- 24 Aralık 2014
- 5.294
- 7.083
- 398
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Öyle bir isteğim yok ama sürekli telefon .İftarı beklerken bile telefona bakıyor son dakikalar .sahurda da aynı konuşmuyor telefonu yoksa daYani 7 24 liseli asıklar gibi el ele dizdize olunmuyor tabi muhabbetse muhabbet ediliyor. Ama insanın bazen telefon elinde az internette instagramda vs de takılmaya da ihtiyacı oluyor yani bu da bir gercek sürekli yapısık ikiz gibi olmak beni bunaltır mesela.
O ondan değil.Cagimizin hastalığı hepimizde var.Yapmamiz gereken bir iş oluyor elimizden telefon düşmüyor.Sohbet esnasında bile.Siz cabalayin.Esinize suslenin meyve tabakları vs. hazırlayın.İlgisini çekmeye çalışın.Merhaba iyi günler eşimle sürekli çok oyun oynamasından ve telefona bakmasından rahatsızım hiç muhabbet edemiyoruz .hep ben konuşuyorum onları da dinliyor ya da hemen eline telefonu alıyor.Evleneli 5 ay oldu ben 7 24 seninle ilgilenemem manyak misin diyor.eş olarak bir konu hakkında uzun muhabbet edemiyoruz onu fark ettim .oyn da oynasın telefona da baksın ama benimle kahve içerken konuşsun artık istiyorum .Yani öpüyor bir sarılıyor bunu ilgi sanıyor. Ben konuşmayı seven birisiyim bir şey anlatırken yüzeysel anlatıyor ben anlatınca da sıkılıyor gibi. Evlilik böyle bir şey mi gerçekten .Böyle akıcı bir muhabbetimiz yok gibi evlendikten sonra canı isterse konuşuyor kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım yoruldum kendimi yalnız hissediyorum .
Bence de siz de biraz onun gibi olun. Madem çalışıyorsunuz sahuru falan da tek başınıza hazırlamayin. Böyle hizmeti hak etmiyor gibi eşiniz. O ne kadar ilgili olursa siz de aynı şekilde ilgili olun bence. Belki anlar öyle kiymetiniziBen de artık uzak davranıcam içimden gelmiyor artık özgürsün karışmayacam diyeceğim ben de suscam artık
Bu çok kalp kırıcı bir hareket ya...Konuştum vazgecmicem benim sevdiğim şeyler diyor. Benimle niye evlendin diyorum cevap yok .degisir diyorum hala aynı benimle muhabbet etmiyor üstun körü gibi ediyor .kredi çekecektim istemişti çekmedim ama o zaman o kadar ilgili davrandı ki anlamıyorum sanki bir ısı olduğu zaman muhabbet ediyor gibi
Kendi telefonunu karıştırmanıza izin veriyor mu şifresini biliyomusunuzNe yapsam olmuyor
Yapı meselesi bu. Sözle değişseydi zaten değiştirirdi bu zamana kadar. Tamamen değişip konuşmak için can atacak biri olmasını beklerseniz büyük hayal kırıklığı olur sizin için...Ne yapsam olmuyor
Oyun alışkanlığı olan erkekler malesef 70inde de aynı olur o anlamda oyunu bırakması zor. Ortak konuşacak bir konu bulabilirsiniz. Daha çok konuşmaya eğilim gösterdiği konular oluyor mu? İşi vs. gibi. Onlarla ilgili daha çok konuşmaya çalışabilirsiniz.Merhaba iyi günler eşimle sürekli çok oyun oynamasından ve telefona bakmasından rahatsızım hiç muhabbet edemiyoruz .hep ben konuşuyorum onları da dinliyor ya da hemen eline telefonu alıyor.Evleneli 5 ay oldu ben 7 24 seninle ilgilenemem manyak misin diyor.eş olarak bir konu hakkında uzun muhabbet edemiyoruz onu fark ettim .oyn da oynasın telefona da baksın ama benimle kahve içerken konuşsun artık istiyorum .Yani öpüyor bir sarılıyor bunu ilgi sanıyor. Ben konuşmayı seven birisiyim bir şey anlatırken yüzeysel anlatıyor ben anlatınca da sıkılıyor gibi. Evlilik böyle bir şey mi gerçekten .Böyle akıcı bir muhabbetimiz yok gibi evlendikten sonra canı isterse konuşuyor kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım yoruldum kendimi yalnız hissediyorum .
Ne yapmaliyim boyle omur gecer mi daha zorluk yokkenYapı meselesi bu. Sözle değişseydi zaten değiştirirdi bu zamana kadar. Tamamen değişip konuşmak için can atacak biri olmasını beklerseniz büyük hayal kırıklığı olur sizin için...
Aramıza hoş geldiniz. Bende yeni evli sayılırım ilk zamanlar aynı dertlerden muzdariptim hep böyle mi gidecek diye düşünüyordum. Çok kendimi yıprattım çok beklentiye girmiştim. En azından ilk aylar çok ilgili sürekli güzel anların olduğu bir evlilik düşünmüştüm. Ama işler öyle olmuyormuş. Kaç kere belli başlı konulardan boşanma arefesine falan geldik.Merhaba iyi günler eşimle sürekli çok oyun oynamasından ve telefona bakmasından rahatsızım hiç muhabbet edemiyoruz .hep ben konuşuyorum onları da dinliyor ya da hemen eline telefonu alıyor.Evleneli 5 ay oldu ben 7 24 seninle ilgilenemem manyak misin diyor.eş olarak bir konu hakkında uzun muhabbet edemiyoruz onu fark ettim .oyn da oynasın telefona da baksın ama benimle kahve içerken konuşsun artık istiyorum .Yani öpüyor bir sarılıyor bunu ilgi sanıyor. Ben konuşmayı seven birisiyim bir şey anlatırken yüzeysel anlatıyor ben anlatınca da sıkılıyor gibi. Evlilik böyle bir şey mi gerçekten .Böyle akıcı bir muhabbetimiz yok gibi evlendikten sonra canı isterse konuşuyor kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım yoruldum kendimi yalnız hissediyorum .
Eşiniz böyle biri, 20 yaşında böyleydi 50 yaşında da böyle olacak. Ona göre ya alışın ya da tolere edemeyecekseniz ayrılacaksınız mecburen. Sürekli yüzüne vurursanız olmuyor, eskisi gibi değil evliliğimiz demeye başlar.Ne yapmaliyim boyle omur gecer mi daha zorluk yokken
Tartıştıktan sonra da seninle ne yapacağım ben iyi gitmiyor diyor
Evlilik boyle birsey degil, seninki boyle.Kendimi değersiz hissediyorum sadece ve evliliğin böyle olduğunu bilsem evlenmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?