evlilik benim icin tam bir fiyasko

canım yaşadıkların gerçekten sinir bozucu bide şöyle yapmayı dene sende katıl onlara hizmet etme ama herkese rahat olmalarını söyle kendi işlerini kendileri yapsınlar hayatı kahretme kendine daha yeni evlisin herşey düzelir o gelenlerde sıkılır zamanla sizi rahat bırakır ama eşinin seni dövmesi kötü olmuş bi kere alıştıysa devamı gelebilir dikkat etmek lazım eşinden emin olmadan çocuk yapma sakın altınlar konusunda ben senden daha müzdaribim :) ama canım zaman tanı birazcık

Herkese mutlu seneler dılıyorum ınsallah hepınızın gonlunden gectıgı gıbı olur hersey sımdılık hoscakalın.kısmet olursa carsamba gelısmelerı anlatırım

SENINDEMI TAKILARI ALDILAR:s

eveet :S hemde benim hepsini aldılar gözümün önünde yani takı takılırken kayınvaldemler geçti bi poşet açtılar gelenler içine doldurdu bizde eşimle baktık öyle ama benim 2 düğün oldu bi ist.da bide eşimin memleketinde istanbuldakileri kaptırmadım çok çaba sarfettim düğün boyu ama başardım vermemeyi ama memlekettekileri kurtaramadım neyse öteki dünyada hesaplaşırız bizde

iyi bari yalnız değilmişim içim soğudu biraz:))

Gelinin altınlarına göz koymak,almak ne demek yaaa.....

Yuh kelimesi az kalıyor........

bana fıkır verın kızlar cekıp gıdeyımmı annemın evıne yoksa yılbası ıcın gene kuzenı kardesı falan ıcmeye gelıcekler evdemı kalmalıyım?

Ne sen eve git ne eşin olacak...... eve gidebilsin. Karakola git şikayetçi ol. Şiddet gördüm, tehdit ediliyorum de. Eve gelemesin, en iyi ihtimalle kodese atsınlar. Bir kadına el kaldırabilen adam daha iflah olmaz. Rezil olacak utanacak biri varsa da o eşinden başkası değil.

3 aylik esin mi bogazini ve küfürler etti

Seninki beklediğimden kötü çıkmış canım yaaa!
Ben daha yeni evliliğe adapte olamamıştır,
İstemeden kırıyor seni diyordum. Sen uyurken ağlıyor,
öpüyor diye.. ama yok döven adamın sevgisine inanmam ben
hele ki sebebine bak dangalak herif..
Terket,yüzüne bakma bu adamın iyi bir derse ihtiyacı var..
Çok üzüldüm yaa lütfen kendini yeni evliyim diye bu saçma
evliliğe mahkum etme

Bileziğin niye kaynanan da bilezikleri sen aldın bide .yalnız kalamıyorsunuz evlenmek işkence mi ya insan hiç evlenmeye yanaşmayacak nasıl olsa mağdur kadın olucan ya sevmek ceza mı suç mu nıye evlenınce kadınlar işkence çekmiyor mutsuzluktan can cekısıyor Allahım Hidayet ver ne olur kolay kolay evlenmeyelim bu erkeklerden nefret eder oldum

Bileziğin niye kaynanan da bilezikleri sen aldın bide .yalnız kalamıyorsunuz evlenmek işkence mi ya insan hiç evlenmeye yanaşmayacak nasıl olsa mağdur kadın olucan ya sevmek ceza mı suç mu nıye evlenınce kadınlar işkence çekiyor mutsuzluktan can cekısıyor Allahım Hidayet ver ne olur kolay kolay evlenmeyelim bu erkeklerden nefret eder oldum

yan komşumuz, 101 yaşında bi teyze...
yürüyor, konuşuyor, hatırlıyor sağlıklı maşallah... görsen 70, 80 dersin yani...
hiç evlenmemiş... ve buna borçluymuş sağlığını...
geç kaldık biz galiba... :18:

Allah tekrar sabır versin.. Boğazını sıkıp küfreden adamla daha fazla mutsuz olma bence..Hayat bu neler çıkarıyor insanın karşısına..Bence ne harcadıysan geri iste,yanlarına bırakma sonra da çek git

bu adamla ömür geçmez.allah yardımcın olsun hayatını daha fazla mahvetmeden kurtul ondan onun anlıycağı dilden konuş.allah böyle insanları allah ıslah etsin.

kaynananın paraları almaması haricinde çok tanıdık geldi durum bana.... Ben de hayal kırıklığı içindeyim, bu değildi benim evlilik hayallerim... Ailemden uzakta tek bir arkadaşımın olmadığı, iş haricinde evden çıkamadığım, haftasonları şehiraşırı yolculuk yapıp kasıntı kayınvalide muhabbetine katlan, birsürü borç öde, cinsellikten nasıl bi bahane bulsam da kaçsam düşünceleri, azıcık birazcık anlayış ve incelik beklentisi, beklentilerini en aza indirmek, doğum günü pastamı nerden alcağını bile bana sordu, hediye tabiki yok çünkü olay kendi paranla hediye alınmasına geliyor, bütün kartlar elime verilip ekonomik düzenin benim sağlamamın istenmesi doğal olarak bir çiçek bir hediye bile bekleyememek...... Pöfff keşke bukadar iyi niyetli olmasa, kavga çıkarcak bi mesele bulabilsem diyorum zaman zaman, olayı büyütüp bitirsem... Çok mu kötüyüm:S

dımı ya bana tanısma yıldonumumuzde cıcek aldı kartları ben odedıgım ıcın ben odedım sımdıde hedıye alsın bıle ıstemıyorum cunku benden cıkıyor:)kendı kendıme hedıye almısım gıbı:) evlılıkte kımse aradıgını bulamıyor galıba:S

naptın canım dicem ama belliki o gün eve gitmisin yine eşinin yanına durumlar nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…