evlilik böyle birşey mi:(

Burayi takip ederim ama yazmam hic okuyucumdur.benim durumumda olan ilk seni goruyorum ve yazmadan gecemedim. Anlattigim seyler o kadar benziyorlarki. Bizimde hicbir sorunumuz yok esden baska. Ben toplamda 7 senedir taniyorum bu adami ve duzelmek ne demek git gide kotulesiyo.benim birde oglum var o olmasa yapacagimi bilirdum diycem ama oglum yokkende bosanmadim sonucta.Evi de terkettim kavganin en buyuguni de yaptim,sustum,alttan almaya calistim, hic almadim yani her yolu denedim hangisinden anliycak diye sonuc hicbirinden. Ve cocuk olduktan sonra daha da buyudu sorunlar. Onun istedigi gibi olsan dahi bu tip insanlar takcak bisey bulurlar. Gozunun ustunde kasin var misali. Sonunda sende ona benziyosun yapmam dediklerini yapiyosun demem dediklerimi diyosun izin vermem dedigin herseye veriyorsun vs vs. Cozmeye ugrasma sende cozemezsin. Cocuk dusunme sakin diycem ama Rabbim yazmissa olur.Bilemiyorum yazcak cok sey var ama bos cozumu yok. Umarim duzelirsiniz. Allah yardimcin olsun canim.

ne demek ya sen müslüman olana kadar?? bu nasıl zihniyet böyle önce eşiniz müslüman olsun hanımına iyi ve saygılı hoşgörülü olmayı öğrensin hayret birşey müslümanlık bu değil

Bilmıyorum nasıl başedeceğimi bilmıyorum, bazen tamam diyorum boşanım bazen durup düşünüyorum adamın tek kötü yanı takıntılı ki nedense erkeğim ben demesinden..çocuk olursa ben de biliyorum daha kötü olacağını çünkü bu sefer çocuga bişi olsa sen bakamıyorsn olucak.. sanki şimdi zaman öldürmek gibi bişi benimkisi. ne beklediğimi de bilmıyorum yüce rabbm tarafından bişi olsa da bitse diyorum bazen..o kadar karışıkki kafa. sen de çözüm bulamamışsın hiç baksana ben nasıl çözim ya bu devyi güdücen ya bu diyardan gidicen misal.. bazen diyorum at bir mesaj ya da söyle boşanmak istiyorum de bırak ne olursa olsn..onu pohpohladıgım zaman sorun yok..ama benm ömrüm hepmi onu pohpohlamakla geçicek..zamanla ona karşı nefret geliştireceğim şimdi bile bu kdr pişmansam, çünkü delilik yapmamak için kendimi tutuyorum belki kınıycak herkes ama insanlar neden aldatıyor daha iyi anlıyorum..çözümü var mıı bilmıyorum.mutlu olunca çok mutlu oluyorz, ama mutsuz olunca da tam..anlıyacağın ortası yok bu işin. bazen ben mi bilmıyorum acaba diyorum yani evliliği yürütemıyor muyum diyorum. burdan bir arkadaş o dağ gibi adamı alt edebiliyorum diyor mesela ama ben bu adamı hiçbir şekilde alt edemıyorum cinselliği kullansam zaten ister istemez cinsellikte sekteye uğruyr böyle anlarda..

ne demek ya sen müslüman olana kadar?? bu nasıl zihniyet böyle önce eşiniz müslüman olsun hanımına iyi ve saygılı hoşgörülü olmayı öğrensin hayret birşey müslümanlık bu değil

Kendisi için de diyorki ben de değilim diye inanç meselesini çok sorgulyor diyorum bak çok günaha giriyosun. yani onun müslümanlıgı erkek üstündür anlayışı aslında. anlamıyorki adam konuşmaya çalışsan lafına karşılık veriyor oluyorsun..

