- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi derinnefes
-
o dağ gibi adamı alt eden kadın benim hakkımda konuşulmuş dolayısı ilede cvp hakkı doğmuş bana :26:
öncelikle elimde olan malzeme benim belki sizinkindende kötüydü benm eşim hem sinirli hem mizacı çok serttir eşim üsteğmen ve emrinde onlarca askeri var evlendik adam sürekli emrediyor sert davranıyor bilmem ne ben anlattım güzel bi dille dedim kırılıyorum bana askerinmişim gibi davranma işi işte bırak bazı insanların mesleği yapışıyo üzerine ama benm eşim anlayışlı dahada kötü davranmadı işte istediğine emretsin banane benim her dediğimi yapıyo ben nöbete giderim o ev temizler ama suyuna giderim bende tersi çok kötü herkesin var işte kötü bi yanı sonuçta
amin cnm Rabbim yardım edicek inşallah... öğretmenim ama malesef bu haftasonu evime temenni dönuyorm, bakalım neler olucak..beni neler beklıyor.
tam olarak şikayt ettiğim eşimin acayp derecede egoist olması. yani hep ben, benim dediğim sen artık benim soyadımı aldın artık aileni unut ben ne dersem o gibi söylemleri, herşeyi eleştirmesi, ondn farklı düşündüğümde bile bana sayması, itmesi, saygısız davranışları, hepsi küçük ama mide bulandırıcı şeyler..
Ama hemen etki etmiş işte..iyi söylesen de ne yapsan da etki etmeyen adamlar var..[/QU
çok haklısın Allah yardımcıları olsun onlarında dua etmekten başka bişiy gelmiyo elimizden
Sizin sorununz ne siz hala seviyosunuz birbirinizi kurtarabilirsiniz bnce ama gorusmemk iyi olur ozlersiniz birbirinizi
sinirli bır yapısı var dedıgım dedık .benım dogrum onun yanlısı herzamn sonunda bnm dedıgıme gelıyo ama ıs ısten gecıyo.benı dınlemeden üzerime gelıyo.karsılıklı konusamıyoruzz..ben konusarak bırbırımızı anlıyacagımızı dusunerek yaklasıyorum oysa bnı dınleme geregı bıle duymadan kendımı daha ıfade edemeden yanlıs anlasılıyorm..kavgalarımız hep bu yuzden oluyor..bnm soyledıklerımı o an duymuyor sankı bırden alev alıyo..agzım acık kalıyorum oyle.demedıklerımı kafasında uretıyo dedın dıyo.o haklı hep cvp vermıcem ben hıc.yuksek sesle konusmucam.ama bana hakaret edebılcek.ben bana hakaret etmesıne gelemedıgım ıcın agzını hemen kapatıyom nedn duzgun konusmuyon dıye o dahada tekrar edıyo.kendısı baslatıyo ben suclu oluyomm..
o dağ gibi adamı alt eden kadın benim hakkımda konuşulmuş dolayısı ilede cvp hakkı doğmuş bana :26:
öncelikle elimde olan malzeme benim belki sizinkindende kötüydü benm eşim hem sinirli hem mizacı çok serttir eşim üsteğmen ve emrinde onlarca askeri var evlendik adam sürekli emrediyor sert davranıyor bilmem ne ben anlattım güzel bi dille dedim kırılıyorum bana askerinmişim gibi davranma işi işte bırak bazı insanların mesleği yapışıyo üzerine ama benm eşim anlayışlı dahada kötü davranmadı işte istediğine emretsin banane benim her dediğimi yapıyo ben nöbete giderim o ev temizler ama suyuna giderim bende tersi çok kötü herkesin var işte kötü bi yanı sonuçta
kesinlikle...Ama hemen etki etmiş işte..iyi söylesen de ne yapsan da etki etmeyen adamlar var..
amin cnm..inanki ben de artık hayırlısını istiyorum...çok üzülüyorum hep huzursuzluk var içimde bir an gelıyor unutuyorum herşeyi umut doluyorum bir anda dipe çöküyorum mesela bittiğini düşünüyorum, hazırım diyorum..küçük değil ben de biliyorum eşim dediğin gibi kaba bencil saygısız ve anlayışsız. yüzünü görsen efendi o kadar nur gibiki inanmaz kimse bana bu adammı böyle diye..kvalidem ailem biliyor zaten sorunları ama ayrısınız şeytan vesvese veriyor ona diyor kayınvalidem bir de eşim evden dışarı cıkmıyor ben yokken annesine bile gitmıyor hep evde. yalnız kaldıkçamı böyle oldu die düşünüyorum, çünkü ben burda sosyalim arkadşlarım var dışarı cıkarım sinemaya giderim ama her zaman değil tabiki de o da kısıtlamaz böyle şeyler de.daha doğrusu iyiken bişi demez dee kötüyken hemen başlar bunları yüzüme vurdugu olmuştur.Senin için gerçekten çok üzüldüm. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.
