Evlilik bu mu gerçekten ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani 1 yıl olmadan evlendik biz ama konuşuyordu hep ben anlatıyormuşum demek
Teşhis şu: odun biriyle evlenmissiniz

Ama bu durumu tartismadan onunla konuşun bence. Bak evlilikte sohbet önemli birbirimizle ilgilenelim,telefonuna yine bakarsin gibisinden. Baktiniz olmuyor siz de ilginizi cekin her anlamda, bi farkına varsin

İlgini uzerinden çek. Zaten calisiyormussun, ev işini aksat, arkadaşlarınla görüş ve sosyal aktivitelere katil. Bunu çok normal bir şey gibi yap, hayatının ondan ibaret olmadığını anlarsa degisebilir. Yok degismiyorsa zaten mal budur, zamanı gelince ne yapacağına karar verirsin.

7 24 seninle ilgilenemem diyor .üzülüyorum biraz teselli ediyor sonra yine aynı.calisirken de aynıydı tv izliyordu .işten gelince sonra oyun sonra yemeklerde susardı .Ben üstüne gidersem akşam da film izlerdi bazen birlikte

Katılıyorum. Sırf seviyorum diye hiç ilgisini çekmeyen diziyi izler,ben şu şöyle dedi bu böyle diye karakterleri anlatırım dinler güler.
Aynı şekilde hiç ilgim olmamasına rağmen yolda yürürken o seviyor diye araba konusu açarım. Başlar arabaların motorundan masrafından.

Yani aslında erkeklerin geneli böyle. Kız kıza edilen sohbet gibi olmuyor hiçbir zaman, bu da bir gerçek

Yani aslında erkeklerin geneli böyle. Kız kıza edilen sohbet gibi olmuyor hiçbir zaman, bu da bir gerçek
Tam tersi. Çoğu kız arkadaşımla edemediğim muhabbeti ediyorum eşimle.Ki çevremde de bunun örneği çok.

Evliliğe bakış,evlilikten ne beklendiği,kendini yetiştirme,mizaç gibi konularla daha çok ilgili bence.

İşte bu kadar. Daim olsun

Zaten beklentilere göre hareket edersek kesinlikle katiliyorum. Ama TR'de odun kayniyor maalesef bu bir gerçek. Kahvehaneler yemeğini yiyip çıkan evli adamlarla dolu

Zaten beklentilere göre hareket edersek kesinlikle katiliyorum. Ama TR'de odun kayniyor maalesef bu bir gerçek. Kahvehaneler yemeğini yiyip çıkan evli adamlarla dolu
Evet maalesef.
Kimi gerçekten kütük.Kadını konuşmaya değer bile bulmuyorlar sanırsın kendisi filozof.

Ataerkil erkeklerin çoğu kadınlara saygı duymadığı için eşlerinin fikirleri dolayısıyla muhabbetleri de umrunda olmuyor. Kadınlar boş konuşur kafası çalışmaz ben bir şey anlatsam da anlamaz kafasında oluyorlar sizinki inşallah öyle değildir. Eğer öyleyse işiniz zor.

Evet maalesef.
Kimi gerçekten kütük.Kadını konuşmaya değer bile bulmuyorlar sanırsın kendisi filozof.
Yemegimi yapsin, temizligimi yapsin, aksamda bi sevissin. Tamamdir. Neyin sohbeti kadinla ne sohbeti edicem, giderim agalarla sohbetimi ederim.
Kütük kere kütük erkek modeli. Nesillerinin tükenmesi dileğiyle

Nişanlıyken yani tanıma sürecinizde nasıldı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…