evlilik benim icin tam bir fiyasko

canım seni ilk konundan beri takip ediyorum inan yaşadıklarına çok üzüldüm,üzülüyorum..ne yapıcam diye düşüne çık git ailenin yanına sakın ama sakın taviz verme...gitme o eve aklına başına toplayasa kadar iş yerinden izin falan al git

annenlerin yanına gıdınce ılle bosanıcak degılsın ama bu konyu aılene tası danıs senınle konusamıyorsa buyukler bıraz akıl verır.onlar senın aılen bende anneyım bi anne için cocugunun mutlulugundan daha muhım bısey olamaz bence hıc cekınme el degıl ya annen baban senın.3 aydır olanı bıtenı anlat.canım boyle sen sustukca hersey daha da cıkmaza gırıcek bu arada kaç yaşındaydın?ein kac yasında?

Gazetelerin 3. sayfa haberleri bu tarz adamlarla dolu,ne bekliyorsun hala.
Adam birgün seni öldüresiye dövsün,kurtulursan boşarsın,kurtulamazsanda yaşamaktan kolaymı diyorsun.

ben 24 esım 27

sen çok aradinmi bu hasta hayvan adami!!
bende anneyim , kimbilir annen seni ne zorlukalarla hayalerle buyuttu
hatasiz kul olmaz
kendim ettim kendim buldum diye omur boyu çekicenmi bu adama
hengi hatanin bedeli boyle agir olurki
resmen ölüm korkusuyla ya$iyorsun sen
BU ADAM SENI ÖLDÜRÜNCE anneyin kalbi dayanirmi saniyorsun
kocana sinir oldum, numarasi olsa arayip aylene ben soyluycem kiziniizi kurtarin diyee

şiddet dedinmi durucan lütfen ailenin yanına git 3 ayda her hafta dayak saçma sebepten dayak gerçi hiçbirşey şiddet için gerekçe olamaz
seni öldürmesini bekliyosun anlamadımki

bugun eve gıtmeyecegım bakalım ne yapıcak mucadele edıcekmı

Daha neyi bekliyorsun ?

Adam cinnet geçirip katil olma yanlısı.Böyle bir zihniyete sahip...

Birgün gerçekten yapabilir.

Bir insanın fikri neyse zikri de o'dur.

Kaç kurtar kendini.

Kendine acımıyorsan anneciğine babacığına acı :26:

yaşadıkların çok üzücü; bende bundan 12 yıl önce bir evlilik yaşamıştım; asla değişmiyorlar şiddet bir kere başladımı devamı da geliyor.ben de 3 ay evli kalıp ailemin yanına döndüm ama onlar beni bağrına bastı yaşadıklarım çok ağırdı.sen değerlisin bunu unutma altınlar için üzülme benim de altınlarımı bileziklerimi vermemişlerdi
aradan yıllar gecti ben fazlasıyla kazandım biriktirdim hala ailemle yaşıyorum o günlerimi yaşanmamış sayıyorum;
hayata bir kere geliyoruz kimse için ( kocan dahil ) seni üzmesine izin verme; bir karar ver ve yola çık hayat bir kocadan ibaret değil...

Bebegim benim ya, sen nasıl boyle bir aileye boyle bir kocaya katlanabiliyorsun.
Umarım darp raporu almıssındır ve bu kocayı tez zamanda bosarsın. bosarken de guzel bir manevi tazminat davası ac ta ac gozlu kayınailen gorsun bakalım dunyanın kac bucak oldugunu

tamam o zaman annenler üzülmesin diye eşinin yanına git
sonra eşin sana yine şiddet uygulasın hastanelik olursan annenler o zaman öğrenirler nasıl olsa
şimdiki üzülmeleri Allah korusun öyle bir olay olursa üzülmelerinden daha iyidir ....
hadi birde hamile kalırsan !!!

daha neyi bekliyorsun böyle bir adam herşeyi yapar psikolojik sorunları olduğu ortada
elalem ne der diye hiç düşünme ne derlerse desinler ne yaşadığını sen biliyorsun

akli sorunları olması muhtemel, Allah göstermesin şiddetin boyutunu arttırsa cezada almaz valla, delidir ne yapsa yeridir derlerya o hesap

Çok bunaltıcı gerçekten..
Eğer gerçekten mücadele verip değişmediğini anlarsan reziilikmiş utanmaymış bunları düşünmeden dön ailenin yanına..
Senden kıymetli mi daha 24 yaşında hayatını neden zehir ediyorsun?
Ben anlamıyorum evlilik de boşanma da insanlar için neden bir kadın boşanınca utanılacak rezil bir iş yapmış gibi algılanıyor? Bir erkek boşansa onun için sorun olmuyor? Tamamen saçmalıkların içinde olan bir toplumda yaşamaktan utanıyorum.

hamıle kalmam borclar varken o benden ısrarcı dıkkat etme konusunda hap ıcmeyı unutsam o hatırlatıyor

Ne yapmayı düşünüyorsun peki,var mı bir planın ?

Bu arada doğum kontrol hapı,spiral vs hiç birinin %100 koruyuculuğu yoktur bilesin........

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…