EVLİLİK ÇOCUK BU MUYDU

çok istedim, onu o kadar çok istedim ki dualar ettim allahımevlat ver diye, oyun grubu aradım300 lira istio, haftada 2 yarım gün durumumuz yetmez okadar paraya,çocuğumun annesiyim biliyorum, yesiniçsin diye kendimi paralıyorum burada

18 aydan sonra bir cocugun ennn zor zamani erkek cocuklar daha da zor benimde bir oglum var 31 aylik 18.aydan sonra ben bittim onun icin yasiyorum neredeyse :) 4 yasina kadar umudun olmasin ancak o zaman isler degismeye baslicak etraftan gordugum ona kizma sakin dunyaya onun gozunden bak o seni anlayamaz sen onu anlamalisin ve sabirli olmalisin
Evlilik tabiki kolay degil ama aile olmak kendi cekirdek aileni kurmak bence tum zorlyklara ragmen guzel bisey
Yazmadan gecemeyeceyim bisey var ben calisiyim hergun evden cikiyim evi baskasi temizlesin cocuga baskasi baksin yemegi annelerde yada kayinvalidemde yiyelim diyip evden isten kacanlar acaba aile olabildiklerine inaniyorlar mi bir cocuk annesinin yemegiyle annesinin kokusuyla ilgisiyle ve sevgisiyle buyumeli maddi olarak imkani olmayan istisnalara saygim var tabiki ama derdi kacmak olanlarin cocuklarina ve isini yigdiklari annelerine uzuluyorum

sizin çocuğunuz var mı
Bu
oglunlada gidebilirsin istedigin yere.
Cevaba cok guldum. Cidden cocukla Starbucks gidilmez. Yani elbette gidilir de. Ne ictiginden ne yediginden anlarsin ne ruhen dinlenirsin ne de sakinlesirsin. Bazen gidiyoruz esim cocukla ilgileniyor ben kahve iciyorum o zaman da gorev yapiyormusum gibi oluyor. Kizim 26 aylik su siralar dunya uzerinde varolan herseyi soruyor sorguluyor yerinde asla oturmuyor. Kahveyi birakin yolda yuruyemiyoruz cogu zaman.

33,5

Siz de inanmasaydiniz! Gercekleri soyleyince de adimiz feministe cikiyor.
Ne yapalim, bu duzeni kadinlar boyle kurmus!
Milennial kadinlarin gucu var, gencler, madem degistirmek istiyorsunuz, degistirin hayatin akisini.

Mesela neden tv de sürekli çizgi film ya da pc şarkı var.

Cocugunuza çizgi film saati koymadiniz mi ?
Evinizde kurallariniz olmasi lazim ve cocugunuzun da bu kurallara uyması lazım. Yani siz çocuğa değil çocuk size uyacak.

Herşey saatli olsa belki bu kadar yipranip kötü olmazsiniz diye düşünüyorum.

Malesef evde su istemeden yetistirdigimiz kızlarımız bir evin sorumluluğunu alamiyorlar.

Herşey onlara yük oldu sofra kurmak, çocuk dogurmak hatta bir bardak su getirmek...
Zamane annelerinin kızlarına yaptığı en büyük kötülük gururla soyluyolar evlenmeden önce makarna bile yapmadım elim suya değmedi diye iyi halt yediniz diyorum içimden sonra böyle trajediler yasaniyor annem hep derdi YAPTIĞIN BANAYSA ÖĞRENDİĞİN KENDİNE ozman saçma gelirdi evlendikten sonra anladım nekadar doğru

çizgi film çok sıkışırsam mecbur ancak ama şarkıyı frklı bir yere koyuyorum ben,müzik ve ritm duygusu vs.ayrıca müzikle zaptedebiliyorum

Benimoğlan henüz benim konuşmalarımı anlamıyo 20 aylık
anlar bence sen yinede konus ogret iletisim kurmaya calis.tabikide koca adam gibi anlamaz ama .
benimde oglum yeni girdi uc yasina .simdi o der bana soyle demi annecim boyle demi diye yada biseye olmaz dediysem tutturmamasi gerektigini bilir.anlamaz diye bisey yokki simdi anlamazsa yarin anlar.

anlasa da dinlemiyo, bana bakıyor gülüyor ve yapacağını yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…