- 3 Nisan 2014
- 36.491
- 149.243
- 798
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
-
ailemle görüşmüyorum, babam arıza da biraz, çocuğa bakar kafama kakar, çocuğun yanında eşimle beni döver, istemiyorum o yüzdne
çokiyi duruyor ya bebek arabasında çığlıkçığlığa
Ee buralara çocukla da gidebilirsiniz
evlilik tamda dediğiniz gibi oluo tabii calismiosaniz ev işi yemek çocuk bilmem ne.. allahim ne kadarda farklı yaratmissin insanları kimisi mutlu yuvam olsun hayırlı bi evladım olsun diye dua eder kiminede verirsin şükür etmesini bilmez.herkes bi imtihan içinde işte..benim 9sene sonra evladım o kadar is güç çocuk bazen daralio insan ama dönüpte o evladın yüzüne bakınca ohhh diorum allahim binlerce şükürler olsun sana evladım sağlıklı yuzume guluor.bence kıymet bilin ve unutmayın çocuğunuz bidaha 20aylık olmayacak..çok istedim, onu o kadar çok istedim ki dualar ettim allahımevlat ver diye, oyun grubu aradım300 lira istio, haftada 2 yarım gün durumumuz yetmez okadar paraya,çocuğumun annesiyim biliyorum, yesiniçsin diye kendimi paralıyorum burada
Hayalim evlilikti ama evlilik hiç bana uyan bişi değilmiş, hergün yokoluyorum, bu sıcakta evdeyimmecbur, dışarı çıkınca oğlum yapma oğlumetme demekten yoruldum bittim ben, 20 aylık oğlum var işte, ev desen mutfaktançıkaıyotum, sürekli bulaşık yemek vs, kısacası bıktım...gerildim, sanki kapana kısılmış gibiyim...nefes alamıyorum artık...tvler hep çizgi film seyrediyorum(oğlum seyrediyor), pc sürekli çocuk şarkıları çalıyorkafayı yicem, neden evliliğin bir masal olduğu yönünde yalan söylediler bize
Zamane annelerinin kızlarına yaptığı en büyük kötülük gururla soyluyolar evlenmeden önce makarna bile yapmadım elim suya değmedi diye iyi halt yediniz diyorum içimden sonra böyle trajediler yasaniyor annem hep derdi YAPTIĞIN BANAYSA ÖĞRENDİĞİN KENDİNE ozman saçma gelirdi evlendikten sonra anladım nekadar doğru
Ayy aynı benim eski hallerim.şimdi kızım büyüdü biraz iyiz.seni çok iyi anlıyorum.ama geçici durumlar merak etme canım.Hayalim evlilikti ama evlilik hiç bana uyan bişi değilmiş, hergün yokoluyorum, bu sıcakta evdeyimmecbur, dışarı çıkınca oğlum yapma oğlumetme demekten yoruldum bittim ben, 20 aylık oğlum var işte, ev desen mutfaktançıkaıyotum, sürekli bulaşık yemek vs, kısacası bıktım...gerildim, sanki kapana kısılmış gibiyim...nefes alamıyorum artık...tvler hep çizgi film seyrediyorum(oğlum seyrediyor), pc sürekli çocuk şarkıları çalıyorkafayı yicem, neden evliliğin bir masal olduğu yönünde yalan söylediler bize
çokiyi duruyor ya bebek arabasında çığlıkçığlığa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?