- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
iyi de konu sahibinin eşi, eski sevgilisini sadece sosyal medyadan arattırmakla kalmamışki? eğer durum sadece bundan ibaret olsaydı, ben de sizin gibi sadece merak derdim.Bende sana bi çok yorumun tam tersini söyleyeceğim. Çok yakın bi tanıdığımda yeni evliyken eşinin cinsellik yönünden ilgisiz olduğundan şikayet etmişti, herkes mi böyle acaba bunu mu yaşıyor diye. Üstelik uzun süre flört ve birsürü fedakarlıktan sonra severek evlenmişlerdi. Tamam tüm erkekler böyle değil ama bazısının bu duruma alışması uzun sürüyor olabilr. Sevgiliyken el ele dolaşsa bile uyurken sarılmaya üşeniyo bazısı.
Ev işi konusunda kendini daha 2.ayda harap etme. Sonralari o enerjiye daha fazla ihtiyacın olacak. Benim komşum da çalışıyor hafta sonlari kendini mahvediyor temizlik yapicam diye. Bazen çağırıyorum diyorum; bak sen böyle yaptıkça kimse aferin demiyor. Üstelik senjn için üzülüyo halini gören kendine da vakit ayır hiç vaktin olmazsa hafta sonlari yardımcı çağır beraberce halledin diyorum ama hak versede kendi yapmak istiyor :) sende belki imkanın varsa yemek için hafta da bir iki günlük bir yardımcı ayarlayabilirsin.
Eski sevgili için de ben öyle düşünmüyorum. Kız onu engellemiş. Yani görüşmuyolar belli ki. Ayrıca merak bu. Hele ki uzun bi ilişkisi olmuş merakına yenik düşüp başka yerlerden bakmış olabilir. Bakmasa daha iyi hata etmiş ama profiline baktı diye beni sevmiyormu acaba deme :) onu unutmamasi için bir sebep var mi?
Bi çok kişinin dediği gibi evlilik zamanla oturuyor. Her sıkıntıya düştüğünde sakın böyle gitmez ayrılalım diye düşünme.
Sarıldığı zaman mesela, çok mutlu oluyorum sen sarılırken gibi şeyler söyle. Seni mutlu ettiğini duymak daha da fazlasını yapmak için heveslendirebilir.
Sorunlarinin hepsini birden değil tek tek çözmeye çalış. Önce yorgunluğuna bi formül bul sonra diğer sıkıntıların için enerji topla :)
balayaında böyle değildi geldiğimizde hersey değişti resmen konuyu biraz daha açmak istiyorum. artık bu durumu baska yerlere cekmeye basladım baska seyler dusunmeye basladım cunku. benden önce uzun süreli 4 senelik biriyle ilişkisi vardı ve anlattıgına göre kızla herseyı yasamıslardı . sonra kızla benimde tanısma fırsatım oldu ve kızda doğruladı. cok uzatmak istemiyorum bir kere söz attık ve o dönemde benden önceki kız arkadasına dönmeye calıstı. kızın sevgilisi vardı tabi sonra kuyrugunu toplayıp kürkçü dükkanına geri döndü hata yaptım vs bilirsiniz tipik erkek cümleleri. daha sonra bana evlenme teklifi etti geçen sene nisan ayında. mayıs ayında bu facebookta hareketler dökümünden kimleri arattıgını görebiliyorduk seytan işte dürttü bi baktım kız onu engellediği için facebooktan kızı takip edemiyo ama kızın sevgilisinden sürekli naptıklarına bakmıs takip etmiş tabi ailelerde işin içinde oldugu için bir ikinciye olay cıkartmak istemedim. konuyu bi şekilde kapattık ve kızda o sevgilisiyle yaklasık 3 hafta önce evlendi. acaba onun bunalımı mı diye düşünüyorum unutamadı da bakıyo mu hala ?
Bir kere söz attik orda eski sevgilisine dönmege calismis ama o kiz baskasiyla bersber mis diye dönmüs iyi okuiyi de konu sahibinin eşi, eski sevgilisine sadece sosyal medyadan arattırmakla kalmamışki? eğer durum sadece bundan ibaret olsaydı, ben de sizin gibi sadece merak derdim.
ama konu sahibi sözü attıkları dönemde, eşinin eski sevgilisine gidip barışmak istediğini ve yüz bulamayınca da kendisine döndüğünü yazmış sizce bu normal bir durum mu?
tamam işte, kız başkasıyla berabermiş diye kabul etmemiş, bu adam da geri dönmüş... sen iyi oku...Bir kere söz attik orda eski sevgilisine dönmege calismis ama o kiz baskasiyla bersber mis diye dönmüs iyi oku
Kiz istmedi iste baskasiyla beraber oda denise geri donuyor yani eski sevgilisinin o an sevgilisi olmasyadi o kizla olacaktitamam işte, kız başkasıyla berabermiş diye kabul etmemiş, bu adam da geri dönmüş... sen iyi oku...
ben de aynısını anlatmaya çalışmışım zaten...Kiz istmedi iste baskasiyla beraber oda denise geri donuyor yani eski sevgilisinin o an sevgilisi olmasyadi o kizla olacakti
Anlatamadm derdimi adam söz atilir atilmaz eski sevgiliyle gidiyor eski sevgisili istemiyor cunki baska biri var ayrilir ayrilmaz insan hemen eski sevgiliyemi dömege hicmi üzülmez.söz atildi diye. Anlatabiliyormuyum?tamam işte, kız başkasıyla berabermiş diye kabul etmemiş, bu adam da geri dönmüş... sen iyi oku...
üzülmemişki evlenmişAnlatamadm derdimi adam söz atilir atilmaz eski sevgiliyle gidiyor eski sevgisili istemiyor cunki baska biri var ayrilir ayrilmaz insan hemen eski sevgiliyemi dömege hicmi üzülmez.söz atildi diye. Anlatabiliyormuyum?
ayrıca bende bu durumun normal olmadığını belirtmişim zaten yorumumdaAnlatamadm derdimi adam söz atilir atilmaz eski sevgiliyle gidiyor eski sevgisili istemiyor cunki baska biri var ayrilir ayrilmaz insan hemen eski sevgiliyemi dömege hicmi üzülmez.söz atildi diye. Anlatabiliyormuyum?
Sen öyle bir insani geri kabul edermisin? Eski sevgilisine koşacak sonra sevgili var diye bana dönecek iyi vallaben de aynısını anlatmaya çalışmışım zaten...
kabul etmem için aklımı peynir ekmekle yemiş olmam lazımSen öyle bir insani geri kabul edermisin? Eski sevgilisine koşacak sonra sevgili var diye bana dönecek iyi valla
kabul etmem için aklımı peynir ekmekle yemiş olmam lazım[/QUOTE
Aynen öyle o yüzden konu sahibi kendi etmis kendi bulmuş sizi sevmiyor sizi seven adam söz atilir atilmaz eski sevgilsinne dönmege calişmaz belli pişmanlik var adamda.
☺☺sende aynisini dedin aslinda bu konuda en onemli ayrinti bu eski sevgi mevzusu baskasina dönecek sonrada bana üstpnede faceden aricak bakcakAynı şeyden bahsedip nasıl anlaşamadınız yaw
Adam olacak kizin dedig gibi dogruyu soyliyeni 9 köyden kovarlarmis...herkes aynı şeyi yazmış ama konu sahibi beğenmemiş
ay sorma, beni alıntılayıp cvp yazınca şaşırdım zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?