- 20 Aralık 2018
- 233
- 34
- 13
- 31
Kendinizi o sırada kasıyorsunuz bu yüzden kendinI evde deneyinHayır öpme var okadr da değil :) birleşme yok.ona odaklanılınca gerginlik oluşuyo
Tek benle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum .eşim ilk denemede olmayınca sinirlenmişti çekip gitmişti. ondan sonrası hep o anlar gergin olduk olamadı.erkek gerginse siz ne yaparsanız yapın olabilir mi ister istemez geriliyısunuz sevilmeden yunuşamadan hele ki bide ilki iste gerginlikle sinirlenmeyle olacak olsada olmaz.bir çok insan için o ilk nekadr özel güzel geçmiştir gözleri parlar anlatırken .bende öyle olsun isterdim.
Bu konuda bir seyler yapıyor musunuz?Cinsel anlamda
Erkekler bizim gibi naif düşünmüyor ki düz mantık.Mecburen napıcaksın pofpoflayanlarıda görüyoruz ...Sevgiliyken de olmamıştı evet ama sevdiğim için olumsuz bakamıyordum hep belki diyordum.sürekli bir şey istediğim yok tabi .sıcaklık görmek hissetmek istiyorum
Canım birley yaşamadık derken anlamadım.. her evlilik maalesef zamanla yıpranıyor ama bir yuvayı kurmak zor bitirmek çok kolay .. arkadaşların dediği gibi seni dövüyor mu şiddeti varmı sözlü yada hareketleri seni küçük görüyormu ? Eziyormu aldatıyormu? Tamam kadınlar fıtrat olarak daha duygusal erkeklerden şahsen bende öyleyim ve ben eşimlr evlendiğimde şaka bile yaptıgımda yanlış anladığı oluyordu ve düzeltene kadar göbeğim çatlıyordu şimdi öyle değil yaptıgım şakalara esprilere katılarak Güler :) benim eşimde öyle özel sürprizler yapmaz her sevgili gününde çiçek ve hediye getirirdi mesela 5 yıllık evliyiz en son geçen sene getirdi ve ben kendim bir daha getirmemesini istedim yani bilmiyorum üzme kendini evliliğin güzelse eşin seviyorsa boşanmak nedir ! Hem biliyor musunuz Allahın en sevmediği helal işlerden biri ailenin boşanmasıdır... iyi düşün arkadaşımÖncelikle ilgilenip yorumladığınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Neresinden başlamalıyım bilmiyorum ilk aklıma gelenle başlayayım en iyisi.
Eşim ben yatmaya gittiğimde ,telefonuyla veya TV ile biraz oyalanır öyle gelir yanıma.bu bazen yarım saat bazen bir saat.birlikte yatsak ya dediğimde aynı anda yatmak zorunda mıyız diyor.uykusu hemen gelmiyormuş.sizler de farklı zamanlarda mı yatarsınız normal mi bu sizce? Bu arada çocuk filan yok.
Eşim kendi başına bir şey düşünüpte beni hiç mutlu edeyim demez oldu .ilk zamanlar 1,2 bir şey yapmıştı oda küsmüştük barışalım diye idi ,normal zamanlarda yaptığı bir şey olmuyor.söyledim bende ,beni mutlu edicek bir şeyler düşünüp yapmasını istedim aklına tek gelen yemeğe götürmek .daha doğrusu düşünmedi bile,zaten haftanın belli bi günü dışarda yeriz .dışarda yemek yedircem ya işte dedi okadr.
Böylesi durumlarda sinirlerime hakim olamaz oldum artık döküp kırar oldum elime geçeni ,üzüntüden ve yalnız hissetmekten.bukadr soğuk katı davranışlı yaşanmamalı bi evlilik diye düşünüyorum. Olumlu ve sevecen davranışlar olmaz mı sevenler arasında .haftada bir veys 2 haftada 1 kavga ediyoruz konuşmuyoruz günlerce.
Boşanmayı düşünüyorum bazen,hatta sıksık.sonra boşanıncaki Hayatımdan korkuyorum daha kötüsünümü yaşarım ki diye. Ama emin olduğum bir şey var sevildiğimi sıcacık hissetmek istiyorum .ne bileyim gözümün içine sevgi dolu baksın istiyorum şımartsın istiyorum ne varki zor pahalı bir şey değil ki.haksız mıyım?