İyi de dini imanı öyle canının istediği yere çekemez ki madem gerçek müslüman olsun istiyor önce kendini düzeltsin hanımına güleryüzlü ve hoşgörülü olsun ben anlamıyorum böyle insanları işine geldiği gibi herkes .. canım madem bunları takıyor kafasına sende bu damardan gir ona hadisler göster peygamberimiz ve eşlerinin birbirlerine nasıl davrandığını anlat ona bak bizde böyle yapalım de bakalım işe yarayacakmı:18:

ddiyorum dememmi, ama ben de istikrarlı uygulamıyorum bunu..uğur koşarın sema maraşlının kitabını aldım okuyorum ona da yüksek sesle. ama insann içinde olmayınca olmuyor. en ufak bir zıtlaşma da yine aynı..

Bnde ayni seyleri yasiyorm dahada fazlasini bes yillik evliyim bigun gulmedim hep huzursizm hep tartisma hep agliyorm ve disari karsida cok iyi mutluymusm gbi rol yapiyorm esimle fikir uyusmazligimz cok fazla o cok otoriterci bnden on yas buyuk ve hep bnim dedigim olsun bn bilirim modunda ve bazi hareketleri tavirlari bni deli ediyo napcam bnde bilmiyorm bizim maddi durumumzda iyi degil bnde bosanmayi cok dusundum bosanmis bori olmk da zor geliyo bna bidaha evlensem iyimi cikaf kotumu bilemiyorm aslnda iyi merhamtli bi insan ama cok sinirli cok kalbomi kiriyo bni hic anlamiyo bnim ruhumu hic oksamiyo bnde bole bi evlilk hayal etmemistim mtlu olan birbirnden baska kmseyi gormeyen ciftleri cok kiskaniyorm inan sogudum adamdan mecburiyettn yani bide cock istiyorm oda ayri bi konu tabiki

Canim benim ben yasadiklarim dusunduklerim aynilarini yasiyorsun. Bende derdim amaaan gittigi yere kadar diye hergunumu heba ettigimi bosa harcadigimi bile bile.neden bilmiyorum sevgi desen degil. Cesaretsizligimdendi sanirim ve kinadiklarimi yasadim hep. Allah korusun ilerde boyle bi es gelmesin benim basima dedigim kim ne olay varsa hepsi basimda bin beter sekilde. Onlar yine iyilermis dedim. cocuk yokken tutan bisey yokken gitmeni engelleyecek,cocuk olduktan sonra hic gidemez iyice zivanadan cikiyorlar.bende cok sey anladim.insan oldurup katil olan insanlari bile .ben ne zaman dua ettiysem hep cok buyuk kavga ettik ama bosanmadik
.kesinlilkle istemiyor.ben oglum olmadan oncede pismandim ama oglumdan sonra iliklerime kadar hissettim bunu.hergunum pismanlik ama artik gec.birde ben artik ondan hicbisey beklemiyorum dogum gunuymus evlilik yildonumuymus vs yine ayni.o dag gibi esini alt eden arkadasin esi buna izin veriyorki alt edebiliyor diye dusunuyorum,saygilari vardir ,konusabiliyodurlar filan.herkes elindeki malzemeye gore konusuyor sonucta.bazi adamlar alt edilemez cunku hastadirlar tedavi olsalar bile gecer mi bilmem.o yuzden ne yapsan ise yaramaz.bende cok dusundum senin gibi acaba bendemi benim annem babam bosandi ben mi bilmiyorum ne oldugunu nasil davranmam gerektigini diye ama yok guzelim karsindakinin gecinmeye niyeti yoksa agzinla kus tutsan bos.benim esimin bi akrabasi demisti bazi adam yatakta mutlu edilir bazisi gezmeyle bazisi yemekle her erkegin beklentisi farklidir diye ama benim esimin bi beklentisi yok hersey yolundada olsa o takcak bisey huzursuz etcek bisey bulur.ben sunu cozdum ki bu adam hasta.iyiyken col mutluyum kotuykende cok mutsuzup ortasi.yok demissin ya var bi sure sonra sadece mutsuzluga birakiyo yerini dilerim sende mutluluga birakir :)sen bosanmak istiyorum desen tepkisi ne olur merak ettim?
Yazdiklarina karsilik yasadiklarimi yazdim cunku bu durumda yasayanlari merak ediyorsun herhalde.kendini uzmemeye calis ve sakin ola suclama bosuna.birde son.olarak muslumanlik konusunda onlar kendileri hicbisey yapmasada cok muslumanlardir, Kur-an daki isine gelen kisimlari harfine kadat bilirler,erkeklerin kadinlarin uzerindeki haklara gelince muslumanlardir karsisinda o is oyle degil boyle dersen laf sqlatasi yapip bastirir kendini hakli cikarirlar bosver Allah a havale et.

