Evlilik böyle bir şey mi?

Kac yasindasiniz bilmiyorum ama yetiskin bir kadindan cok, fazla pembe dizi izlemis ergenlik donemindeki bir genc kiz gibi konusuyorsunuz. Bu sadece sizinle alakali emin olun. Cinsellik daha cok haz odakli bir fiziksel aktivite, esinizin sizin duygusal ihtiyaclarinizi karsilamasi icin bir cok baska yol var ama cinsellik bence bu yollardan biri degil.

Siz 2 yildir bu kisirdongunun icindesiniz ve "ilk"in hala ozel olmasini bekliyorsunuz. Icinde bulundugunuz durum cok sagliksiz, doktora gidin gerekirse esinizden gizli, yardim alin ve bu sorunu en kisa zamanda cozun. Bunu yapabilirseniz zamanla iliskinizdeki tum sorunlar cozulecek emin olun. Aranizda fazlasiyla cinsel gerginlik var, bu gerginlikle yasanilmaz.

Ben sizin icin cok uzuldum. Biraz sert gelebilir uslubum bunun icin kusura bakmayin ama bulundugunuz durumun ciddiyetini kavramaniz gerekiyor.

Evet evlilik öyle bişey sevgiliykenki gibi olmuyor ki. Beraber yatmak zorunda degilsiniz tabikide eğer şiddet hakaret aldatma filan yoksa sizi sevdigi biliyosaniz boşanmak sacma

2 yıldır bir şeylerin olmaması haliyle sizi ev arkadaşı modunda sokmuş. Eşler birlikte uyumak zorunda değil elbet ama hep . siz yaklaşmaya çalıştınız mı?

Kadınsılığınızı sergilemeyi ve bu cinsellik olayını halletmeyi başarırsanız kocanızı avucunuzun içine alırsınız

Cinsel yaşam evliliğin büyük bölümünü oluşturuyor. Ordaki problem tüm ilişkiyi etkiliyor. Sorun olduğunu kabul edip çözüm yoluna gidilmesi gerek.

Benim esimde beraber ayni anda yatmaktan yana. Bende yatinca yataktan burda takiliyorum :))))
Onun disinda beraber otururken annem dizi izlerken o tel de oyun oynar bende kitap okurum ya da nettw gezerim. Annem yokken de tv de bisi acar yatma saati gecene kadar yine internette dolanir ya da.oyun oynardik internetten.
Yani cok aman aman bisi olmuyor. Saygi sevgi varsa biraz rahat birakmak lazim. Ama yatma konusuna gelince diyon ki , yatalim gel nette yatakta takil hem uykunda gelir. Belki o zaman oyle olur :) uzulmeyin kimse askimmm bocugum diye gecirmiyor evliligini. Ben biraz hareket olsun diye eglenirim ama bu yapisal bisi. Yapinizda yoksa olmaz zaten.

Sevgiliyken de olmamıştı evet ama sevdiğim için olumsuz bakamıyordum hep belki diyordum.sürekli bir şey istediğim yok tabi .sıcaklık görmek hissetmek istiyorum
Erkekler bizim gibi naif düşünmüyor ki düz mantık.Mecburen napıcaksın pofpoflayanlarıda görüyoruz ...

Canım birley yaşamadık derken anlamadım.. her evlilik maalesef zamanla yıpranıyor ama bir yuvayı kurmak zor bitirmek çok kolay .. arkadaşların dediği gibi seni dövüyor mu şiddeti varmı sözlü yada hareketleri seni küçük görüyormu ? Eziyormu aldatıyormu? Tamam kadınlar fıtrat olarak daha duygusal erkeklerden şahsen bende öyleyim ve ben eşimlr evlendiğimde şaka bile yaptıgımda yanlış anladığı oluyordu ve düzeltene kadar göbeğim çatlıyordu şimdi öyle değil yaptıgım şakalara esprilere katılarak Güler :) benim eşimde öyle özel sürprizler yapmaz her sevgili gününde çiçek ve hediye getirirdi mesela 5 yıllık evliyiz en son geçen sene getirdi ve ben kendim bir daha getirmemesini istedim yani bilmiyorum üzme kendini evliliğin güzelse eşin seviyorsa boşanmak nedir ! Hem biliyor musunuz Allahın en sevmediği helal işlerden biri ailenin boşanmasıdır... iyi düşün arkadaşım

Bu kadar ilgi ve birliktelik istiyorsunuz, anliyorum. Ama siz de o sekilde yaklasiyor musunuz?
2 senedir bir sey olmadi demissiniz.
Eger 2 senelik bir evlilikte tek bir defa bile cinsellik olmadiysa, bu cok büyük bir sorundur.
Ev arkasiyla yasiyor gibi degil misiniz bu durumda?
Uslubumu mazur görün ama, atesle barut yan yana durmaz.
Affedersiniz ama esim özel günlerimin gecmesini bile sayarak bekliyor. Bitti mi bitecek mi ne zaman birlikte olabiliriz diye.
Yani her gün olmasa bile, insan buna ihtiyac duyuyor. Birlikteligi güclendiriyor.
Bazen esim baska sebeplerden dolayi öyle gergin geliyor ki eve, yemegini yiyip cayini iciyor. Ben yanasmazsam, ne bileyim biraz sacini oksamazsam, masaj yapmazsam, veya cinsellige gitmezse is, ya bilgisayarda oyun oynayarak ya da bir seyler izleyerek vakit gecirip yatmaya gidiyor.
Bu durumda sikayetci olmuyorum cünkü o gün bir beklentim varsa bunu ben acik ifade ederek yaklasiyorum ona.
Bazen de moralsiz oldugu icin hic dokunmuyorum, soru sormuyorum, neredeyse hic konusmadan uyumaya gidiyoruz.
Bir evlilikte bunlarin hepsi olur. Sohbetsiz gecen aksamlar, yataga bir gün daha erken bir gün daha gec gidilmesi, bazen ayni odanin icinde ayri seyler izlenilmesi. Bazen de tam tersi, her dakikasini birlikte gecirirsiniz.
Umarim sorunuza biraz aciklik getirebilmisimdir.
Bosanmayi düsünmek, tüm bu yollari deneyip, basarisiz olduktan sonra yapilacak seydir bence.

Benim için bir şey yap çok samimiyetsiz. Adam yapmıyor işte, bu siparişle olmaz ki. Yapınca ilgili mi gözükecek gözünüze?

Şımartılmadım diye boşanılmaz. İncir çekirdeğini doldurmuyor bunlar. Ama cinsellik yoksa boşanılır. Cinselliğin olmadığı ilişkiye evlililik demenin bi anlamı yok.

Teşekkür ediyorum haklısınız

Haklısınız bende üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…