evlilik bunalımı yeni evlenenler yardım lütfen :/

Bir kere herkesin hayatında oluyo vs diyip olayı normalleştirme, bu kısa vadede içini rahatlatabilir ama sana faydası olmaz, muhtemelen tam da dediğin gibi oldu ona dönemedi kız bunu sosyal medyadan da engellemiş, kendin yazmışsın kuyruğu kıstırdı diye, emin olmadan evlenmemeliydin ama evlendin madem bu konuları tabu haline getirme açıkça konuş, ten uyumumuz mu yok nedir de, bana yardım etmezsen vakit geçiremeyiz de,iletişim tek yolu, olmadı terapist

ben acaba bundan dolayı mı bi sorun var demek istemiştim eski sevgili meselesi oydu fakat cok baska yerlere geldi konu neyse teşekkürler yinede.

ben acaba bundan dolayı mı bi sorun var demek istemiştim eski sevgili meselesi oydu fakat cok baska yerlere geldi konu neyse teşekkürler yinede.

Başka bi yere gelmedi sen yazdın eski sevgili konusunu ve bence altında bu var o yüzden yorumlarım o yönde

Durduk yere biz demedik ki kesin eski sevgilisi var diye

Evet bu söylediklerinize katiliyorum, malesef oyle, nasil alisirsa oyle gidiyor, ilk zaman ven de zorlardim yardim et diye, ama yapmadi, aslinda yapamadi, 14 saat calisiyor, bazen daha fazla. 1 saat uzaklikta is yeri, trafik cok fena. O yuzden ben de zaten evdeyim yaparim dedim. Cocuklar olunca.is.zorlasti, uykusuzluk cok fena, basimin agrisi hic gecmiyor, bayilcak gibi oluyorum, yine de yapiyorum. Cunu israr etmek ise yaramadi. Simdi her israr ettikcr dah cad a cok uzaklasiyor . kendi haline birakinca daha.anlayisli. ben konu sahibini anliyorum aslinda, o yuzden boyle yazmistim ama yanlis anlasildi.

Eski sevgili olayina.hic yorun yapmadim, ev isi uzerinden gittim ama esas problem o, bu noktada da arkadas bilerek evlenmis, o zaman esinin aklini ondan.kendine dondurmesi lazim. Adam evini severse baglanirsa ins.zamanla unutabilir, ama bi de evde.sorunlar olursa, Allah korusun.

demesi kolay önüne makarnayı koydugunda yemediği zaman sorunlar baslıyo konusurken herkes herseeye tamam diyebiliyo :/
uşagın yok senin diceksin arkadasım ben calısıyosam sende bu evde is yapıcaksın diceksin kadınlar kendini ezdirdigi sürece daha cok böyle konular yazılırr

Bende sana bi çok yorumun tam tersini söyleyeceğim. Çok yakın bi tanıdığımda yeni evliyken eşinin cinsellik yönünden ilgisiz olduğundan şikayet etmişti, herkes mi böyle acaba bunu mu yaşıyor diye. Üstelik uzun süre flört ve birsürü fedakarlıktan sonra severek evlenmişlerdi. Tamam tüm erkekler böyle değil ama bazısının bu duruma alışması uzun sürüyor olabilr. Sevgiliyken el ele dolaşsa bile uyurken sarılmaya üşeniyo bazısı.
Ev işi konusunda kendini daha 2.ayda harap etme. Sonralari o enerjiye daha fazla ihtiyacın olacak. Benim komşum da çalışıyor hafta sonlari kendini mahvediyor temizlik yapicam diye. Bazen çağırıyorum diyorum; bak sen böyle yaptıkça kimse aferin demiyor. Üstelik senjn için üzülüyo halini gören kendine da vakit ayır hiç vaktin olmazsa hafta sonlari yardımcı çağır beraberce halledin diyorum ama hak versede kendi yapmak istiyor :) sende belki imkanın varsa yemek için hafta da bir iki günlük bir yardımcı ayarlayabilirsin.
Eski sevgili için de ben öyle düşünmüyorum. Kız onu engellemiş. Yani görüşmuyolar belli ki. Ayrıca merak bu. Hele ki uzun bi ilişkisi olmuş merakına yenik düşüp başka yerlerden bakmış olabilir. Bakmasa daha iyi hata etmiş ama profiline baktı diye beni sevmiyormu acaba deme :) onu unutmamasi için bir sebep var mi?
Bi çok kişinin dediği gibi evlilik zamanla oturuyor. Her sıkıntıya düştüğünde sakın böyle gitmez ayrılalım diye düşünme.
Sarıldığı zaman mesela, çok mutlu oluyorum sen sarılırken gibi şeyler söyle. Seni mutlu ettiğini duymak daha da fazlasını yapmak için heveslendirebilir.
Sorunlarinin hepsini birden değil tek tek çözmeye çalış. Önce yorgunluğuna bi formül bul sonra diğer sıkıntıların için enerji topla :)

Şu mesajını bir daha oku istersen, bir kriz anında söz atıyorsunuz fırsat bilip kıza dönmeye çalışıyo, kızın sevgilisi olunca kız pas vermiyor bu da tırıs tırıs sana dönüyo, senin cümlelerin, o gün kız tamam yeniden deneyelim dese onunla devam edecek belki evlenecekti ihtimaller dahilinde bunlar

