- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
Cinsellik yaşamayan kadın da erkek de hırçınlaşır.İkinizin de hırçınlığının sebebi bu.Bir an evvel bu sorununuzu çözmek için adım atmalısınız.Evlenmeden önce ümit vardı .şimdi istesemde güzel davranış ters tepiyo .sert yanıt veriyor kalbimi çok kırıyo.kırıp umursamıyor oralı olmuyor kırıp döküyorum elime geçeni görsün diye beni
Ben d merak ettimBirşey yaşamadık derken ?
2 yıldır sevişmiyor musunuz ?
Tek benle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum .eşim ilk denemede olmayınca sinirlenmişti çekip gitmişti. ondan sonrası hep o anlar gergin olduk olamadı.erkek gerginse siz ne yaparsanız yapın olabilir mi ister istemez geriliyısunuz sevilmeden yunuşamadan hele ki bide ilki iste gerginlikle sinirlenmeyle olacak olsada olmaz.bir çok insan için o ilk nekadr özel güzel geçmiştir gözleri parlar anlatırken .bende öyle olsun isterdim.Vajinismussunuz kisaca.
Esiniz denemelerinizden sonra israrci olmamis, sizde bu sorununuzu esinizin cozmesini beklemissiniz, daha cok ilgilensin, daha cok bu sorunla alakali adimlar atsin diye.2 yil olmus hala karsilikli bekliyorsunuz.
Yani Kim ne zaman uyuyor, gelip bana ilgi gostermiyordan once bu konuyu bir halletseniz. Cok ustu kapali cevaplar veriyorsunuz, size boyle yardimci olamaz ama buradaki kadinlar.Eger vajinismussaniz tedavi olun, bunun kocanizin ustelememesiyle ilgisi yok, ayrica oyle bile olsa sizin probleminiz bu. 2 yillik evlilikte cinselligin olmamasi hic normal ve sagliklida degil. Siz neden beraber uyumuyoruz diyorsunuz, neden beraber olamiyoruz diye dusunmelisiniz once.
Evlenmeden önce cinsellik yaşadınız mı eşinizle peki?Tek benle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum .eşim ilk denemede olmayınca sinirlenmişti çekip gitmişti. ondan sonrası hep o anlar gergin olduk olamadı.erkek gerginse siz ne yaparsanız yapın olabilir mi ister istemez geriliyısunuz sevilmeden yunuşamadan hele ki bide ilki iste gerginlikle sinirlenmeyle olacak olsada olmaz.bir çok insan için o ilk nekadr özel güzel geçmiştir gözleri parlar anlatırken .bende öyle olsun isterdim.
Bizim iletişim sorunumuz da var çok kavga ediyoruz birbirimizi hiç anlamıyoruz.her zaman hep karşımda oluyor eşim.birşeye canım sıkılmış oluyor anlatıyorum ,problemi yine bende görüyor anlamaya çalışmıyorCinsellik olmayinca evli olmanin ne anlami kaliyor. Haliyle insanlar birbirine soguk oluyor. Ben 3 ay vajinusmus yasadim evet insan kabullenemiyor ama sizin durumunuz coktan doktorluk. Bir an evvel terapi alin, egzersiz yapin, cem kkeçenin vajinusmus kitabını tavsiye ederim. Cinsellik arttikca sorunlariniz nasil azalicak gorun..
Benim esim suan bile uzun sure iliski olmasin evde ki herseyden bana laf soyler, ilgisiz olur
Teşekkür ediyorum okuyacağımSana kadınlığını hissettirmiyor sen de ona erkekliğini. Cinsellik olmadan evlilik olmaz. Iki yıl bu şekilde coook uzun bir zaman.
Bu kısırdöngüyü sen kır. Belki de çok iyi anlasacaksınız ama şu an iki düşman gibisiniz. Mutsuz olmak ve mutsuz etmek için evlenmiyoruz. Mutlu olmak ve mutlu etmek için evleniyoruz.
Bir psikologa git. Imkanım yok diyorsan devlet hastanesine git. Tatlım önce sen değiş. Kadınlık öğrenilen bisey önce sen tam bir dişi ol ki kocan canlansın.
Madem onu kendine koca yaptin uğraşmak zorundasın ama eline geceni kirmak fayda etmez, dikkat bu sekilde çekilmez. Seda Diker'in kitaplarını okumanı öneririm.
Eşimin sert muamelesinden sonra böyle oldu.ilk denemede olmayınca sinirlenip çekip gitti ondan sonrakiler hep stresli geçti bi süre sonra denemezde olduk zaten.öyle miyimdir? Karşımdaki böyle davranmasa sevilsem böyle olacağımı sanmıyorum çğnkü ben.Vajinus musunuz acaba bunu yenmeye çalıştınız mi
Sanmıyorum çünkü eşim sinirli gergin yaklaşmasa böyle olmam diye düşünüyorumVajinus musunuz acaba bunu yenmeye çalıştınız mi
Hayır yaşamadım.3,4 yıl çıktıkEvlenmeden önce cinsellik yaşadınız mı eşinizle peki?
Önceden de mi böyleydi onu öğrenmek içim soruyorum
Ne kadar çıktınız ?
En fazla ne yaptınız ve sıklığı nedir ?
Cinsellik olmamasi sinir yapiyodur. Benim esimde oyleBizim iletişim sorunumuz da var çok kavga ediyoruz birbirimizi hiç anlamıyoruz.her zaman hep karşımda oluyor eşim.birşeye canım sıkılmış oluyor anlatıyorum ,problemi yine bende görüyor anlamaya çalışmıyor
Bence sizde cinsel sorun yokHayır yaşamadım.3,4 yıl çıktık
İlk denemede sinirlenip çekip gitmişti ondan sonrakilerde gerginlik oldu hep.denemez olduk
Hayır öpme var okadr da değil :) birleşme yok.ona odaklanılınca gerginlik oluşuyoBence sizde cinsel sorun yok
Duygusuzca yapılırsa tabi olmaz bu işler ...
3-4 yılda nasıl bişey yaşamadınız ki
Yani öpme de mi yok?
Bana da bi kere olmuştu biriyle
Hep mi böyle olucak DİE korkmuştum
Alakası yokmuş
Şimdi tam gaz devam
Hayır öpme var okadr da değil :) birleşme yok.ona odaklanılınca gerginlik oluşuyo
Evet bende bunun için doktora gitmiştim bunun nedeni sonunda vajinusmus kendiniz oraya baktınız mi kendiniz denediniz miEşimin sert muamelesinden sonra böyle oldu.ilk denemede olmayınca sinirlenip çekip gitti ondan sonrakiler hep stresli geçti bi süre sonra denemezde olduk zaten.öyle miyimdir? Karşımdaki böyle davranmasa sevilsem böyle olacağımı sanmıyorum çğnkü ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?