2 yıla yakın evliyiz.bir şey yaşamadık olamadı.oda etkiliyor illaki ilişkimizi.fakat ne olursa olsun seven böyle davranmaz diye düşünüyorum.bu davranışlar az çok en başında n beridir var zaten
Boşanma hakkında bilgi almak istiyorum yaşayan bilen varsa. Süreci, parasal anlamda vs
Oluyor .ama o an geldimi geriliniyor karşılıklı
Birleşmeden önce sevişme oluyo mu
Direkt mi ...... yapmaya çalışıyo
Teşekkür ediyorum haklısınızBu kadar ilgi ve birliktelik istiyorsunuz, anliyorum. Ama siz de o sekilde yaklasiyor musunuz?
2 senedir bir sey olmadi demissiniz.
Eger 2 senelik bir evlilikte tek bir defa bile cinsellik olmadiysa, bu cok büyük bir sorundur.
Ev arkasiyla yasiyor gibi degil misiniz bu durumda?
Uslubumu mazur görün ama, atesle barut yan yana durmaz.
Affedersiniz ama esim özel günlerimin gecmesini bile sayarak bekliyor. Bitti mi bitecek mi ne zaman birlikte olabiliriz diye.
Yani her gün olmasa bile, insan buna ihtiyac duyuyor. Birlikteligi güclendiriyor.
Bazen esim baska sebeplerden dolayi öyle gergin geliyor ki eve, yemegini yiyip cayini iciyor. Ben yanasmazsam, ne bileyim biraz sacini oksamazsam, masaj yapmazsam, veya cinsellige gitmezse is, ya bilgisayarda oyun oynayarak ya da bir seyler izleyerek vakit gecirip yatmaya gidiyor.
Bu durumda sikayetci olmuyorum cünkü o gün bir beklentim varsa bunu ben acik ifade ederek yaklasiyorum ona.
Bazen de moralsiz oldugu icin hic dokunmuyorum, soru sormuyorum, neredeyse hic konusmadan uyumaya gidiyoruz.
Bir evlilikte bunlarin hepsi olur. Sohbetsiz gecen aksamlar, yataga bir gün daha erken bir gün daha gec gidilmesi, bazen ayni odanin icinde ayri seyler izlenilmesi. Bazen de tam tersi, her dakikasini birlikte gecirirsiniz.
Umarim sorunuza biraz aciklik getirebilmisimdir.
Bosanmayi düsünmek, tüm bu yollari deneyip, basarisiz olduktan sonra yapilacak seydir bence.
Kendim denemedim bir şey .Evet bende bunun için doktora gitmiştim bunun nedeni sonunda vajinusmus kendiniz oraya baktınız mi kendiniz denediniz mi
Kendim mi deniyeyim nasıl yani:)Kendinizi o sırada kasıyorsunuz bu yüzden kendinI evde deneyin
Haklısınız bende üzülüyorumKac yasindasiniz bilmiyorum ama yetiskin bir kadindan cok, fazla pembe dizi izlemis ergenlik donemindeki bir genc kiz gibi konusuyorsunuz. Bu sadece sizinle alakali emin olun. Cinsellik daha cok haz odakli bir fiziksel aktivite, esinizin sizin duygusal ihtiyaclarinizi karsilamasi icin bir cok baska yol var ama cinsellik bence bu yollardan biri degil.
Siz 2 yildir bu kisirdongunun icindesiniz ve "ilk"in hala ozel olmasini bekliyorsunuz. Icinde bulundugunuz durum cok sagliksiz, doktora gidin gerekirse esinizden gizli, yardim alin ve bu sorunu en kisa zamanda cozun. Bunu yapabilirseniz zamanla iliskinizdeki tum sorunlar cozulecek emin olun. Aranizda fazlasiyla cinsel gerginlik var, bu gerginlikle yasanilmaz.
Ben sizin icin cok uzuldum. Biraz sert gelebilir uslubum bunun icin kusura bakmayin ama bulundugunuz durumun ciddiyetini kavramaniz gerekiyor.
Tabikide2 yıldır bir şeylerin olmaması haliyle sizi ev arkadaşı modunda sokmuş. Eşler birlikte uyumak zorunda değil elbet ama hep . siz yaklaşmaya çalıştınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?