- Konu Sahibi ikincisans88
-
canım yaşadıkların gerçekten sinir bozucu bide şöyle yapmayı dene sende katıl onlara hizmet etme ama herkese rahat olmalarını söyle kendi işlerini kendileri yapsınlar hayatı kahretme kendine daha yeni evlisin herşey düzelir o gelenlerde sıkılır zamanla sizi rahat bırakır ama eşinin seni dövmesi kötü olmuş bi kere alıştıysa devamı gelebilir dikkat etmek lazım eşinden emin olmadan çocuk yapma sakın altınlar konusunda ben senden daha müzdaribim :) ama canım zaman tanı birazcık
eveet :s hemde benim hepsini aldılar gözümün önünde yani takı takılırken kayınvaldemler geçti bi poşet açtılar gelenler içine doldurdu bizde eşimle baktık öyle ama benim 2 düğün oldu bi ist.da bide eşimin memleketinde istanbuldakileri kaptırmadım çok çaba sarfettim düğün boyu ama başardım vermemeyi ama memlekettekileri kurtaramadım neyse öteki dünyada hesaplaşırız bizde
iyi bari yalnız değilmişim içim soğudu biraz:))[/QUOT
evet benimde yalnız olmadığımı bilmek içimi serinletiyor ama aklıma geldikçe deli oluyorum
iyi bari yalnız değilmişim içim soğudu biraz:))[/QUOT
evet benimde yalnız olmadığımı bilmek içimi serinletiyor ama aklıma geldikçe deli oluyorum
sen birde beni dinlesen şükredersin:))
bana fıkır verın kızlar cekıp gıdeyımmı annemın evıne yoksa yılbası ıcın gene kuzenı kardesı falan ıcmeye gelıcekler evdemı kalmalıyım?
Napacagımı gercekten bılemıyorum annemlere gıtsem hem uzulecekler hem kucak acıcaklar hemde rezıl olacagım gıtmesem aksam evde yılbası partısı var kuzenı ve kardesı onlara hızmet etmek ıstemıyorum !!!! Nereye gıdecegımı gercekten bılemıyorum bugun ıs tam gunmus ona bıle uzulmedım cunku suan daha cıkmama zaman oldugu ıcın burda sızle konusup kafa dagıtıyorumburadan cıkınca nereye gıdecegımı bılemıyorum
cınsellık bıle cok kısa suruyor esım zaten halasının yanında elımı bıle tutmaz okadar zor kı gercekten esını al konus demıssınız keske bıkerede hak vermedıkı bana bıkere tamam haklısın demedıkı aslında haklı oldugumu hıssettgı ıcın belkıde bogazımı sıktı kufurler ettı cunku soyleyecek bırseyı yok savunabılecek
Bileziğin niye kaynanan da bilezikleri sen aldın bide .yalnız kalamıyorsunuz evlenmek işkence mi ya insan hiç evlenmeye yanaşmayacak nasıl olsa mağdur kadın olucan ya sevmek ceza mı suç mu nıye evlenınce kadınlar işkence çekmiyor mutsuzluktan can cekısıyor Allahım Hidayet ver ne olur kolay kolay evlenmeyelim bu erkeklerden nefret eder oldumEsimin yannda yeterince oldum.dugun gecesi kaynnmda idik kaca kdr kahvaltya oraya gttk balayi donusu oraya.tek huzurlu bi balayimiz oldu 4gun buraya donunce hc yalnz brakmadlr sabrettm ama artk dayanacak gucum yok cunku esimin maasi krediye ve kiraya gdiyor benim maasim ise yemege dger masrflra bilezklri kaynnadan alamadik dha oyaliyor ve ailesi hic yalniz birakmiyor basbasa olsak mac izlemeyi bile dener yatak odasindayim dedim cunku herles pur dikkat tv de koltukta oturcak yer yok esim beni gormuyor bile haftasonu mutlu olup yalniz kalamiyorum bile haftaici ise zaten is guc.yerimde olmayan gercekten anlayamaz esinin yaninda ol demissin arkadasim ben yanindayim ama o bizim borcumuz varken dugun parasini annesine.verdi ki annesi hic masraf yapmadi kredi cekip evlendik.biz hicbirsey takmadilar bana.kredi ile kendi bilezigimi kendim aldim
kaynananın paraları almaması haricinde çok tanıdık geldi durum bana.... Ben de hayal kırıklığı içindeyim, bu değildi benim evlilik hayallerim... Ailemden uzakta tek bir arkadaşımın olmadığı, iş haricinde evden çıkamadığım, haftasonları şehiraşırı yolculuk yapıp kasıntı kayınvalide muhabbetine katlan, birsürü borç öde, cinsellikten nasıl bi bahane bulsam da kaçsam düşünceleri, azıcık birazcık anlayış ve incelik beklentisi, beklentilerini en aza indirmek, doğum günü pastamı nerden alcağını bile bana sordu, hediye tabiki yok çünkü olay kendi paranla hediye alınmasına geliyor, bütün kartlar elime verilip ekonomik düzenin benim sağlamamın istenmesi doğal olarak bir çiçek bir hediye bile bekleyememek...... Pöfff keşke bukadar iyi niyetli olmasa, kavga çıkarcak bi mesele bulabilsem diyorum zaman zaman, olayı büyütüp bitirsem... Çok mu kötüyüm:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?