- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
-
Benim annemde şöle derdi " Yaparsın bana öğrenirsin kendine" ne çok söylerdi haklılık yüzdesi 99.9Zamane annelerinin kızlarına yaptığı en büyük kötülük gururla soyluyolar evlenmeden önce makarna bile yapmadım elim suya değmedi diye iyi halt yediniz diyorum içimden sonra böyle trajediler yasaniyor annem hep derdi YAPTIĞIN BANAYSA ÖĞRENDİĞİN KENDİNE ozman saçma gelirdi evlendikten sonra anladım nekadar doğru
Ogullarimizi da oyle yetistiriyoruz, bebeginin altini degistirmekten gocunan kocalar oluyolar ileride. Onlara laf ediyor musunuz mesela?Malesef evde su istemeden yetistirdigimiz kızlarımız bir evin sorumluluğunu alamiyorlar.
Herşey onlara yük oldu sofra kurmak, çocuk dogurmak hatta bir bardak su getirmek...
çizgi film çok sıkışırsam mecbur ancak ama şarkıyı frklı bir yere koyuyorum ben,müzik ve ritm duygusu vs.ayrıca müzikle zaptedebiliyorum
Ogullarimizi da oyle yetistiriyoruz, bebeginin altini degistirmekten gocunan kocalar oluyolar ileride. Onlara laf ediyor musunuz mesela?
Ogullarimizi da oyle yetistiriyoruz, bebeginin altini degistirmekten gocunan kocalar oluyolar ileride. Onlara laf ediyor musunuz mesela?
avm de starbucksa gitmek istiyorummesela, kahve çikolata sonra migros sonra da sinema mesela süper olurdu
çocukpeşinde koşturmaktan olmuyorEe buralara çocukla da gidebilirsiniz
Ben de oglumu oyle yetistirmeyi dusunuyorum. Yatagini toplasin, oyuncaklarini toplasin, koskoca ingiltere prensi george eger yemegi begenmeyip yere atarsa acikana kadar yeni yemek vermiyolarmis, o yemegi temizlerken yardim ettiriyolarmis.Ben bu sebepten bi komsumla tartışma yaşadım. Temizlik yaparken oğluma da veririm bir bez siler sağı solu. Yada oyuncaklarini dağıtır kendi toplayana kadar asla ellemem ister misafir gelsin gelmesin
Iste bu sebepten komşu bana sert yaptı. Erkekmis o çocuk böyle çocuk yetistirilmezmis.
Senin gibi yetistirdiysem dimi dedim evde yemek olmayınca boguren bi cocuk yetistiremicegim için Üzgünüm dedim.
Şuan benimle küs
Ugurlar olsun
Hayalim evlilikti ama evlilik hiç bana uyan bişi değilmiş, hergün yokoluyorum, bu sıcakta evdeyimmecbur, dışarı çıkınca oğlum yapma oğlumetme demekten yoruldum bittim ben, 20 aylık oğlum var işte, ev desen mutfaktançıkaıyotum, sürekli bulaşık yemek vs, kısacası bıktım...gerildim, sanki kapana kısılmış gibiyim...nefes alamıyorum artık...tvler hep çizgi film seyrediyorum(oğlum seyrediyor), pc sürekli çocuk şarkıları çalıyorkafayı yicem, neden evliliğin bir masal olduğu yönünde yalan söylediler bize
Hayalim evlilikti ama evlilik hiç bana uyan bişi değilmiş, hergün yokoluyorum, bu sıcakta evdeyimmecbur, dışarı çıkınca oğlum yapma oğlumetme demekten yoruldum bittim ben, 20 aylık oğlum var işte, ev desen mutfaktançıkaıyotum, sürekli bulaşık yemek vs, kısacası bıktım...gerildim, sanki kapana kısılmış gibiyim...nefes alamıyorum artık...tvler hep çizgi film seyrediyorum(oğlum seyrediyor), pc sürekli çocuk şarkıları çalıyorkafayı yicem, neden evliliğin bir masal olduğu yönünde yalan söylediler bize
ailemle görüşmüyorum, babam arıza da biraz, çocuğa bakar kafama kakar, çocuğun yanında eşimle beni döver, istemiyorum o yüzdne
33 yıl 6 aylık hanim efendi3 yaşında mı 20 aylık mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?