- 9 Temmuz 2008
- 46
- 6
- 296
- 37
- Konu Sahibi ikincisans88
-
Napacagımı gercekten bılemıyorum annemlere gıtsem hem uzulecekler hem kucak acıcaklar hemde rezıl olacagım gıtmesem aksam evde yılbası partısı var kuzenı ve kardesı onlara hızmet etmek ıstemıyorum !!!! Nereye gıdecegımı gercekten bılemıyorum bugun ıs tam gunmus ona bıle uzulmedım cunku suan daha cıkmama zaman oldugu ıcın burda sızle konusup kafa dagıtıyorumburadan cıkınca nereye gıdecegımı bılemıyorum
Kaç kurtar kendini...............................Ailen seni sokakta bulmadı !!!
aılem onu ıstemezken ben ısrar ettım sımdı dıyeceklerkı bunun ıcınmı seslı solemeseler bıle ıclerınden bu gecıcek 3ayda gerı donmek ıcınmı?? Herseferınde pısman oluyor ozur dılıyor dıyorkı senı dovmuyorum gozume perde ınıyor oldurecekken son anda vazgecıyorum soyledıklerım onu buna yonlendırıyormus
aılem aılesının cok sık gelıp gtmesınden rahatsız oldugumu bılıyor ama dovdugunu vs bılmıyor bılseler hemen alırlar tabıkı benı ama
ben 24 esım 27annenlerin yanına gıdınce ılle bosanıcak degılsın ama bu konyu aılene tası danıs senınle konusamıyorsa buyukler bıraz akıl verır.onlar senın aılen bende anneyım bi anne için cocugunun mutlulugundan daha muhım bısey olamaz bence hıc cekınme el degıl ya annen baban senın.3 aydır olanı bıtenı anlat.canım boyle sen sustukca hersey daha da cıkmaza gırıcek bu arada kaç yaşındaydın?ein kac yasında?
canım seni ilk konundan beri takip ediyorum inan yaşadıklarına çok üzüldüm,üzülüyorum..ne yapıcam diye düşüne çık git ailenin yanına sakın ama sakın taviz verme...gitme o eve aklına başına toplayasa kadar iş yerinden izin falan al git
aılem onu ıstemezken ben ısrar ettım sımdı dıyeceklerkı bunun ıcınmı seslı solemeseler bıle ıclerınden bu gecıcek 3ayda gerı donmek ıcınmı?? Herseferınde pısman oluyor ozur dılıyor dıyorkı senı dovmuyorum gozume perde ınıyor oldurecekken son anda vazgecıyorum soyledıklerım onu buna yonlendırıyormus
cnm benım sanırım ben bugun eve gıtmıcem dun benı cok kotu dovdu bogazımı sıktı bıan olecegım sandımsebebıde ıcerıde mısafrler warken surat asıp gecıp yatmısım ya halası cumageldı gece ucbucuga kadar oturduk sohbet ettık cmt de 1de yattık pazar ertesı gun ıse gıdıcem mac ızlıo kuzenı kardesı ıcerıde rahat oturamıom gttım yattım napıyım
Napacagımı gercekten bılemıyorum annemlere gıtsem hem uzulecekler hem kucak acıcaklar hemde rezıl olacagım gıtmesem aksam evde yılbası partısı var kuzenı ve kardesı onlara hızmet etmek ıstemıyorum !!!! Nereye gıdecegımı gercekten bılemıyorum bugun ıs tam gunmus ona bıle uzulmedım cunku suan daha cıkmama zaman oldugu ıcın burda sızle konusup kafa dagıtıyorumburadan cıkınca nereye gıdecegımı bılemıyorum
tamam o zaman annenler üzülmesin diye eşinin yanına git
sonra eşin sana yine şiddet uygulasın hastanelik olursan annenler o zaman öğrenirler nasıl olsa
şimdiki üzülmeleri allah korusun öyle bir olay olursa üzülmelerinden daha iyidir ....
Hadi birde hamile kalırsan !!!
hamıle kalmam borclar varken o benden ısrarcı dıkkat etme konusunda hap ıcmeyı unutsam o hatırlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?