala sen bana sınır krızı gecırtıyosun falan demıs hala pısman gıbı gorunmuyo konustuklarından yola cıkarsak tekrarı olucak gıbı canım
Bebegim benim ya, sen nasıl boyle bir aileye boyle bir kocaya katlanabiliyorsun.
Umarım darp raporu almıssındır ve bu kocayı tez zamanda bosarsın. bosarken de guzel bir manevi tazminat davası ac ta ac gozlu kayınailen gorsun bakalım dunyanın kac bucak oldugunu
hemen tav olmuşsun yine :)
kıyamıyorum, merhamet mı sevgımı alıskanlıkmı, aılemı uzmekten , arkadaslarıma etrafıma kucuk dusmekten korkma mı bılmıyorum bunlardan bırı mı yada hepsımı ama yapamadım yınegelmeyecegım sanıp resmımı atıp kırmıs salonda cercevede gelınlıklı gülen bır resmım vardı herkes eve gelınce ona bakardı cok guzel cıkmıssın derlerdı ona kızardı kaldır yatakodasına koy dıye kıskanırdı resmı ben yokken onu kırmıs cercevesını
tekrar yapıcak ama yaptıklarını her defasında böyle yaparsan sürekli tekrarlıcak..gözünü bile korkutmuyosun adamın nasıl olsa gitmez diye düşünüyor..vala ben bu erkekleri anlamıyorum gözümün önünde aglıyo diyosunuz ya erkekler kolay kolay aglamaz nasıl aglıyor yahu bana hiç aglayanı denk gelmedi vala sizde varmı kızlarr ))
Bileziğe, ailesine, geçim sıkıntısına takılıp büyük resmi kaçırıyorsun. Bunların hepsi hallolsa zaten insan melek gibi olur. Önemli olan sıkıntı zamanlarında insanların birbirine destek olmalarıdır. Yarın bebeğiniz ağlasa geceleri onunda boğazına mı yapışacak sus diye. Senin tavırlarına bahane buluyor ki sen onun asıl sıkıntısını anlamayasın diye. Eşinin öfke kontrolü yok.
Ayrıca boşanacağını da düşünmüyorum kaderim diye bakıyorsun olaya, burada da sadece sana destek olsunlar diye konu açıyorsun. Yıllar geçtikçe şimdi seni geçici olarak rahatlatan bahanelerinden pişman olmazsın umarım.
her evlilikte kavgalar olur ama şiddet varsa ve affediliyorsa devamıda gelir yani bilerek ve kabullenerek o evdesin artık kendi kurallarını ve otoriteni yada otokontrolunu elinde tutarak şans ver elbette ama devamı olduğunda o anda o sinirle 3.sayfada manşet olabilirsin benden söylemesi tatlım
allahım korusun sabır ve merhamet versin ikinizede
bence senın esinin psikoljık problemlerı var bı psikologa gorunmesınde fayda var canım
dedıgın gıbı ınsan ıyı gunde kotu gunde beraber destek olmalı ama maddı sıkıntı benı bunaltıyor bende onu .. cunku dedıgım gıbı kredyı nısanlı ıken cektı ama maasını yıne annesıne verdı ve oyuzden kızıyorum bende bırseylerı unutamayıp yuzune vuruyorum keske bende bunu yapmasam ..nişan,soz, dugun konusunu acmasam ama bende annesıne olan kızgınlıgımı yenemıyorum oda aılesıne asla laf soyletmez kı o benım aıleme asla bırsey soylemıyor soylese bende cok kızardım heralde:S cocukları cok sevıyor aslında ama bebegımız olsa dedıgını yapabılır uykudan uyanınca cok sinirlı oldugundan:S ofke kontrolu olmadıgını kendısıde soyluyor..tesekkur ederım yorumun ıcın bosanma konusuna gelınce gercekten cesaret edemıyorum .evlenmeden once alt kat komsumuz vardı kocası kadını doverdı ve seslerını duyardım kadına kızardım içten içe nasıl dayanıyor neden bırakmıyor dıye ama sadece insan yasarken anlıyormus , yasamadan asla bılemıyorsun konu acmamın sebebı evet sızlerın destegı fıkır almak ama en onemlısı kendı hatalarımı gorebılmek oyuzden bırebır tarafsız yazmaya calısıyorum cunku gercekten eşim boyle bırı degıldı sevgılı ıken ben napıyorumda bukadar sınırlenıyor gercekten psıkolojık rahatszlgımı var yoksa ben mı cok sınırlendırıyorum? normalde komık bırı oysa kı tamam cok konusmayı muhabbet etmeyı sosyallıgı sevmez ama bukadar kaba kötü bırı degıl..kabalıgı soyle konusma tarzında ama onun farkında deıldı bıle uyardıkca yavas yavas duzeldı ama dıkkat edıyorum tum aılesı o sekılde konusuyor yanı babası annesıne lan , abısı annesıne lan dıyor:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?