Evlilik böyle bir şey mi?

Siz adamı mutlu ediyor musunuz hiç düşündünüz mü?

2 yıldır evli ama hala cinsellik yok. Karısı olamamışsınız, bir bütün olamamışsınız. Hala da diyorsunuz ki bu doktorluk değil. E ölene kadar bekleyin madem adam etrafınızda dönsün.

Evliliği, evcilik oyunu mu sandınız? Şu pembe dünyadan çıkın bir an önce. Cinsel yaklaşım olmayınca adam da sizden soğumuştur. Gelmez tabii ki yatağa. Bu kadar zaman sabır göstermesi bile ilginç. Umarım aldatmıyordur.

Siz sabrı hak etmiyorsunuz. Tedavi olmak isteyen, çözüm isteyen biri değilsiniz. Sadece şımartılmak, poh pohlanmak istiyorsunuz. Keşke evlenmeseydiniz. Adamın hayatını karartmışsınız.

Üyeleri dinleyin yoksa 10 kere de evlenseniz siz mutlu etmezsiniz kimseyi. Mutlu da olamazsınız.

2 yıl evli olup seks yapmadan durmak normal değil.Doktora gidip konuşmalısınız.Ama kadın doğum doktorundan önce psikologa gidin derim.Bir ay küs kalmak da normal değil.Farkında değilsiniz.

Cinsellik yaşamayan kadın da erkek de hırçınlaşır.İkinizin de hırçınlığının sebebi bu.Bir an evvel bu sorununuzu çözmek için adım atmalısınız.

Sizce şuan sorununuz eşinizin sizinle ilgilenmemesi mi? Bence daha büyük bir sorununuz var. 2 yıldır cinsellik yaşanmaması hiç normal değil, siz ikiniz de bunu normalleştirmişsiniz. Bu şekilde ilerleme kaydedemezsiniz. Bunu böyle küçük sıradan bir detay olarak yazmışsınız ama artık farkına varın ve çift olarak yüzleşin. Evlilik böyle bir şey değil.

Tek benle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum .eşim ilk denemede olmayınca sinirlenmişti çekip gitmişti. ondan sonrası hep o anlar gergin olduk olamadı.erkek gerginse siz ne yaparsanız yapın olabilir mi ister istemez geriliyısunuz sevilmeden yunuşamadan hele ki bide ilki iste gerginlikle sinirlenmeyle olacak olsada olmaz.bir çok insan için o ilk nekadr özel güzel geçmiştir gözleri parlar anlatırken .bende öyle olsun isterdim.

Ayni durum bende de oldu kendi kendime yenmeye çalıştım yendik erkek başta nasılsa öyle devam ediyor evde kendi kendinize deneyin bunu yenmeye çalışın

Evlenmeden önce cinsellik yaşadınız mı eşinizle peki?
Önceden de mi böyleydi onu öğrenmek içim soruyorum
Ne kadar çıktınız ?
En fazla ne yaptınız ve sıklığı nedir ?

Ben mesela sevişmeyi çok severim ama ..... Nadire’n ... oluyo :)
Olsun şükür

Bizim iletişim sorunumuz da var çok kavga ediyoruz birbirimizi hiç anlamıyoruz.her zaman hep karşımda oluyor eşim.birşeye canım sıkılmış oluyor anlatıyorum ,problemi yine bende görüyor anlamaya çalışmıyor

Teşekkür ediyorum okuyacağım

Vajinus musunuz acaba bunu yenmeye çalıştınız mi
Eşimin sert muamelesinden sonra böyle oldu.ilk denemede olmayınca sinirlenip çekip gitti ondan sonrakiler hep stresli geçti bi süre sonra denemezde olduk zaten.öyle miyimdir? Karşımdaki böyle davranmasa sevilsem böyle olacağımı sanmıyorum çğnkü ben.

Evlenmeden önce cinsellik yaşadınız mı eşinizle peki?
Önceden de mi böyleydi onu öğrenmek içim soruyorum
Ne kadar çıktınız ?
En fazla ne yaptınız ve sıklığı nedir ?
Hayır yaşamadım.3,4 yıl çıktık
İlk denemede sinirlenip çekip gitmişti ondan sonrakilerde gerginlik oldu hep.denemez olduk

Hayır yaşamadım.3,4 yıl çıktık
İlk denemede sinirlenip çekip gitmişti ondan sonrakilerde gerginlik oldu hep.denemez olduk
Bence sizde cinsel sorun yok
Duygusuzca yapılırsa tabi olmaz bu işler ...
3-4 yılda nasıl bişey yaşamadınız ki
Yani öpme de mi yok?
Bana da bi kere olmuştu biriyle
Hep mi böyle olucak DİE korkmuştum
Alakası yokmuş
Şimdi tam gaz devam

Hayır öpme var okadr da değil :) birleşme yok.ona odaklanılınca gerginlik oluşuyo

Evet bende bunun için doktora gitmiştim bunun nedeni sonunda vajinusmus kendiniz oraya baktınız mi kendiniz denediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…