Küçük dediğin şeyler aslında hiç küçük değil. Evlilikte en önemli şeylerden biri saygıdır bana göre ve eşin çok saygısız, kaba, itici ve çok bencil
Yorumları sonuna kadar okumadan yazmayacaktım ama yazmak için sabırsızlandım. Küçük diye görme bunları,.büyük sorunlar nedir ki şiddet diyeceksin. Sen zaten susmasam üzere yürüyecek diyorsun. Şu mantıklı düşünemiyor olabilirsin ayrılmayada net karar veremiyorsun madem tanıdığın güvendiğin bir büyüğünden yardım iste ondan akıl al canım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama hemen etki etmiş işte..iyi söylesen de ne yapsan da etki etmeyen adamlar var..[/QU
çok haklısın Allah yardımcıları olsun onlarında dua etmekten başka bişiy gelmiyo elimizden
dua edin gerçekten benm en cok buna ihtiyacım var sanırım
sinirli bır yapısı var dedıgım dedık .benım dogrum onun yanlısı herzamn sonunda bnm dedıgıme gelıyo ama ıs ısten gecıyo.benı dınlemeden üzerime gelıyo.karsılıklı konusamıyoruzz..ben konusarak bırbırımızı anlıyacagımızı dusunerek yaklasıyorum oysa bnı dınleme geregı bıle duymadan kendımı daha ıfade edemeden yanlıs anlasılıyorm..kavgalarımız hep bu yuzden oluyor..bnm soyledıklerımı o an duymuyor sankı bırden alev alıyo..agzım acık kalıyorum oyle.demedıklerımı kafasında uretıyo dedın dıyo.o haklı hep cvp vermıcem ben hıc.yuksek sesle konusmucam.ama bana hakaret edebılcek.ben bana hakaret etmesıne gelemedıgım ıcın agzını hemen kapatıyom nedn duzgun konusmuyon dıye o dahada tekrar edıyo.kendısı baslatıyo ben suclu oluyomm..[/QUOTE]
benm eşim de böyle..konuşamıyorum, hep o haklı en ufak birşeyde bile ondan aksini düşünmiceksn deliriyor hiç alakasız bile olsa.
işte o işaretli yerler benim sorunum kendi sinirini atıyor ama ben atamıyorum
Kötü anlamda yazmadım demekki başaranlar da var demek istedim canım umarım yanlış anlamamışsındır. sen eşinle konuşabilmişsin seni anlamış ve hak vermiş..işin kötü tarafı ben konuşamıyorum ben bişi desem o on katı daha can yakıcısını söylüyor, bu kez ben baştan pes edip susuyorum çünkü ne desem anlamıcak boşver diyorum..ona bu sabah kalktıgımda bir mesaj attım ne oldu da sen bu kadar saygısızlaştın dedim, bir iki ccahil insanın aklına uyma sen bu kadar bencil değildin olma toparla bizi, bana sevgiyle bak anlıcaksın, benim için sen herkesten herşeyden önceydin vs yazdım , ama adam da tık yok..ne hissetti ne düşündü bilmıyorum okudu mu onu da bilmıyorum.cuma yaz tatili ve ben evime gidicem herkes yaz tatili içiin plan yaparken ben korkuyorum yapmaya çünkü beni ne beklıyor onu bile bilmıyorum
asla aslaa yanlış anlamadım seni yemin ediyorum şu topikte enn çok üzülenlerden biride benim senin için baştada yazmıştm işte hep konunu takip ettim akşam hemen yorum yazdım yorumlarım olumsuzdu hep ama senin tavrın boşanmaktan vs.yana olmadığı için ozaman olur yönüne bak demiştim
senin eşin akıllanmaz bi adama benziyo baksana msj atmışsın sevgini dile getirmişsin umrunda bile değil yani gayet açık değilmi bence o bazı şeyleri bitirmiş sende artık iyi yönlerini düşünme düşündükçe yok bana bağlıdır bilmem nedir kuruyosun devamlı çocuğunda yokmuş olsa emin ol daha zor ayrılmak elbetteki zor kurulu düzeni bozmak elalem ne der? hep bunları düşünüyosun valla elalem ne derse desin tıkıycaksın kulaklarını 1 ay laf ederler 2. ay unutulur gider canına yazık ya eziyet eziyet ömür geçermi bu kınanıcak oh denilecek bir şey değil kimse lafta etmez konuşmazda elinde mesleğinde var yani çıkar yolu olsa devam et dicem yok yok hiç tutulur yanı yok umursamaz bi koca daha kötü huylarını kendin daha iyi biliyosun ailenede izah et durumu eminim arkanda olacaklarından bu hayatı zindan etme kendine
