- Konu Sahibi derinnefes
-
Keşke güçlü olabilsem bana güçlümüsün dedi..ben de bana acımana gerek yok ben her şekilde başımın çaresine bakarım dedim..sevmesem keşke onu keşke bişi olsa bu gece sabah olurmu bilmem...bitirmek istyrum bu işkenceyi ama nasıl bilmıyorum..düşünyrm dünya da boşanan tek insan ben değilim insanlar atlatıyor ben de atlatırım diye düşünüyorum ama onla ailelerle ne konuşcam onu bile bilmıyorm..konuşcaz mı onu da bilmıyorum..çünkü o o kdr ikna edici konuyorki eminim beni suçlu duruma düşürür yine...
başarmam gerek, onsuz da yapabilirim demek istiyorumama yok gücüm yok işte hazıırmıyım hiç bilmıyorum..
Canim cok yazdim konuna kusura bakmada, gorustugunuzde evlilik terapisine gitmeyi teklif etsen? Biz cozemiyoruz madem olay ailelere yansimadan bi onu deneyelim sonra gerek olursa yine ailelere durumu bildiririz desen? Faydasini gorursunuz insAllah.biz gitmistik en azindan icinde soyleuemedihin ne varsa anlatirsin orda ve esinde bilmedigin dusuncelerini igrenebilirsin.ben senin bitirmek istedigini sanmiyorum.hakkinda hayielisi olsun.
Burada anlattıklarını herkesin içinde anlat.
Bilirim öyle tipleri.. benim şizofren bir teyze oğlum mahkemede öyle şeyler anlatmış ki abim diyor nutkum tutuldu.. bilmesek inanacağız. Ama biz gelinimizden yanayız. Emin ol o istediğini anlatsın ailesi de biliyor ne olduğunu, senin ailen de seni biliyor.. Yani kısaca herkes her şeyin farkında. Ha farzet ki ona inandılar? Ne değişir? Paşa gönlünüz bilir dersin... yoluna devam edersin..
bu dönemde bir uzmandan yardım almanı öneririm. Ben öyle yapmıştım ve çook faydasını gördüm. İnsan kendisini kapana kısılmış hissediyor, bekliyor ki biri çıksın bir de şu yolu dene desin.. sen yeterince çaba harcamadın desin diye bekliyor...(ben öyleydim sürekli nasıl kurtarırım çabası içindeydim ve 15 yıl geçti :) Baktım ki ömrüm gitti... Sen şanslısın...
Bu süreçte belki bir ihtimal hatasını anlayacak ve senden özür dileyecek.. o zaman düşünürsün.. ama sen asla burnun yere düşse eğilip alma... Güçlü ve gururlu ol... Evlilikte gurur olmaz diyorlar ya.. külliyen yalan... benim en yakın canım dediğim kişinin gururumu ayaklar altına alması demek her anımı sönerek yaşamam demek...
Hatalıysak elbette özür dileriz. ama hata sende değil...
Eğer kendini seviyorsan. Eğer seni yetiştiren ailene karşı, yetiştirdiğin öğrencilerine karşı azıcık sorumluluk hissediyorsan GÜÇLÜ VE DİMDİK olmalısın.
Üzülmeyeceksin demiyorum... İnsanız üzülüyoruz ağlıyoruz.. ama bunu kendi başınayken yap...
Allah güç, sabır ve ferahlık versin sana.. Hakkınızda hayırlısı olsun...
Ben kotu anlamda yazmamistim yanlis anlamamissinizdir umarim.iste konusmak konusabilmek ve dinlemek.siz sizi rahatsiz eden sey konusabilmissiniz ve en onemlisi esiniz sizi dinlemis ve davranisinida degistirmis.buda bence herkesin bahsettigi saygi olayi iste.degilse kimse 4-4 luk degil.bizlerde degilizdir.ha benim esimin konu sahibin esinin iyi yonleri yok mu tabiiki var.hepimizin artisi eksisi var.mutlulugunuz daim olsun.Allahim herkesin evine huzur versin.