Ayy uykusuzluk deme, 10 7 olan tansiyonum 14 15 oluyordu, yardımcı alabilirsin en azından büyük işlerde cam dolap kapı silme vs gibi, kendini ihmal etme önce sen iyi olup çocuklarının başında duracaksin

bizde 6 yıl birliktelikten sonra evlendik..ikimizde çalışıyoruz hatta eşim bazen benden önce eve geliyor benim eve gelmem akşam 8 i buluyor evde yemek varsa yemek yoksa atıştırmalık birşeyler yiyoruz
temizlik konusunda gelince evet cumartesi de 4 te evde oluyorum pazar günüm full temizlik ile geçiyor
bunu şu yüzden anlattım sizinle aynı durumdayız ama eşinizin kişiliği ile alakalı sorun çünkü bizde bu yüzden problemler olmadı hiç.. cinsellikle ilgili de uzun yıllar birlikteliğin alakası yok gayet düzgün her şey bu aralar rahatsızım die dün bütün evi temizledi mesela eşim wc banyo dahil her yer tozuna kadar..

eşinizin alışkanlığı böyle dicem de cinselllikle ilgili konduramadım bişey ne alaka yani yeni evlisiniz ve bu şekilde.. konusmayı deneyin aklında eski sevgilisi olabilir sizi kıyas yapıyordur. afedersiniz yani söylemek istemezdim ama hani ihtimal bunlar cinsellikle ilgili sıkıntıları olabilir..sakince konusmayı deneyin kavgaya gittiği yerde konusmayı kesin bence..

benim dmeek istediğim buydu merak edip herkes arada bir de olsa öldümü kaldı mı diye merak edip bakabiliyor. yani ben basta olayı anlatmak istedim sonra bide önceden böyle bi durum vardı acaba böyle bi bunalım mı dedim özellikle cinsellikle alakalı konudan dolayı ama cok farklı yönlere cekildi. teşekkür ederim

İşleri paylaşsanız sorununuz hafifler aslında.
Evliliğe adapte olamamış olabilirsiniz ikiniz de. Başlarda olabilir böyle kavgalar tartışmalar. Her zaman olur tabi de, birbirinize karşı anlayışlı olmayı deneyin.. 11e kadar çalışıp sakin kalmak mümkün değil biliyorum. En ufak şeyde gerilmeniz normal.
Eşinizden size yardımcı olmasını rica edin

arkadaslar konuyu sürekli eski sevgili meselesine cekmek isteyenler var bende oyuzden bi kaç arkadasa tamam sizsiniz eski sevgili dedim önce ona acıklık getiriyim düzgünce yazan arkadaslara asla lafım yok kırıcı olmayan herseye acıgım .

Farklı nereye çekildi, senin bize sunduğun donelerden farklı kim ne dedi, cinsellik konusunun üstünde durduk çünkü önemli, cok onemli, hele ki yeni evlisin, o kız evleneli 3 hafta olmuş, cok taze

Doğru söyleyen 9 köyden kovulurmuş, konunun ilk 1 sayfasını tamamen okuyup yorum yazanlar farklı ne yazacak merakla bekliyorum

Konuyu farklı yere çeken imasını üstüme alıyorum,öyle düşünen kiblesin basın gitsin kibe,ben anlamıyorum bu forumu

Evliliğin cinsel hayatın anlaşman, ev işlerini düzene koyman, yemek yapman, kavgalar.evliliğin oturması 1 yılı buluyor valla.ben 3.yıla girdim ilk bir yıl kavga ev işi yemek yapamama, işden yorgun gelip uyumakla tanımayala gecti (sevgiliyle koca aynı olmuyor aynı eve girince iş değişiyor) 2.yılı anlaşarak aşkla geçti yemek ev işi öğrendim çok şükür düzene soktum evi, işi, cinsel hayatı.3.yılda çokk şükür herseyi oturtmus mutlu yuvamızda aşkımızın meyvesinin gelmesi için hazırlık yapıyoruz heyecanla bekliyoruz size tavsiyem bu süreçte aman ha saygıyı sevgiyi yitirmeyin çünkü bunu kaybedersen diğer evreye gecemezsin ilk yıl boşanan cok oluyor

Inanin eşe bağli eşimle hic öyle değşiklik olmadi kavgalarda etmedik hic bir zaman yemekmi yok sorun degil gider tost yapar kendine. Herkesde farkli annesi 3 cesit yapabilir siz annesi degilsiniz ama. Ozaman calisma cogu baysnlar gibi evde otur yemegini 3 cesit yap bu seferde calis der sana para yetmiyor...

hizmetçi olmak için evlendiysen aynen devam et. yok ben güzel güzel sevdiğim insanla yaşamak istiyorum diyorsan yolun başındasın daha hemen bir çeki düzen ver kendine. ev işlerinin yemeğin temizliğin ütünün senn görevin olmadığına öncelikle kendin inan. kendine biraz saygı duy yazık değil mi sana ya??? ya işten ayrıl, yada eşine ev işlerinin bu şekilde devam etmeyeceğini anlat. tatlı dille anlatmazsa bırak herşeyi bırak, yemeği de temizliği de ütüyü de bulaşığı da çamaşırı da.... yani evin içinde birbirine aşık 2 ev arkadaşı pozisyonuna gelene kadar hiçbişey yapma ve gidip gelip bu evin haline bak yetişemiyorum ben niye hiçbişeye elini sürmüyosun diye de eşinin beynini ye

Ve ne olursa olsun eski sevgili konusu mühüm resmen sana eski sevgilisi onu istemedigi icindönmüs ve bence pişman... sende bile bile kabul ettin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…