Kötü anlamda yazmadım demekki başaranlar da var demek istedim canım umarım yanlış anlamamışsındır. sen eşinle konuşabilmişsin seni anlamış ve hak vermiş..işin kötü tarafı ben konuşamıyorum ben bişi desem o on katı daha can yakıcısını söylüyor, bu kez ben baştan pes edip susuyorum çünkü ne desem anlamıcak boşver diyorum..ona bu sabah kalktıgımda bir mesaj attım ne oldu da sen bu kadar saygısızlaştın dedim, bir iki ccahil insanın aklına uyma sen bu kadar bencil değildin olma toparla bizi, bana sevgiyle bak anlıcaksın, benim için sen herkesten herşeyden önceydin vs yazdım , ama adam da tık yok..ne hissetti ne düşündü bilmıyorum okudu mu onu da bilmıyorum.cuma yaz tatili ve ben evime gidicem herkes yaz tatili içiin plan yaparken ben korkuyorum yapmaya çünkü beni ne beklıyor onu bile bilmıyorum
asla aslaa yanlış anlamadım seni yemin ediyorum şu topikte enn çok üzülenlerden biride benim senin için baştada yazmıştm işte hep konunu takip ettim akşam hemen yorum yazdım yorumlarım olumsuzdu hep ama senin tavrın boşanmaktan vs.yana olmadığı için ozaman olur yönüne bak demiştim
senin eşin akıllanmaz bi adama benziyo baksana msj atmışsın sevgini dile getirmişsin umrunda bile değil yani gayet açık değilmi bence o bazı şeyleri bitirmiş sende artık iyi yönlerini düşünme düşündükçe yok bana bağlıdır bilmem nedir kuruyosun devamlı çocuğunda yokmuş olsa emin ol daha zor ayrılmak elbetteki zor kurulu düzeni bozmak elalem ne der? hep bunları düşünüyosun valla elalem ne derse desin tıkıycaksın kulaklarını 1 ay laf ederler 2. ay unutulur gider canına yazık ya eziyet eziyet ömür geçermi bu kınanıcak oh denilecek bir şey değil kimse lafta etmez konuşmazda elinde mesleğinde var yani çıkar yolu olsa devam et dicem yok yok hiç tutulur yanı yok umursamaz bi koca daha kötü huylarını kendin daha iyi biliyosun ailenede izah et durumu eminim arkanda olacaklarından bu hayatı zindan etme kendine
Tabiki olumlu birşey söylenemezki bu durumda, ben de farkındayım kendimi kandırmaya oyalamaya biraz daha sevgimi yitirmeye canıma tak desin diyemi beklıyorum acaba..mesleğim ailem rabbime şükür herşeyim 4 4 lük bana göre. ama benim de imtihanım bu işte. etraf ne der korkusu var içim de biliyorum eşimin çirkinleşeceğini arkamdan ne konuşacagını da az çok biliyorum. hoşnutsuz du diyecek, kendi anamdan babamdan ayrı ev aldım yine mutlu olmadı beni dinlemedi diycek..ama bundan korkmuyorum da içimde sevgi var ya işte o bitmıyor hiç..bu kdr gurursuz salakmıyım diyorum kendime acıyorum.o bitirdi coktan bitirdi belki de. belki de ben ondan son kez bitsin sevmiyorum demesini duymak istiyorum ..çünkü belki seviydr diyorum belki ayrıyız ondan böyledir diyorumama bunu cok cokta inanarak söylemıyorm..
dediklerin de cok haklısın, desteğin anlayışın ilgi ve alakan için allah razı olsun..gerçkte herkesle herşeyi konuşamıyor insan..