Son düzenleme:
rol yapıyorum bende...benmkisi de otoriter kurmaya çalışıyor ama benm mutsuzluğum üzerine...ben de cok kıskanıyorum mutlu olanları, ben ne yaptım da bunu hakettim diyorum acaba.o kdr cok diyorumki bunu..iyiliğinne merhametine cok iyi işte..ama bana iyi olmadıktan sonra neye yararki ben de boşamaktan korkuyorum sonrası cok korkutuyor beni..ama bu evliliğinde devamı korkutuyor..

o kdr cok içime dokunduki yazdıkların aynı bu durumdayım çünkü cesaretim yok boşanmaya ama böyle yaşamaya cesaretim var nası birşeyse artık benm eşimde bendn bişi beklemıyor, daha dorusu hayattan da bir beklentisi yok, çünkü mutsuz bir aileden gelmiş.. şu anda bile elim o kdr cok telefona gidiyorki bitti diym bitsin istiyorum..sanki çok ağır gelıyor yaşadıklarım bir çıkış yolu arıyorum..benm gibi olanlardan iyi bir laf duymak istyrm benm de böyleydi ama ben böyle yaptım düzeldi diyen biri olsun benmde umudum olsun istyrm ama yok işte kimsenn mutlu bir sonu yok
bilmıyorumki rabbim bana yardım eder mi bugünler geçer de düze çıkarmıyız

Ben defalarca dedim bosanmak istiyorm diye ki csaretmde vardi oyle bisey olsa ailem bisey demz yani oturup cekiceksin demez ama baskici bi ailem var ve onlarinda sikintisi var bosandigim zamn raht edemiycem biyere gitsem yollamiycaklar busefer evlenmeyi dusuncem e birincisi neydiki ikinciside o olsun ne bilim blkide cok iyi olcam bosNinca ama bilemiyorm bnimki ne diiyorm bn bosanmak istiyorm diye yok olmaz bosanamzsin sen bnim karimsin faln filan bn bes yil vajimusmustum daha yni yendim bes alti ay oldu vajiliyken herseyi vajiye bagliyodum oda kalmadi daha kotu olduk daha cok tartismaya basladik olmayinca olmuyo iste evlilk tamamn sans ya oldugu gbi ka ul edip oturcz yada bosancaz bnde aldatanlara hak eriyorm gunah ewt ama napim bn esime hep diyorm erkek uckuruna sahip cikamadigi ivin kadin ilgisiz kaldigi icin aldatir diyorm bn sahsen ilgisizlige gelemiyorm ya karim deyipte bi guzel laf soyle bn kucik seglerle mutlu olabilen insanm biseuy istemiyormki biz sevgilimiyiz diyo diyorm ne alaka asil evliyken lazim bunlar ama adam mal ne saygi ne sevgi kaldi anliycan

o dağ gibi adamı alt eden kadın benim hakkımda konuşulmuş dolayısı ilede cvp hakkı doğmuş bana :26:
öncelikle elimde olan malzeme benim belki sizinkindende kötüydü benm eşim hem sinirli hem mizacı çok serttir eşim üsteğmen ve emrinde onlarca askeri var evlendik adam sürekli emrediyor sert davranıyor bilmem ne ben anlattım güzel bi dille dedim kırılıyorum bana askerinmişim gibi davranma işi işte bırak bazı insanların mesleği yapışıyo üzerine ama benm eşim anlayışlı dahada kötü davranmadı işte istediğine emretsin banane benim her dediğimi yapıyo ben nöbete giderim o ev temizler ama suyuna giderim bende tersi çok kötü herkesin var işte kötü bi yanı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…