evlilik böyle birşey mi:(

Ama hemen etki etmiş işte..iyi söylesen de ne yapsan da etki etmeyen adamlar var..

Senin için gerçekten çok üzüldüm. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.
Küçük dediğin şeyler aslında hiç küçük değil. Evlilikte en önemli şeylerden biri saygıdır bana göre ve eşin çok saygısız, kaba, itici ve çok bencil
Yorumları sonuna kadar okumadan yazmayacaktım ama yazmak için sabırsızlandım. Küçük diye görme bunları,.büyük sorunlar nedir ki şiddet diyeceksin. Sen zaten susmasam üzere yürüyecek diyorsun. Şu mantıklı düşünemiyor olabilirsin ayrılmayada net karar veremiyorsun madem tanıdığın güvendiğin bir büyüğünden yardım iste ondan akıl al canım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kötü anlamda yazmadım demekki başaranlar da var demek istedim canım umarım yanlış anlamamışsındır. sen eşinle konuşabilmişsin seni anlamış ve hak vermiş..işin kötü tarafı ben konuşamıyorum ben bişi desem o on katı daha can yakıcısını söylüyor, bu kez ben baştan pes edip susuyorum çünkü ne desem anlamıcak boşver diyorum..ona bu sabah kalktıgımda bir mesaj attım ne oldu da sen bu kadar saygısızlaştın dedim, bir iki ccahil insanın aklına uyma sen bu kadar bencil değildin olma toparla bizi, bana sevgiyle bak anlıcaksın, benim için sen herkesten herşeyden önceydin vs yazdım , ama adam da tık yok..ne hissetti ne düşündü bilmıyorum okudu mu onu da bilmıyorum.cuma yaz tatili ve ben evime gidicem herkes yaz tatili içiin plan yaparken ben korkuyorum yapmaya çünkü beni ne beklıyor onu bile bilmıyorum

Ama hemen etki etmiş işte..iyi söylesen de ne yapsan da etki etmeyen adamlar var..
kesinlikle...

amin cnm..inanki ben de artık hayırlısını istiyorum...çok üzülüyorum hep huzursuzluk var içimde bir an gelıyor unutuyorum herşeyi umut doluyorum bir anda dipe çöküyorum mesela bittiğini düşünüyorum, hazırım diyorum..küçük değil ben de biliyorum eşim dediğin gibi kaba bencil saygısız ve anlayışsız. yüzünü görsen efendi o kadar nur gibiki inanmaz kimse bana bu adammı böyle diye..kvalidem ailem biliyor zaten sorunları ama ayrısınız şeytan vesvese veriyor ona diyor kayınvalidem bir de eşim evden dışarı cıkmıyor ben yokken annesine bile gitmıyor hep evde. yalnız kaldıkçamı böyle oldu die düşünüyorum, çünkü ben burda sosyalim arkadşlarım var dışarı cıkarım sinemaya giderim ama her zaman değil tabiki de o da kısıtlamaz böyle şeyler de.daha doğrusu iyiken bişi demez dee kötüyken hemen başlar bunları yüzüme vurdugu olmuştur.

Dun actigim konuda da belirttim rezalet bir evlilikten Fransa'ya kactim. Konuda bir örnek vermiştim bir de burda veriyim. 1 aylik evliyken sebzeli tavuk pisirmistim. Icinde gozumden kacan bir yag parcasi varmış. Bu yag parcasi eski esim olacak terliksi yaratigin agzina gelmis. Bana dedi ki "sende haysiyet, seref, namus olmadığı icin benim sözlerimi dikkate almayip bu yemegi boyle yaptın"
Ben de butun malligimla kavga çıkmasin diye ozur diledim. Bir daha olmaz diye.
Ama normal olan " hepsi sensin, hepsi sana girsin." Demektir boyle adamlara.
Iste bu karakterde bir adamdan hep ozur diledim. Alttan aldim. O hep kendini haklı zannetti.
Ben onun buyruguna girdikce sevdi, en kiymetlisi ben oldum. Itiraz ettigim zamanlardaysa asıl kimligini ortaya cikariyordu.