Tabiki olumlu birşey söylenemezki bu durumda, ben de farkındayım kendimi kandırmaya oyalamaya biraz daha sevgimi yitirmeye canıma tak desin diyemi beklıyorum acaba..mesleğim ailem rabbime şükür herşeyim 4 4 lük bana göre. ama benim de imtihanım bu işte. etraf ne der korkusu var içim de biliyorum eşimin çirkinleşeceğini arkamdan ne konuşacagını da az çok biliyorum. hoşnutsuz du diyecek, kendi anamdan babamdan ayrı ev aldım yine mutlu olmadı beni dinlemedi diycek..ama bundan korkmuyorum da içimde sevgi var ya işte o bitmıyor hiç..bu kdr gurursuz salakmıyım diyorum kendime acıyorum.o bitirdi coktan bitirdi belki de. belki de ben ondan son kez bitsin sevmiyorum demesini duymak istiyorum ..çünkü belki seviydr diyorum belki ayrıyız ondan böyledir diyorumama bunu cok cokta inanarak söylemıyorm..
dediklerin de cok haklısın, desteğin anlayışın ilgi ve alakan için allah razı olsun..gerçkte herkesle herşeyi konuşamıyor insan..
tabiki konuşulmuyor herkesle herşey keşke aynı ilde olsakta yüzyüze konuşsak canımsın sendende Allah razı olsun evt buda senin sınavın yani devam ette demek gelmiyor içimden ama sen yinede mantık ve duyguların çerçevesinde hareket et bakalım hangi yönleri ağır basıyo neleri seni bıktırıyor birde istihareye yatsan Allaha sığın tevekkül et
tabiki konuşulmuyor herkesle herşey keşke aynı ilde olsakta yüzyüze konuşsak canımsın sendende Allah razı olsun evt buda senin sınavın yani devam ette demek gelmiyor içimden ama sen yinede mantık ve duyguların çerçevesinde hareket et bakalım hangi yönleri ağır basıyo neleri seni bıktırıyor birde istihareye yatsan Allaha sığın tevekkül et
belki yakınızdır dicem ama sakaryada öğretmenm kocaelide yaşıyorum:) devam edersem zaten artık tek bir şekilde devam edicem o da sessiz ve mutsuz bir şekilde..yani eğer devam edicekse eşimin de çabası olursa devam eder yoksa daha itemıycem sanırım çünkü en ufak birşeyde gürliycek bulut gibiyim şu anda. hani hep tutarsınız yutarsınız ama en ufak birşeyde biter ya sanki öyle bir aşamaya gelicem gibi.. istihareye yatmayı ben de düşünüyorum bu ara..
bakalım kendi evime gidince aynı çatıda 7 24 olunca nasıl olucak..şu anda en doğrusu buymuş gibi gelıyor çünkü...
belki yakınızdır dicem ama sakaryada öğretmenm kocaelide yaşıyorum:) devam edersem zaten artık tek bir şekilde devam edicem o da sessiz ve mutsuz bir şekilde..yani eğer devam edicekse eşimin de çabası olursa devam eder yoksa daha itemıycem sanırım çünkü en ufak birşeyde gürliycek bulut gibiyim şu anda. hani hep tutarsınız yutarsınız ama en ufak birşeyde biter ya sanki öyle bir aşamaya gelicem gibi.. istihareye yatmayı ben de düşünüyorum bu ara..
bakalım kendi evime gidince aynı çatıda 7 24 olunca nasıl olucak..şu anda en doğrusu buymuş gibi gelıyor çünkü...
Biraz ordan biraz burdan telefondan okuyabildiklerim kadariyla yorum yapacagim kirilmazsaniz.
Bir kere kendinizi pasifize etmekten vazgecin. Karakteriniz neyse onu gosterin karşı tarafa. Herhangi bir durum karşısında fikirlerinizi, düşüncelerinizi acikca soyleyin ki sizi onun da asil karakteri belli olsun.
Siz aman kavga tartisma cikmasin diye sessiz kaldikca o kendini her konuda haksiz da olsa hakli gormeye devam edecek. Sizse her durumda soz hakki olmayan, fikirlerine saygi duyulmayan kadin olarak kalacaksiniz. Dikkatinizi çekerim eş degil sadece kadin...
Kendi evliliklerimden ornek vericem birazdan. Umarim yardimim dokunur.
Kizim uyandi da :))
Biraz ordan biraz burdan telefondan okuyabildiklerim kadariyla yorum yapacagim kirilmazsaniz.
Bir kere kendinizi pasifize etmekten vazgecin. Karakteriniz neyse onu gosterin karşı tarafa. Herhangi bir durum karşısında fikirlerinizi, düşüncelerinizi acikca soyleyin ki sizi onun da asil karakteri belli olsun.
