- 28 Mayıs 2021
- 1.831
- 815
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Evlilik tabiki böyle bisey değil. Git evden bi aklı başına gelsinMerhaba iyi günler eşimle sürekli çok oyun oynamasından ve telefona bakmasından rahatsızım hiç muhabbet edemiyoruz .hep ben konuşuyorum onları da dinliyor ya da hemen eline telefonu alıyor.Evleneli 5 ay oldu ben 7 24 seninle ilgilenemem manyak misin diyor.eş olarak bir konu hakkında uzun muhabbet edemiyoruz onu fark ettim .oyn da oynasın telefona da baksın ama benimle kahve içerken konuşsun artık istiyorum .Yani öpüyor bir sarılıyor bunu ilgi sanıyor. Ben konuşmayı seven birisiyim bir şey anlatırken yüzeysel anlatıyor ben anlatınca da sıkılıyor gibi. Evlilik böyle bir şey mi gerçekten .Böyle akıcı bir muhabbetimiz yok gibi evlendikten sonra canı isterse konuşuyor kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım yoruldum kendimi yalnız hissediyorum .
Mesela arkadaşıyla wp grubu var ordan sürekli mesajlasiyorSizinle mi konuşmuyor genel olarak konuşmayı sevmeyen birisi mi? Arkadaş ortamında vs hiç gözlemlediniz mi?
Acaba eşinizi çok bunaltıyor olabilir misiniz? Illaki konuşur yani adam. Acaba siz ilgi göster diye diye çok üstüne gittiniz de mi bunaldı kendi içine kapandı. Yoksa tam cicim ayindasiniz mümkün değil böyle bi adam olmasıMerhaba iyi günler eşimle sürekli çok oyun oynamasından ve telefona bakmasından rahatsızım hiç muhabbet edemiyoruz .hep ben konuşuyorum onları da dinliyor ya da hemen eline telefonu alıyor.Evleneli 5 ay oldu ben 7 24 seninle ilgilenemem manyak misin diyor.eş olarak bir konu hakkında uzun muhabbet edemiyoruz onu fark ettim .oyn da oynasın telefona da baksın ama benimle kahve içerken konuşsun artık istiyorum .Yani öpüyor bir sarılıyor bunu ilgi sanıyor. Ben konuşmayı seven birisiyim bir şey anlatırken yüzeysel anlatıyor ben anlatınca da sıkılıyor gibi. Evlilik böyle bir şey mi gerçekten .Böyle akıcı bir muhabbetimiz yok gibi evlendikten sonra canı isterse konuşuyor kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım yoruldum kendimi yalnız hissediyorum .
Annemin bana eşimle evlilik düşünmeye başladığımızda ilk tavsiyesi şu oldu.Kızım her konuda konuşabiliyor musunuz?Sıkılıyor musun onunla iken,buna çok dikkat et.Merhaba iyi günler eşimle sürekli çok oyun oynamasından ve telefona bakmasından rahatsızım hiç muhabbet edemiyoruz .hep ben konuşuyorum onları da dinliyor ya da hemen eline telefonu alıyor.Evleneli 5 ay oldu ben 7 24 seninle ilgilenemem manyak misin diyor.eş olarak bir konu hakkında uzun muhabbet edemiyoruz onu fark ettim .oyn da oynasın telefona da baksın ama benimle kahve içerken konuşsun artık istiyorum .Yani öpüyor bir sarılıyor bunu ilgi sanıyor. Ben konuşmayı seven birisiyim bir şey anlatırken yüzeysel anlatıyor ben anlatınca da sıkılıyor gibi. Evlilik böyle bir şey mi gerçekten .Böyle akıcı bir muhabbetimiz yok gibi evlendikten sonra canı isterse konuşuyor kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım yoruldum kendimi yalnız hissediyorum .
Kredi çekmenizi neden istemisti? Siz çalışan bir bayan misiniz? Eğer öyleyse aklımda bir senaryo olustuKonuştum vazgecmicem benim sevdiğim şeyler diyor. Benimle niye evlendin diyorum cevap yok .degisir diyorum hala aynı benimle muhabbet etmiyor üstun körü gibi ediyor .kredi çekecektim istemişti çekmedim ama o zaman o kadar ilgili davrandı ki anlamıyorum sanki bir ısı olduğu zaman muhabbet ediyor gibi
Bir de en önemli soruya cevap verirseniz çözeceğiz gibi. Önceden de böyle miydi eşiniz? Evlenmeden önce de konuşamıyor muydunuz sohbet edemiyor muydunuzEvet çalışıyorum kömür parası için
Ben de saatlerce konuşmayı çok isterdim derin konulara ben giriyorum o da çok yüzeysel olunca anlatasın gelmiyor artık susmayi denicem. Mesela araba sürüyor uzak yol yanyana uzun bir sohbetimiz olmuyor geçici sonrada müzik dinliyorAnnemin bana eşimle evlilik düşünmeye başladığımızda ilk tavsiyesi şu oldu.Kızım her konuda konuşabiliyor musunuz?Sıkılıyor musun onunla iken,buna çok dikkat et.
Ben babana küstüğümde hiç bir şeyini olmasa muhabbetini özlüyorum.
Benim çenem düşük eşime göre. Çok detaylı anlatırım her şeyi. Ama dengeyi kurabiliyoruz.Bazen saatlerce konuşuyoruz bazen ayrı odalarda takılıp kitap, tv gibi bireysel vakit de geçiriyoruz.Mesela bu akşam migrenim vardı keyfim yoktu.Eşim işle ilgili başladı anlatmaya:) Üff başım ağrıyor demedim, şu an seninle ilgilenemem demedim. O an çok heyecanlı anlatıyordu bölmedim can kulağıyla dinledim.
Ya da bazen ben anlatıyorum o pür dikkat video izliyor,bir şeyler okuyor oluyor. Hemen durdurup dinliyor.
Yani denge önemli. İnsan en çok eşiyle konuşabilmeli.Her konuda.Saçmalamalı,gülmeli.Başkasına anlatsanız zerre ilgi çekici ya da komik olmayan bir konu ikiniz arasında özel,kahkahalarla hatırlayacağınız anlar,anılar olabilmeli.Özel kılan bu.
Evlilik tabiki bu değil.Merak ettiğim şu.Genelde bu benzerde konularda okuyoruz evlenmeden önce böyle değildi diye.Sizde durum nasıldı?
kBir de en önemli soruya cevap verirseniz çözeceğiz gibi. Önceden de böyle miydi eşiniz? Evlenmeden önce de konuşamıyor muydunuz sohbet edemiyor muydunuz
Bir de en önemli soruya cevap verirseniz çözeceğiz gibi. Önceden de böyle miydi eşiniz? Evlenmeden önce de konuşamıyor muydunuz sohbet edemiyor muydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?