evlilik bunalımı yeni evlenenler yardım lütfen :/

daha yeni üye oldugum için özelden nasıl yazışabiliceğimizi bilmiyorum . ayrıca suan anlattıklarınız aynen benim hareketlerim illa silicem toplıcam falan çok haklısınız içimi rahatlattınız

teşekkür ederim yakaladıgım gördüğüm bısey yok sadece neden diye didikleyip duruyorum :/ böyle bişey değildir umarım yani genel olarak evliliğe alısmak cok zormus sadece :/

Evliliğin 40.gününde haftada 1 o da zorlamayla olan seksi ben normal görmüyorum kusura bakmayın,hele ki eski sevgilisini takip eden bir adam varsa karşımda
aradaki mesajları okumadım öylemi gerçekten :S
belki takip etme diilde bi merak etmiştir bakmıştır dicem ama bu bile bişey bana bi özetlesene adam olacak kız

Uzun ilişkileri evlilikle sonuçlandırıp hüsrana erenleri anlayamıyorum. Tamamen kişilik değiştirenleri söylemiyorum..
Hiç mi tanımaz insan, hiç mi sinyallerini görmez. Oturup hiç mi konuşulmaz evlilik hakkında , beklentiler yakında ve hatta aynı evin içindeki sorumluluklar hakkında.

Daha şimdiden cinsellikle ilgili sorun yaşıyorsanız ya sağlık problemidir ya da başka bir derdi var.

buttercupp şu iki yorumu okusan yeter

siz çalışmıyorsunuz galiba. saat aksam 8 yada 9da eve geldiğinizde birşey yapıcak takatınız kalmıyor. karsınızdaki insanda bi ucundan tutmuyorsa bence böyle söylemem gayet normal. evet suan için cok yavasım bu her iş için geçerli yemek temizlik vs ama bende calısıyorsam ve sadece pazar günüm tatilse ve hıc durmadan deli gibi iş yapmak zorunda kalıyorsanız isyan etmek cok normal diye düşünüyorum. zamanla alısılıcak ama karsılıklı fekadarlıkla. tek taraflı değil. inşallah sorunu olan herkesin sorunları cözülür Allah huzur versin hepimize .

çok zor bir durum, Allah yardımcın olsun. bazen kadınlarda görünen evlilik sendromu böyle erkeklerde de görülebilir. Bence zamana bırak alışması için, kendini de çok yıpratma. bir hafta temizlik yap diğer hafta yapma. ben artık öyle yapıyorum. yorulduğum noktada bi bakıyorum kendi almış süpürgeyi açıyor :) tabi benim 4 yıl oldu biraz eskimeniz lazım kaldı ki evlilik böyle bişi kadına çok iş düşüyo zamanla alışacaksın :)

Aksam 10da geliyor cogu zaman eve. Cocuklara sariliyor opuyor, ama oturup oyun oynayacak hali olmuyor. Soyluyorum ama yapnak isteyip yapamadigini biliyorum. Eski zamana ozendigimden degil, benim demek istedigim siddet.icki kumar aldatma gibi buyuk seyler olmadikca vazgecmemek. Yani ev isine yardim etmiyo diye nerdeyse ayril diycekler olmus, ben o yuzden soyledim. Erkek ev isine yardim etmeli, yardim etmesine ugrasirsin ama etmiyorsa da bundan dolayi huzursuzluk cikarmak cozum olmuyor, yine etmiyor yine etmiyor, bir de ustune her gun gerginlik olunca erkekler iyice uzaklasiyor. Her seyi kendim yapmaktan memnun olmuyorum her zaman. Cunku cok zorlandigim zamanlar oluyor. Ama bundan dolayi kavga cikartmamaya calisiyorum, kendi haline birakiyorum, o zaman zaten kendiliginden geldigi oluyo. Ev isini buyutmek iki tarafi fa yipratiyor. Esiniz yardim etmiyorsa kendi yukunuzu azaltin, her sry 4 4luk olmasin, her gun 1 saat ev isi yapcam, sonra oturcam diyin mesela.

