- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
-
Aynen, ve bende denemiştim bi ara.. Özellikle uyumadan önce ders çalışırsan uyuyunca beyin onu tekrar eder demişlerdi onun için falanHa uydun mu dersen uymadım bir iki kez dinledim kaldı Ama çok faydalı ve kolay bir yöntem o ayrı :)
Keşke benim yakınımda olsanız. Ben de yana yakıla çocuğuma bakacak birini arıyorum. Benim için orta yaşlı birinden daha iyidir genç ve aklıbaşında biri....
Nerede yaşıyorsunuzben bikac ilana baktim da hepsi 25 30 yas falan diyo hatta ozellikle cocuk gelisim mezunu diye belirten bile var :)) onlarda hakli ne diyim caninin parcasini emanet edecek sonucta
Nerede yaşıyorsunuz
Esin sarkini yapmis mi?yarin bir gun doguya gittiginde nasil okumayi dusunuosun?
Evet haklısın ama şansını denesin şimdi yılbaşı ya belki bir açık vardır ..Marketlerde de keza öyle .Ben evli ve de genç bir hanımın Türkiye gibi bir yerde garsonluk falan yapmasına karşıyım ..Öğrenciler ,genç kızlar para kazanmak istiyor aç köpekler buna pek müsade etmiyor .. İyi kahve zincirleri tabii ki söylediklerimin dışında ..Kahveciler de çalışılabilir ama adı sanı belli olmayan yerler sıkıntıdan başka bir şey değil ..
:)) cok fena kandirmislar sizi.yok ole bisi...cocugun okulu belki ama esinin okulu tayin durdurmayada cikartmayada yetmio benden soylemesi.esin iyi arastirsin.cocukta eger okudugu okulda kalacak yurt yer imkani yoksa oluyormus...bende polis esiyim uni ogrencisiyim hala mezun olmadim o yuzden her tayin donemi ogrenci belgesi alip ipka vermeye calisioruz ve her seferinde kabul edilmio ogrenci belgesi.cok sukur cikmadi simdiye kadar ama her sene ayni stres heyacan...
Aynen öyle.. şimdiden kolay gelsin :)guzel fikir hemen donustureyim ben izledigim videolari yukluyodum zaten yrmek yaparken falan tekrar izliyodum otobuste falan da dinlerim boylece :))
Valla cnm insallah senin dedigin gibi olur..kac yildir ankarada gorevdeymis esin?
yaş kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?