- Konu Sahibi ikincisans88
-
''O ne der? Bu ne der??'' diye evlilik yürütme bence.
Önemli olan senin kararın.
Hiç kimse boğazından tutularak, şiddet görerek hayatını tüketemez.
Senin neyin eksik 3 aylık evliliğini mutlu,huzurlu yaşayanlardan??
Hiçbirşeyin eksik değil. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran??
Eşinle iyisine,kötüsüne katlansan da 3 gün konuşulur, ayrılıp hakkını arasan da.
En doğru kararı vereceğine inanıyorum.
cnm yok öyle birşey ya hem evi sen geçindir hem sessiz sakin ol hem dayak ye..senin canın yok mu.senin isteklerin yok mu.demişsin hiç kıyafet alıp giyemiyorum maaşımla evi geçindiriyorum diye.senin hakkın yok mu süslenip püslenip gezip tozmaya eşinle.eşin bencil bir insanın teki çok sinir oldum vallahi.artı konuşmayla yola gelmeyen insanlardan anladığım kadarıyla..ne desem bilemedim canım ALLAH'IM kolaylık versin ya..bu ellerle uğraşmak ne kadar zor seninle aynı yaşıtız ve o kadar üzüldüm ki durumuna bende ünide okuyorum son sınıftayım düşüncelerim falan çok değişti ve öldürmeyen acı güçlendiriyor.ben sevdiğim canım dediğim adamı ayrıldıktan hemen sonra başka kadınla ble gördüm.onların canı bizim yandığımız kadar yanmıyor canım hemen toparlıyorlar bir yerden başlıyorlar.bizimde güçlü olmamız lazım..senin en büyük şansın mesleğin olması..o daha çokkk peşinden koşar ayrılsan bile.belkide gruruna yediremiyordur senin evi geçindirmen güçlü kadın olman bu yüzden şiddete başvuruyordur..canım bu sürede Allah'a bol dua et..çok ama çok zor biliyorum.ben intiharın eşiğine gelmiştim kafayı sıyırmaya bir adım kalmıştı .ne ilaçlar ne arkadaşlar geçirmedi acımı...ama şuan paşa gönlüm ne isterse onu yapıyorum..istediğimi alıp giyiyorum,sinemaya gidiyorum...ya kocan yine olur hem de sana daha çok değer veren seven kıyamayan biri..ikinci evlilik yapıp mutlu olanlarda var ve herşey bizim için..olabiliyor yani..
cnm kusura bakma ben ayrıl falan dedim sana ama üstteki yazılarından anlaşıldığı üzere sen devam etme kararı almışsın...hakkında hayırlısı olur inşallah..:))yanlış anlamadın umarım sonuçta en doğru kararı kendin vericeksin:)
hayır canım ben buraya yazdımkı ınsanların fıkrını alayım dıye elestırıye acıgım yalnızca bazen cok acımasız hakaretvarı elestırıler yapıyor ozaman tuhaf oluyor sen kotu bırsey yazmamıssın .. Bende okusam boşan derdım ama ıcınde olunca ınan cok farklı ınsallah kımse yasadıklarımı yasamaz ama kolay degıl bu kararı vermekte...
cnm seni az çok anlayabiliyorum o durumu yaşamak çok farklı tabi..banada artık konu açma bırak şu adamı sen bizi dinlemiyorsun diyorlardı bazen:)bense sürekli konu açıyordum onla ilgili olan her gelişme..çok zor hele ki evliysen tahminimce daha zordur ayrılmak..bak artık duruma göre cnm bir daha yaparsa artık kararını ona göre verirsin..üzme kendini:)
Canım eşin evliliğe adapte olamamış olabilir bunu yaşayanlar olabiliyor , zamanla düzelir.. ailesinin sürekli yanınıza gelmesi düşüncesizliği hakkında yorum yapmak bile istemiyorum. Yüz vermemelisin. Şiddet olayına gelince tam anlayamadım kaçırdım o yorumunu sanırım ama benim asla taviz vermeyeceğim birşey ama bu senin düşüncen , ben bir evliliğin kolay kolay bitirilmesi taraftarı değilim ihanet ve şiddet yoksa. Altınlarını alabildin mi ben olsam cadılıkla olsa gene alırdım kasa kiraladım yatırım yapıcam de al almadıysan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?