evlilik bunalımı yeni evlenenler yardım lütfen :/

iyi de konu sahibinin eşi, eski sevgilisini sadece sosyal medyadan arattırmakla kalmamışki? eğer durum sadece bundan ibaret olsaydı, ben de sizin gibi sadece merak derdim.
ama konu sahibi sözü attıkları dönemde, eşinin eski sevgilisine gidip barışmak istediğini ve yüz bulamayınca da kendisine döndüğünü yazmış sizce bu normal bir durum mu?

Bir kere söz attik orda eski sevgilisine dönmege calismis ama o kiz baskasiyla bersber mis diye dönmüs iyi oku

Bir erkek söz atilir atilmaz solugunu niye eski sevgilinde ariyor? Ve kizin sevgilisi var diye size geri dönüyor siz böyle adami kabul etmekle hatta etmisiniz ztn

tamam işte, kız başkasıyla berabermiş diye kabul etmemiş, bu adam da geri dönmüş... sen iyi oku...
Anlatamadm derdimi adam söz atilir atilmaz eski sevgiliyle gidiyor eski sevgisili istemiyor cunki baska biri var ayrilir ayrilmaz insan hemen eski sevgiliyemi dömege hicmi üzülmez.söz atildi diye. Anlatabiliyormuyum?

Anlatamadm derdimi adam söz atilir atilmaz eski sevgiliyle gidiyor eski sevgisili istemiyor cunki baska biri var ayrilir ayrilmaz insan hemen eski sevgiliyemi dömege hicmi üzülmez.söz atildi diye. Anlatabiliyormuyum?
üzülmemişki evlenmiş

ayrıca bende bu durumun normal olmadığını belirtmişim zaten yorumumda

Evlendiğimin ilk zamanları bende böyle ay yemek, çamaşır,ütü,temizlik derdindeydim. Eşimle oturup konuşmaya halim kalmıyordu.
Eee ev temizlendi ama benim ruhum çöküntüdeydi resmen.
Bir süre sonra bunları bıraktım yemeği bile ara ara yapıyorum. Ev desen elbet toplanır temizlenir.
Yeterki ben huzurlu olayım.. Gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…