Siz aman kavga tartisma cikmasin diye sessiz kaldikca o kendini her konuda haksiz da olsa hakli gormeye devam edecek. Sizse her durumda soz hakki olmayan, fikirlerine saygi duyulmayan kadin olarak kalacaksiniz. Dikkatinizi çekerim eş degil sadece kadin...
Kendi evliliklerimden ornek vericem birazdan. Umarim yardimim dokunur.
Kizim uyandi da :))
Çok sevinirim kendi örneklerinizi de paylaşırsanız. ben de mutlu bir anneyle büyümedim güzel bir rol model yok karşımdao yüzdden bocalıyorum belki de .
sessiz kalmadıgım zamanlar sonucları hakaret oluyor işte en ufak birşeyde bile. karakterim kesinlikle bu değil ama alıngan ve kırılgan oldugum kesin..
pasif kalmak tabiki hoş değil, bunu ben de istemıyorum ama artık cok yoruldum.
Dun actigim konuda da belirttim rezalet bir evlilikten Fransa'ya kactim. Konuda bir örnek vermiştim bir de burda veriyim. 1 aylik evliyken sebzeli tavuk pisirmistim. Icinde gozumden kacan bir yag parcasi varmış. Bu yag parcasi eski esim olacak terliksi yaratigin agzina gelmis. Bana dedi ki "sende haysiyet, seref, namus olmadığı icin benim sözlerimi dikkate almayip bu yemegi boyle yaptın"
Ben de butun malligimla kavga çıkmasin diye ozur diledim. Bir daha olmaz diye.
Ama normal olan " hepsi sensin, hepsi sana girsin." Demektir boyle adamlara.
Iste bu karakterde bir adamdan hep ozur diledim. Alttan aldim. O hep kendini haklı zannetti.
Ben onun buyruguna girdikce sevdi, en kiymetlisi ben oldum. Itiraz ettigim zamanlardaysa asıl kimligini ortaya cikariyordu.
Butun erkeklerin istedigi turden bir kadindim yani. Onu asla terkedemeyecegimi, herseyine olur vermeye devam edecegimi zannediyordu. Ne zaman ki itirazlarim çoğaldı, yaptigi haksizliklari soylemeye basladim, beni istememeye basladi. Habire babaevine gondermekle tehdit etmeye basladi. Siddet de bundan sonra basladi zaten.
O kadar emindi ki kendinden gidersem tipis tipis geri gelirim zannediyordu.
Tabi kazin ayagi oyle degildi. Gittim ve bir daha donmedim. Sonra cildirdi,olaylar, olaylar, olaylar... Yerlerde sürükleme derken Fransa...
evlilik ; şans,nasip ...
kimse dört dörtlük değil ..
sabır&sadakat olması şart ..
sanırım benim eşimde gidemeyeceğimden cok emin çünkü bu fikri de ben verdim ona...bilmıyorum ki neden evlendikten sonra böyle olurlar. erkekliği bu zannederler..psikopat çıkarlar ona bir anlam veremıyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
kesinlikle şans nasip..ben eşimin bazı tavırlarını görüyordum bencilliğini mesela ama elim kolum gözüm bağlanmıştı sanki..hani kaderin olunca öyle oluyormuş ya benm de öyle oldu..ama bu derece egoist olabileceğini düşünmemiştim...
4 4 lük değil işte. yakışıklı, sadık, evden işe işten eve, sorumluluklarını bilir, bir yere gitmeden haber verir ki genelde gitmez gitse de cok gecikmez..ama eksik olan sabır...onun bana sabrı tahammülü yok..onun aslında istediği pohpohlanmak ama ben de onu beceremıyorum. becerdiğim zamanlar cok az . mesela örnek verim birşey oldu ben de ona tabi seni dinlicem kocacığım bu saatten sonra babamı dinlicek değilim dedim halbuki sadece bunu dedim başka bişi demedim.. o gün melek gibi oldu bana ..ama bu pohpohlama işi de bana göre insann içinde olan bişi
evlilik ; şans,nasip ...
kimse dört dörtlük değil ..
sabır&sadakat olması şart ..
Çünkü biz onları çok rahat ettiriyoruz
Evlilik biraz idare, biraz sabır diyoruz
Alttan alalım kavga çıkmasın diyoruz
Hata yaptıklarında, canlarına okumak yerine canımsın diyoruz
Sonuçta bu oluyor
Değişmiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?