Teşekkür ederm desteğin için, böyle güçlendirilmeye o kdr ihtiyacım var ki..herşeyi getiriyorum gözümün önüne ailelerle konştugumuzda karar ne olursa nasıl olrm diye ayrıldıgımı düşünyrm ailemle birlikte eve döndüğümü onla devam ettiğimi. bir yandan kaynanamı ariyim bana yol gösterir oğlunuz boşanma kararı aldı sizle konuşcaz diyim ne der, bir yandan anneme sölim hazırlıklı olsn ama o da çok üzülecek eminm cünkü farkında bizim gelinimizde benm eşim gibi benm yawrularım neden bu kadar inat insanlara düştüler die dert yanıyodu..
gurur diyosun ya bana gururunu bırakta gel kadın ol dda gel..liseli olma dedi.. halbuki yaptıgım bişi yok kadınım işte giyime kuşama gezmeye face takılıp insanlar hakkında yorum yapan biriyim. cuma akşamına kadr vaktim var o zamana kadr kendime çok güzl bir konuşma ve sağlamlık hazırlamam gerk, bu kez yapmam gerek.. bilyrm cunku devam etsem de mutsuz olucam etmesem de
allah sizden senden razı olsn...artık Rabbime sığınıyorum o yetişsin bana ben yetemıyorum kendme..şu anki psikolojım cok kötü çünkü..haketmedim bunları...
canımsın cevap vermiyim diyorum tutamıyorum kendimi hakkını helal et lütfen bu ne kendini üstün görüp karşısındakini ezmedir anlamadımki nasıl çetrefilli bi düşünce yapısı var neler kuruyo neler çözüyo kafasında kimbilir annesini arayıpta oğlun boşanma kararı aldı durumu kurtar deme sakın alta verme kendini ya zaten belli değilmiydi ayrılcam dese anlıycam demiyomuydun al işte adam önce sana kötü davranıp araya soğukluk soktu peşindende aklındaki düşünceyi senle paylaştı planlanmış canım bu tatile girdiğini biliyo pusuya yatıp bu haftayı bekledi günlerce bu zaman zarfında da bu duruma çok güzel zemin hazırladı o seni kafasında çoktaan bitirmiş ya sevgi bilmem ne bırakmalısı artık sal ipini gitsin aklı seninle olmayan insanın bedeni yanında olsa ne olmasa ne ki mutsuzluktan başka bişiy vermiyo sana birde ailelerin yanında kendini haklı çıkartır demişsin buraya yazmadığın extra bi durum yoksa eğer yani eşine karşı bi gebeliğin yapıtığın büyük bi hata yani senin bildiğin bizim bilmediğimiz kendisini şu konumda aslaa haklı çıkaramaz ağlama sakında eve gelme demiş ben olsam var ahh süründürürüm yeminle evime giderim onuda kapının önüne koyarım ev herzaman kadının hakkı o defolsun gitsin nereye gidiyosa çıkmazsa çağırırım polisi rezil ederim yeminle şu anda haklıda olsan haksızda olsan tümm kanunlar senden yana unutma
Teşekkür ederm desteğin için, böyle güçlendirilmeye o kdr ihtiyacım var ki..herşeyi getiriyorum gözümün önüne ailelerle konştugumuzda karar ne olursa nasıl olrm diye ayrıldıgımı düşünyrm ailemle birlikte eve döndüğümü onla devam ettiğimi. bir yandan kaynanamı ariyim bana yol gösterir oğlunuz boşanma kararı aldı sizle konuşcaz diyim ne der, bir yandan anneme sölim hazırlıklı olsn ama o da çok üzülecek eminm cünkü farkında bizim gelinimizde benm eşim gibi benm yawrularım neden bu kadar inat insanlara düştüler die dert yanıyodu..
gurur diyosun ya bana gururunu bırakta gel kadın ol dda gel..liseli olma dedi.. halbuki yaptıgım bişi yok kadınım işte giyime kuşama gezmeye face takılıp insanlar hakkında yorum yapan biriyim. cuma akşamına kadr vaktim var o zamana kadr kendime çok güzl bir konuşma ve sağlamlık hazırlamam gerk, bu kez yapmam gerek.. bilyrm cunku devam etsem de mutsuz olucam etmesem de
allah sizden senden razı olsn...artık Rabbime sığınıyorum o yetişsin bana ben yetemıyorum kendme..şu anki psikolojım cok kötü çünkü..haketmedim bunları...
Çok çıkmazda olduğunun farkındayım.
Ama sen mantıklı düşünen aklı başında bir kadınsın.
Seni her lafında eleştriren ve sana söz hakkı vermeyen bencil insanın tekiyle yaşayıp daha ne kadar kendini mutsuz edebilirsin ki...?