sorun, konu sahibinin eşinin ev işlerine yardım etmemesi, üç çeşit yemek istemesi, ütü, çamaşır, bulaşık değilki...
sorun, konu sahibinin eşinin aklının eski kız arkadaşında kalması

Akli o kızda seninlede öylesine evlendi kiza dönmege calistigi ve sevgilisi oldugu ici sana döndü ve sen bunu kabul ediyorsun...

kabul ettiğim herhangi bişey yok ben sadece sorunun nerde oldugunu çözmeye calısıyorum yorumlarınızı biraz daha kırıcı olmadan yapmaya calısırsanız sevinirim. sizin deyiminizce ozaman benimle onun sevgilisi vardı dönemedi oyuzden evlendi evlilik kararı bukadar kolay mı veriliyo ? yada bi inat uğruna mı ? herkesın hayatında bu ve bunun gibi durumlar olabiliyo maalesef .

sorun, konu sahibinin ev işlerine yardım etmemesi, üç çeşit yemek istemesi, ütü, çamaşır, bulaşık değilki...
sorun, konu sahibinin eşinin aklının eski kız arkadaşında kalması
bu sorundan ilk mesajda hiç bahsetmedi ama.
Sonra mı anlattı asıl karın ağrısını?

Evet calismiyorum, keske calissaydim, 2 tane kucuk bebegim var, yasadigim yer itibariyle tek basina disari cikamiyorum, bazen 20 gun hic evden cikmadigim oluyor, cocuklar gece cok gec uyuyor sabah namazinda kalkiyor, buyuk kizim surekli altina cis yapiyor, gunde 3 makine yikiyorum vs. Haftada 2 gun programim var eve gec geliyorum. Calisan arkadaslarim var, onlarin hayatini da yakindan goruyorum. Olay calisip calismamakla ilgili degil bence. Tabi ki iki taraf da fedakarlik yapcak, ben burada konu acan siz oldugunuz icin size soyluyorum. Ve esiniz otursun tv.izlesin siz calisin demedim. Eger ailesinden boyle gorduyse boyle yapmasi normal, siz onu yavas yavas katin ama.soylenmeden guzelliklr katin dedim. Ama yardim etmiyosa da bunu gerginlik haline getirmeyip kendi yukunuzu azaltin, yani birakin ev piril piril olmasin dedim.

O zaman ev işi, iş paylaşımı falan bunlar hikaye. Adamın vukuatı olmasa konu sahibi her işin üstesinden gelecek sorun olmayacak da bunlar bahanesi gibi mi?
Kendine itiraf edemiyor, madem neden konu açarken şuraya da açık açık yazmıyor ki? Konusunun ilk mesajını okuyan herkes tek yönlü algı yapacak.

Ev işi meselesi göreceli, bilmiyorum kaç yaşındasın ben 5eylülde 30 oluyorum 25 yaşındaki gibi aktif değilim sene seneyi aratıyo, şimdi gücün yeter sen yaparsın adamın yapmaması da zoruna gitmez ama yaş oldu 40 çocuklar büyüdü ergenleşti sıkıntıları dağınıklıkları arttı, o zaman öf desen göze batar, kimse demicek ki bu kadında yoruldu,yapıyordu yıllardır gene yapsın denecek,o yüzden baştan alıştırmak gerek diye düşünüyorum

Aldatma kısmı da göreceli, bu konudaki gibi aşılamayan bir eski sevgili benim için aldatma sayılır mesela, kız adamı engellemiş engeli bir kalsa eminim adam kıza ulaşır, yani o kız istemediği için ona geri dönememiş, konu sahibi kendi diyor kuyruğu kıstırdı bana döndü diye, beden döndü ama akıl kaldı demek ki

Balayinda belki onunla yaşadıklarını düşündü, atıyorum kız ayşe olsun, Ayşe şöyleydi böyleydi dedi, beklediğini mi bulamadı artık neyse, yoksa normal değil 40 günlük evlilikte haftada 1, adam günde 12 saat çalışmıyorsa tabi

öyle olmuş zaten...
herkes genelde ev işleriyle ilgili tavsiyelerde bulunmuş

uzun ilişkiyle ilgisi yok, evlilik bu, bir de çocuk olsıun sonra gör sen...ben de evliliği sevemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…