- 2 Nisan 2023
- 298
- 484
- 18
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Teşhis şu: odun biriyle evlenmissinizYani 1 yıl olmadan evlendik biz ama konuşuyordu hep ben anlatıyormuşum demek
Teşhis şu: odun biriyle evlenmissiniz
Ama bu durumu tartismadan onunla konuşun bence. Bak evlilikte sohbet önemli birbirimizle ilgilenelim,telefonuna yine bakarsin gibisinden. Baktiniz olmuyor siz de ilginizi cekin her anlamda, bi farkına varsin
Katılıyorum. Sırf seviyorum diye hiç ilgisini çekmeyen diziyi izler,ben şu şöyle dedi bu böyle diye karakterleri anlatırım dinler güler.Erkeklere hislerimizi,göz teması kurup tane tane, en süslü cümlelerle anlatsakta anladiklarindan öteye gidemiyoruz.
Yeni evlisiniz.
Esinizi tanımaya başlıyorsunuz.
Telefondaki oyun veya arkadaş muhabbeti değil mesele.
Erkekler kendi ilgilerini çeken konulardan konuşmayı seviyor.Kadinlar gibi her konuda fikir beyan etmekle ilgilenmiyorlar.
Benim eşim sessiz biridir.ne zaman sohbet etmek istesem onun konuşmaktan hoslandigi seylerden konu açarım.
Demlikte çay biter.
:)
Onun sevdiği şeyleri yapmayı deneyin. Telefondan ilgisini başka yöne çekin. Gerekirse futbolsa futbolSurekl elinde telefona bakması bence dogal degil
Yani aslında erkeklerin geneli böyle. Kız kıza edilen sohbet gibi olmuyor hiçbir zaman, bu da bir gerçek7 24 seninle ilgilenemem diyor .üzülüyorum biraz teselli ediyor sonra yine aynı.calisirken de aynıydı tv izliyordu .işten gelince sonra oyun sonra yemeklerde susardı .Ben üstüne gidersem akşam da film izlerdi bazen birlikte
Tam tersi. Çoğu kız arkadaşımla edemediğim muhabbeti ediyorum eşimle.Ki çevremde de bunun örneği çok.Yani aslında erkeklerin geneli böyle. Kız kıza edilen sohbet gibi olmuyor hiçbir zaman, bu da bir gerçek
İşte bu kadar. Daim olsunAnnemin bana eşimle evlilik düşünmeye başladığımızda ilk tavsiyesi şu oldu.Kızım her konuda konuşabiliyor musunuz?Sıkılıyor musun onunla iken,buna çok dikkat et.
Ben babana küstüğümde hiç bir şeyini olmasa muhabbetini özlüyorum.
Benim çenem düşük eşime göre. Çok detaylı anlatırım her şeyi. Ama dengeyi kurabiliyoruz.Bazen saatlerce konuşuyoruz bazen ayrı odalarda takılıp kitap, tv gibi bireysel vakit de geçiriyoruz.Mesela bu akşam migrenim vardı keyfim yoktu.Eşim işle ilgili başladı anlatmaya:) Üff başım ağrıyor demedim, şu an seninle ilgilenemem demedim. O an çok heyecanlı anlatıyordu bölmedim can kulağıyla dinledim.
Ya da bazen ben anlatıyorum o pür dikkat video izliyor,bir şeyler okuyor oluyor. Hemen durdurup dinliyor.
Yani denge önemli. İnsan en çok eşiyle konuşabilmeli.Her konuda.Saçmalamalı,gülmeli.Başkasına anlatsanız zerre ilgi çekici ya da komik olmayan bir konu ikiniz arasında özel,kahkahalarla hatırlayacağınız anlar,anılar olabilmeli.Özel kılan bu.
Tartışmayın.Mevzusunu dahi açmayın.Bi uzaklaşın bakalım.Tartıştıktan sonra da seninle ne yapacağım ben iyi gitmiyor diyor
Zaten beklentilere göre hareket edersek kesinlikle katiliyorum. Ama TR'de odun kayniyor maalesef bu bir gerçek. Kahvehaneler yemeğini yiyip çıkan evli adamlarla doluTam tersi. Çoğu kız arkadaşımla edemediğim muhabbeti ediyorum eşimle.Ki çevremde de bunun örneği çok.
Evliliğe bakış,evlilikten ne beklendiği,kendini yetiştirme,mizaç gibi konularla daha çok ilgili bence.
Amin albayımİşte bu kadar. Daim olsun
Evet maalesef.Zaten beklentilere göre hareket edersek kesinlikle katiliyorum. Ama TR'de odun kayniyor maalesef bu bir gerçek. Kahvehaneler yemeğini yiyip çıkan evli adamlarla dolu
Yemegimi yapsin, temizligimi yapsin, aksamda bi sevissin. Tamamdir. Neyin sohbeti kadinla ne sohbeti edicem, giderim agalarla sohbetimi ederim.Evet maalesef.
Kimi gerçekten kütük.Kadını konuşmaya değer bile bulmuyorlar sanırsın kendisi filozof.
Nişanlıyken yani tanıma sürecinizde nasıldı?Merhaba iyi günler eşimle sürekli çok oyun oynamasından ve telefona bakmasından rahatsızım hiç muhabbet edemiyoruz .hep ben konuşuyorum onları da dinliyor ya da hemen eline telefonu alıyor.Evleneli 5 ay oldu ben 7 24 seninle ilgilenemem manyak misin diyor.eş olarak bir konu hakkında uzun muhabbet edemiyoruz onu fark ettim .oyn da oynasın telefona da baksın ama benimle kahve içerken konuşsun artık istiyorum .Yani öpüyor bir sarılıyor bunu ilgi sanıyor. Ben konuşmayı seven birisiyim bir şey anlatırken yüzeysel anlatıyor ben anlatınca da sıkılıyor gibi. Evlilik böyle bir şey mi gerçekten .Böyle akıcı bir muhabbetimiz yok gibi evlendikten sonra canı isterse konuşuyor kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım yoruldum kendimi yalnız hissediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?