Butun erkeklerin istedigi turden bir kadindim yani. Onu asla terkedemeyecegimi, herseyine olur vermeye devam edecegimi zannediyordu. Ne zaman ki itirazlarim çoğaldı, yaptigi haksizliklari soylemeye basladim, beni istememeye basladi. Habire babaevine gondermekle tehdit etmeye basladi. Siddet de bundan sonra basladi zaten.
O kadar emindi ki kendinden gidersem tipis tipis geri gelirim zannediyordu.
Tabi kazin ayagi oyle degildi. Gittim ve bir daha donmedim. Sonra cildirdi,olaylar, olaylar, olaylar... Yerlerde sürükleme derken Fransa...

benim eşimde sanırım bu karakterde bir insan ama o kdr merhametliki bu kdr çirkinleşmesi normal değil gibi geliiyor bana..kötü bir tecrübe, tıpkı benm de buna benzer tecrğbelerm olmuştur. ama eşimn bu kdr ileri gideceğini düşünmedim yani yemeğin yağlı kısmı gelse ki ben zaten cok iyi yemek yapamam o da cok yemek seçer o yüzden biz birlikte yapmaya özen gösteriyoruz yemekleri. yani ben yaparken o da yanımda olur.ben mesela yumurta kızartamam daha doğrusu cok yağ atmadıgım için lezzetli olmaz ama yer. başka bir zamanda kendi yapar.
siz boşanp tekrar evlendinz sanrım..o boşanma sürecine nasıl karar verdnz neler yaşadınız sonrasında

sanırım benim eşimde gidemeyeceğimden cok emin çünkü bu fikri de ben verdim ona...bilmıyorum ki neden evlendikten sonra böyle olurlar. erkekliği bu zannederler..psikopat çıkarlar ona bir anlam veremıyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

evlilik ; şans,nasip ...
kimse dört dörtlük değil ..
sabır&sadakat olması şart ..

evlilik ; şans,nasip ...

kesinlikle şans nasip..ben eşimin bazı tavırlarını görüyordum bencilliğini mesela ama elim kolum gözüm bağlanmıştı sanki..hani kaderin olunca öyle oluyormuş ya benm de öyle oldu..ama bu derece egoist olabileceğini düşünmemiştim...
4 4 lük değil işte. yakışıklı, sadık, evden işe işten eve, sorumluluklarını bilir, bir yere gitmeden haber verir ki genelde gitmez gitse de cok gecikmez..ama eksik olan sabır...onun bana sabrı tahammülü yok..onun aslında istediği pohpohlanmak ama ben de onu beceremıyorum. becerdiğim zamanlar cok az . mesela örnek verim birşey oldu ben de ona tabi seni dinlicem kocacığım bu saatten sonra babamı dinlicek değilim dedim halbuki sadece bunu dedim başka bişi demedim.. o gün melek gibi oldu bana ..ama bu pohpohlama işi de bana göre insann içinde olan bişi

Çünkü biz onları çok rahat ettiriyoruz
Evlilik biraz idare, biraz sabır diyoruz
Alttan alalım kavga çıkmasın diyoruz
Hata yaptıklarında, canlarına okumak yerine canımsın diyoruz
Sonuçta bu oluyor
Değişmiyorlar...

aslında aşılamayacak bir sorun yok gibi ..
sadakat, sevgi ve güven var sanırım ..
oturup konuşsanız fayda etmiyor mu ?

evlilik ; şans,nasip ...

ki ben bunu çok yapıyorum..her seferinde.. saatlerce inatlaşıcam adım atmıcam diyorum ama bir anda içimden bunları derken elimi ona uzatıyorum bazen tutuyor o bazen hala inatlaşıyor..
ama olmuyor işte nedense canına okuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…