- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
-
teşekkür ederim ilginiz için...
böyle bir şeye güvenerek zaten evlenmeye kalkmam... okulumu bitirecek kadar sabrım var :)
acelemiz yok...
bahsettiğiniz konuda haklısınız, arka planda dönen hesaplar sonucunda oluyordur , olan örnekler...
bizim gibi dayısız insanlara da işte tek çare okulu bitirmek,
kaderimizde hangi il varsa gideriz diye beklemek
konu sahibinin de vardır bir güvendiği bildiği.... hayırlısı haklarında
canim borcsuz mal sahibi olamazsin maalesef oyunun kurali bu
Minnoş, ben sana borçsuz olabilirsin demiyorum :) Tabiki kredi çekmek artık zorunlu da , biraz daha iyi hale gelebilirdi diyorum. Neyse sağlık olsun . Her şey gönlünce olur umarım :)
ev almada ki aceleniz neydi?
şükredin 900 tl asgari ücret şuan da..
size 500 tl kalıyor bu arada hemde ev sahibi
oluyorsunuz.
bence ygs için kendinizi iyice hazırlayın ve ygs puanınızla bir yere yerleşin. 2 yıllık sağlık bölümleri bence sizin için daha uygun olur. hem kısa sürede bitirir hem de daha rahat iş bulursunuz.
biz 30 lu yaşlarımız dayız 2 maaşla yapamadık.bossa kira odemek istemedik esimin arkadaslari meslektaslari da simdiki aklimbolsa odedigi kiralarla iki ev alabileceklerini soylediler 30 yasinda ev alip 40 yasina kadar borcuyla ugrasmaktansa 20 li yaslarimizda borclanip 30 yasinda rahat ederiz elimizde bi mulkumuz olur coluk cocugumuza birakcak bi seyimiz olur diye acele ettik :)) cok sukur tabi geciniuoruz bu parayla ama elden borclarimiz belimizi buktu
Sıkma canını , türkiyede yaşayan herkes aynı sıkıntıları yaşıyor.Evlenden önce kestrimiyorsun , bir yola girmiş oluyorsun.Güzel düşüncelerin , eşine destek ol .Atlatırsınız en kısa sürede inş.
biz 30 lu yaşlarımız dayız 2 maaşla yapamadık.
ama eğer sen işe girersen sıkıntısız ödersiniz borçlarınızı.
ama üni. diyorsun o da ayrı bir masraf nasıl olcak??
cesaretinize hayran kaldım. benim eşimde polis ve ben de çalışıyorum. lojmanda oturuyoruz. ewt bizde kendimizce birikim yapıyoruz ama tek maaşla ev almak zor. eşiniz yemek işini nasıl yapıyor?? bi 400 er lira harçlık bırakıyoruz kendimize. size toplamda 600 falan kalıyor zor durum..
ben kpss çalışırken masa başı iş bulmuştum çok azdı maaşı ama yinede geliyordu birşeyler. orda ders çalışıyordum arada. akşamda evde 2 saat çalışıyordum yetiyordu. böyle bir iş bulabilirsiniz.. evli değildim fakat..
ama en büyük tavsiyem, doğum tarihi değişmez deyip ÇOCUK YAPMAYIN sakın..
Katılıyorum:)e sen zaten çözmüşsün olayı bak ne güzel her şeyi planlamışsın..uyguluyorsun da,
ne yapalım biz anlamadım..
evin hayırlı uğurlu olsun
Katılıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?