Eşinin düzelmeye falan niyeti yok, sen çabaladıkça alttan aldıkça kalkıyor bir yerleri ve senin üstüne dewamlı oynuyor..
Hatta böyle insanların yaptığı bana hep psikolojik tecavüz gibi geliyorr...
Aileleri bir araya topla ve bize burda anlattıklarını kendilerine aynı şekilde anlat...
Seni bilen biliyor ve inan hiç kimse vazgeçillmez değilidir..
O şahısa kaybetme korkusunu vermek zorundasın...
Baktın ailelerle konuştuktan sonra da çabalamıyor mu, üzgünüm ozaman eşin seni hiç sevmemişş
Hem de nasıl bir çıkmazdayım, kimse bilemez bu durumu...o kdar farkındayım ki kabullensem onun dediklerini mutsuzum ayrılsam da mutssuz..dediklerinizde haklısınız...inşallah yapabilirim bitirelim dediğinde bir damla gözyaşı akıtmadan ketum olup bitirebilirim ama ben bitirim dedikçe aklım bana oyun oynuyor sanki..pişman olmaktan korkuyorum..aslında en cok nedn korkuyorum biliyor musun, bittiğinde beni sevmediğini anlayacağım zaman ki işte o zaman cok zoruma gidiyr
Ben seni anlıyorum, bende boşandım.. Hatta senden küçüğüm bile ve benim 5 yaşında oğlum var..
İnan hayat seni her şeye alıştırıyor..
Pişman olacağınıda hiç zannetmiyorum ben, üzülürsün o ayrı ama pişman olacağını düşünmüyorum..
Senin yaptığın bişi yok, asıl onun pişman olması gerekiyor..
Kimse dört dörtlük değildir, siz bile!
Ama siz mücadele etmeye çalıştıkça hep bir psikolojik baskı içerisindesiniz..
Konuşmalarıyla sizi bastırma peşinde sürekli..
Tam mutluyum diyorsunuz, bi bakmışsın bi lafıyla o mutluluğun içine etmiş..
Sewincinde, hevesinde yarım kalacak hep..
Bilmiyorum ama bence böyle hayat geçmez..
eşinin işi neydi cnm sanırım kamuda değil sen kendin kazanıyosun özeldeyse ve senin kadar almıyosa yediremiyodur kendisine senin maaşını yemeyi buyüzden baskılıyo belki mesleği bırak işte gezme kıyafet alma bilmem ne diye ya Allah aşkına alt tarafı dışarda kokoreç yiyelim demişsin almış vurmuş yere resmen yok sen erkeklerin içindemi yemek istiyosun diyene kocalar var hayatım eşinin bir dediğini ikiletmiyo yani yüze gülmeyide götürcek bir tipe benzemiyor sen napsan yaranamazsın artık bir an önce yolunu çizmene bak
Hiç kimse birbirinin aynısı olamaz, elbetteki farklılıklar ortaya çıkar.
Verdiğiniz ailemden önce ben ölmek isterim örneği moralinizi bozacak kadar büyük bir konu değil.
Belli ki sizi kaybetmeyi göze alamayacak kadar çok seviyor.
Ağzınızdan bu kelimeyi duyuncada susturmak, konuyu kapatmak istemiş.
Biraz siz alttan alır birazda o alırsa ortada sorun kalmaz ..
Evet ben onu iki katını alıyorum nerdeyse ama evi o geçindirir benm maaşıma dokunmaz bile cok gerekmedikçe, istemez benm de ona hiçbir şekilde benm maaşım senden yüksek dememişmdir. zaten belki de bu kompleks var onda bilmıyorum o 2yıl terk bir fabrikada çalışıyor ki bence tüm sorunların da sebebi bu..nedense ben atandıktan sonra bu tavırları daha bir artış gösterdi. annesini aradım bugün ama başka bişi için aramıştım o da kızım tek çareniz doktora gidin dedi ama kendi aileni karıştırma oğlum hasta dedi düzelicek bize gelin konuşalım dedi, oğlum benden hep sizin için dua etmemi istedi ben anlamadım sizin aranızın bozuk oldugunu ama baban (kpederim) anlamış dedi vs. bilmıyorum anne dedim ben gerçekten cok seviyorum ama dedim onu n her dediğini yapıcama söz veremem dedim, zaten verme kızım dedi öyle olmaz dedi. ama yüreğini soğutma dedi. olcak yapıcaz de dedi. ben de benim dememle olmuyo dedim. biz biliyoz sen merak etme oğlumuzun durumunu zaten diyoduk dedi hadi bizim oğlumuz affetcez (sinirlenince ailesine de bağırıyo çağırıyodu) ama kızımız affetcek mi dioduk dedi, vs..bakalım bugün cok düşündüm yarın akşam eve onun geliş saatinde gidip beni almasını ve bir yere gidip konuşmayı teklif edicem..bugün de arıyor mesela sabah çağrı atar uyandıgında ben de uyanınca ararım onu.çağrı atmış aradım açmadı sonra o aradı ben de görmemiş gibi yaptım sonra ben çağrı attım biraz geçtikten sonra aradı. ya nerdesin vs dedi. ben de duymadım dedim ben de müsait olamadım bir türlü dedi. sanki akşam o lafları söyleyen o değilmiş gibi.
