- 16 Haziran 2016
- 322
- 118
- 18
- 42
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
-
çok istedim, onu o kadar çok istedim ki dualar ettim allahımevlat ver diye, oyun grubu aradım300 lira istio, haftada 2 yarım gün durumumuz yetmez okadar paraya,çocuğumun annesiyim biliyorum, yesiniçsin diye kendimi paralıyorum buradaSorun evlilik degil belli ki bebek. Kaza ile mi oldu diye sormak istedim nacizane. Hepimiz benzer durumlardayiz. Tavsiyem cocugu yarim gun krese oyun grubuna vs gondermek. Yani iade edemeyeceginie göre baska secenek kalmiyor. Ya da ise hemen baslayin bu da bir secenek. Cocugun bakicisi degilsiniz annesiniz belki bu detay sizi rahatlatir
oglunlada gidebilirsin istedigin yere.avm de starbucksa gitmek istiyorummesela, kahve çikolata sonra migros sonra da sinema mesela süper olurdu
sizin çocuğunuz var mıoglunlada gidebilirsin istedigin yere.
doğru annem böyleydi bulaşık bile yıkamadım benMalesef evde su istemeden yetistirdigimiz kızlarımız bir evin sorumluluğunu alamiyorlar.
Herşey onlara yük oldu sofra kurmak, çocuk dogurmak hatta bir bardak su getirmek...
Busizin çocuğunuz var mı
Cevaba cok guldum. Cidden cocukla Starbucks gidilmez. Yani elbette gidilir de. Ne ictiginden ne yediginden anlarsin ne ruhen dinlenirsin ne de sakinlesirsin. Bazen gidiyoruz esim cocukla ilgileniyor ben kahve iciyorum o zaman da gorev yapiyormusum gibi oluyor. Kizim 26 aylik su siralar dunya uzerinde varolan herseyi soruyor sorguluyor yerinde asla oturmuyor. Kahveyi birakin yolda yuruyemiyoruz cogu zaman.oglunlada gidebilirsin istedigin yere.
avm de starbucksa gitmek istiyorummesela, kahve çikolata sonra migros sonra da sinema mesela süper olurdu
33,5Yaşını öğrenebilir miyim?Peki hiç düşündün MÜ?yuva kurmak için çabalayan ama kısmet olmayan insanlar OLDUĞUNU.Evlad sahibi olmak için;neler feda edecek insanlar OLDUĞUNU.Çok şükür kiii sağlıklı;sıhhatli birisin.Elin tutuyor;kolun tutuyor iş yapabiliyorsun.Yavruna yemek yedirip ;kucaklayabiliyorsun.daha saysam şükredeceğim şey bitmez.önce kendi psikolojini toplamalısın.Çoçuguna iyi bir anne olabilmek;onun psikolojisini Herşeyden üstün tutmalısın.çok şükür 20 aylık.her gün büyüyecek.ve büyüdük sıra senin arkadaşın gibi olacak.
var.vala ben yeri geliyo uc cocukla carsi avm park piknik geziyorum.tabi evden cikarken iyi bi konusma yapiyorumsizin çocuğunuz var mı
3 yaşında mı 20 aylık mı ?
34OLUCAM33,5 yaşınız mı ?
Benimoğlan henüz benim konuşmalarımı anlamıyo 20 aylıkvar.vala ben yeri geliyo uc cocukla carsi avm park piknik geziyorum.tabi evden cikarken iyi bi konusma yapiyorumof puf demeden gezip yemegimizi de yiyip parktada oynayip donuyoruz.
343 yaşında mı 20 aylık mı ?
Hayalim evlilikti ama evlilik hiç bana uyan bişi değilmiş, hergün yokoluyorum, bu sıcakta evdeyimmecbur, dışarı çıkınca oğlum yapma oğlumetme demekten yoruldum bittim ben, 20 aylık oğlum var işte, ev desen mutfaktançıkaıyotum, sürekli bulaşık yemek vs, kısacası bıktım...gerildim, sanki kapana kısılmış gibiyim...nefes alamıyorum artık...tvler hep çizgi film seyrediyorum(oğlum seyrediyor), pc sürekli çocuk şarkıları çalıyorkafayı yicem, neden evliliğin bir masal olduğu yönünde yalan söylediler bize
Zamane annelerinin kızlarına yaptığı en büyük kötülük gururla soyluyolar evlenmeden önce makarna bile yapmadım elim suya değmedi diye iyi halt yediniz diyorum içimden sonra böyle trajediler yasaniyor annem hep derdi YAPTIĞIN BANAYSA ÖĞRENDİĞİN KENDİNE ozman saçma gelirdi evlendikten sonra anladım nekadar doğruMalesef evde su istemeden yetistirdigimiz kızlarımız bir evin sorumluluğunu alamiyorlar.
Herşey onlara yük oldu sofra kurmak, çocuk dogurmak hatta bir bardak su getirmek...
çizgi film çok sıkışırsam mecbur ancak ama şarkıyı frklı bir yere koyuyorum ben,müzik ve ritm duygusu vs.ayrıca müzikle zaptedebiliyorumMesela neden tv de sürekli çizgi film ya da pc şarkı var.
Cocugunuza çizgi film saati koymadiniz mi ?
Evinizde kurallariniz olmasi lazim ve cocugunuzun da bu kurallara uyması lazım. Yani siz çocuğa değil çocuk size uyacak.
Herşey saatli olsa belki bu kadar yipranip kötü olmazsiniz diye düşünüyorum.
anlar bence sen yinede konus ogret iletisim kurmaya calis.tabikide koca adam gibi anlamaz ama .Benimoğlan henüz benim konuşmalarımı anlamıyo 20 aylık
anlasa da dinlemiyo, bana bakıyor gülüyor ve yapacağını yapıyoranlar bence sen yinede konus ogret iletisim kurmaya calis.tabikide koca adam gibi anlamaz ama .
benimde oglum yeni girdi uc yasina .simdi o der bana soyle demi annecim boyle demi diye yada biseye olmaz dediysem tutturmamasi gerektigini bilir.anlamaz diye bisey yokki simdi anlamazsa yarin anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?