psikolojısımı bozuk nedir yanlızlıktanda yapıyo olabilir sen tayin isteyemiyomusun eşinle aynı yere aynı evde yaşasanız belki iyi olabilir
Evet ben onu iki katını alıyorum nerdeyse ama evi o geçindirir benm maaşıma dokunmaz bile cok gerekmedikçe, istemez benm de ona hiçbir şekilde benm maaşım senden yüksek dememişmdir. zaten belki de bu kompleks var onda bilmıyorum o 2yıl terk bir fabrikada çalışıyor ki bence tüm sorunların da sebebi bu..nedense ben atandıktan sonra bu tavırları daha bir artış gösterdi. annesini aradım bugün ama başka bişi için aramıştım o da kızım tek çareniz doktora gidin dedi ama kendi aileni karıştırma oğlum hasta dedi düzelicek bize gelin konuşalım dedi, oğlum benden hep sizin için dua etmemi istedi ben anlamadım sizin aranızın bozuk oldugunu ama baban (kpederim) anlamış dedi vs. bilmıyorum anne dedim ben gerçekten cok seviyorum ama dedim onu n her dediğini yapıcama söz veremem dedim, zaten verme kızım dedi öyle olmaz dedi. ama yüreğini soğutma dedi. olcak yapıcaz de dedi. ben de benim dememle olmuyo dedim. biz biliyoz sen merak etme oğlumuzun durumunu zaten diyoduk dedi hadi bizim oğlumuz affetcez (sinirlenince ailesine de bağırıyo çağırıyodu) ama kızımız affetcek mi dioduk dedi, vs..bakalım bugün cok düşündüm yarın akşam eve onun geliş saatinde gidip beni almasını ve bir yere gidip konuşmayı teklif edicem..bugün de arıyor mesela sabah çağrı atar uyandıgında ben de uyanınca ararım onu.çağrı atmış aradım açmadı sonra o aradı ben de görmemiş gibi yaptım sonra ben çağrı attım biraz geçtikten sonra aradı. ya nerdesin vs dedi. ben de duymadım dedim ben de müsait olamadım bir türlü dedi. sanki akşam o lafları söyleyen o değilmiş gibi.
psikolojısımı bozuk nedir yanlızlıktanda yapıyo olabilir sen tayin isteyemiyomusun eşinle aynı yere aynı evde yaşasanız belki iyi olabilir
ağustos ' ta istiyecektim işte canm tayinimi...kvalidem de yalnızlıktan dio..kendi annesine bile gitmıyodu evden işe işten eve..bilmıyorumki
ağustos ' ta istiyecektim işte canm tayinimi...kvalidem de yalnızlıktan dio..kendi annesine bile gitmıyodu evden işe işten eve..bilmıyorumki
eş durumundan isteyemezsin sanırım hizmet puanında yetmez yeni memursun sanırım alt bölge tayini becayiş onlara bak olmadı yani evliliğini bu şekilde sürdürmeyi gerçekten istiyosan yarın konuştuğunuzda söyle tayinimi istiycem ne düşünüyosun falan die ne biliym artık dikiş tutmaz bana kalırsa ama hayırlısı hakkında
ya canım ben anlamadım konuyu mu kaçırdım eşin boşanmak mı istedi
eş durumundan isteyemezsin sanırım hizmet puanında yetmez yeni memursun sanırım alt bölge tayini becayiş onlara bak olmadı yani evliliğini bu şekilde sürdürmeyi gerçekten istiyosan yarın konuştuğunuzda söyle tayinimi istiycem ne düşünüyosun falan die ne biliym artık dikiş tutmaz bana kalırsa ama hayırlısı hakkında
eş durumundan her türlü gidebiliyormuşum artık öyle diyorlar...bana göre de tutmaz artık zor yani....
evet cnm eşim bana %49 senn %51 benm söz hakkım var, ben sana mesleğni bırak gel desem geliceksn kocam böyle istiyo diceksin, ben ahırda yatıyosam sen ahırda yatıcaksın..bayagı saydı işte.. bunları yapabilcek misin dedi, yarın eve geldiğinde dışarda konuşalım hani birbirimize sırlaşmadan ya da aileleri alalım bu böyle gitmez biz yapamıyoruz diyelim dedi. ben de olur sen çözümü bulmuşsan dedim vs..
eş durumundan her türlü gidebiliyormuşum artık öyle diyorlar...bana göre de tutmaz artık zor yani....
madem öyle diyor cennet canıma minnet deyip evet istiyorum de canım bu ne hayatta herkesin evi işi arkadaşı eşi hep istediği gibi mi davranıyor eşin eş değil robot istiyor kusura bakma
senin de duyguların düşüncelerin isteklerin istemediklerin var
bencede ayrılalım sen bir türlü beni önemsemiyor rahatsız olduğum şeyleri bin ısrarla yapıyorsun de
ne diyecek ayrıca evet kesinlikle boşanmak istiyorum derse de senle boşanmak istediğini anlarsın çok sinir oldum eşine
sana yaptıracaklarını psikolojik baskıyla olmadı tehditle yaptırmaya çalışıyor
evet cnm eşim bana %49 senn %51 benm söz hakkım var, ben sana mesleğni bırak gel desem geliceksn kocam böyle istiyo diceksin, ben ahırda yatıyosam sen ahırda yatıcaksın..bayagı saydı işte.. bunları yapabilcek misin dedi, yarın eve geldiğinde dışarda konuşalım hani birbirimize sırlaşmadan ya da aileleri alalım bu böyle gitmez biz yapamıyoruz diyelim dedi. ben de olur sen çözümü bulmuşsan dedim vs..
madem öyle diyor cennet canıma minnet deyip evet istiyorum de canım bu ne hayatta herkesin evi işi arkadaşı eşi hep istediği gibi mi davranıyor eşin eş değil robot istiyor kusura bakma
senin de duyguların düşüncelerin isteklerin istemediklerin var
bencede ayrılalım sen bir türlü beni önemsemiyor rahatsız olduğum şeyleri bin ısrarla yapıyorsun de
ne diyecek ayrıca evet kesinlikle boşanmak istiyorum derse de senle boşanmak istediğini anlarsın çok sinir oldum eşine
sana yaptıracaklarını psikolojik baskıyla olmadı tehditle yaptırmaya çalışıyor
ben de öyle dedim şimdi dedim sana söz veremem benim beynim var dedim ben beynimi nasıl çıakrıp atim gözüm göruyor kulağım duyuyor diilim konuşuyor nasıl bunları yok edim dedim....o dedi ben dedim..ben ona gündüz mesaj atmıştım sen dedm cahillerin lafına gelipte gaza glıcek saygısız bir insan değildn noldu sana die, toparla beni bizi die. bu mesajın üstüne konuştuk zaten bana işteyken iyi de kötü de mesaj atma dedi dikkatimi dağıtıyosun başıma bişi gelse üzülmicenmi vs dedi. neyse asıl ben senn birilerinn lafına geldiğini düşünüyorum dedi diomki herhalde buna birini ayarlamaya çalışyolar diom dıo..ben de sen ne dediğinn farkındamısın dedm ..burda seni bilmeyen yok onu geçtim benm seni düşünmediğim değil bir dk bir saniye bile geçmedi dedim..ama yazık çok yazık dedim sen bunu düşünebilmişsn dedim..
cnm inşallah başarıcam
Beni kaybetmeyi göze alacak kadar sevdiğine inanmıyorum yoksa insan eşini mutlu görmek istemezmi..böylemi davrnır sürekli bağırma çağırma eleştirme modunda.. hep ben alttan alan kısımım sanki..o yüzden bu kdr yorgunum zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?