Evlilik cok zor...

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
Arkadaslar artik bogazima kadar geldi....inanin elimden geleni yapiyorum ama esimden adim yok hic...cocuklar var diye sabretmeye calisiyorum ama bir yere kadar ben de insanim benim de bir sabrim var degilmi....mesela bugunden bahsedeyim size..esim bugun evdeydiherseye el atiyor kari gibi hic sevmem bu tarz hareketleri...evin karisi sen misin ben miyim degilmi...hic söyle söyle dur bir kulagindan giriyor bir kulagindan cikiyor...mesela kofte yapacagim bulgur ariyorum koydugum yerde yoktur....bizim ki kalirmis evin karisi yaaaa

bunun gibi o kadar cok örnek verebilirim ki...ya git tedavi ol diyorum yada bu is böyle gitmez diyorum kucuk oglluzm agliyor tartisma olunca bugun cocuklar da evde diye ses cikartmadim ama en son aksam bir patladim sormayin...robotun kapagini bulamadim....hayir sen bu evin karisimisin bir daha bu sekil davranmani istemiyorum bende senin is esyalaruina bir el atarsam felegin sasar dedim.....oofffffffff ooffffffffffff hersey dert hersey problem bu sekil bu hayat gecer mi yaa biktiiiimmmm...burda bir psikologa gittim...kadina sinir oldum esinin hareketlerine alis iki cocukla ne yapacaksin ki diyor ....

bizim ki disarda patron oldu ya arkadaslar evde de patron olmak istiyor...ne yapabilirim o kadar bunaldim ki size anlatamam...bazan da sinir oldugum seyi bile bile yapiyor söylemek dahi istemiyorum..esim cok inat herseyi yanlis anliyor tedavide olmuyor...ben ne yapacagim bu sekil yaa...benide kendine benzetecek yakinda...

hiç sevmem böyle tarz erkekleri allh sabır versin ama düzelmez o arkdasım titiz burhan altıntop modeli bir insan sanırım yanlıs anlama ama yani evde niye duruyormus gitsin pazar gezszin ona ne bulgurdan ya

valla benimkide öle her hatun işine karışırr mesela sölemesi ayıp bugün içli köfte yaptım defreeze koydum akşama haşlıycam diyee dolapta görememiş iki üç kere sordu nerde gidip bakcam diyee napcaksaa ama ben kullanıyorum bu alışkanlığını ben yemeğe girişicem mesala salatayı atıyom başınaa bana karışmıyor çok şükürr kii mutfak tezgahın kendim tek oluna rahat edenlerdenim benn

ya benimkide hiç karısmaz be sizi okuyunca hangisi iyi şimdi karısanmı karısmayanmı benimki hiç sadecea alır getirir okdar mutfaga hiç girmez bile

evet ya aynen ben de nefret ederim ama dedigim gibi evin karisi gibi sanki inan ne yapacagimi sasirdim....hele ilk zamanlar camasirlari durer kaldirirdim hepsini dokup bir daha duzeltirdi...Allah bu adamla sabrimi deniyor ama artik yoruldum iki de erkek cocugu kimseyi pispslayacak durumda degilim....benim babam hic bilmezdi yaaa...buralarda tek kalmis ya herseyi kendi yapmis yaa cok bilmis...ama sorun bana bir bildigi var mi haayir geldigimde afedersiniz tuvaletin yuzune bakilmiyordu okadar temizse ....anlamiyorum aile hayati nedir bilmiyor yalnizliga alismis 11 yil oldu...inanin 11 yildir bu cabama afedersiniz bir hayvanim olsa evcillestirmistim dusunun artik ne deyim....

ya benimkide hiç karısmaz be sizi okuyunca hangisi iyi şimdi karısanmı karısmayanmı benimki hiç sadecea alır getirir okdar mutfaga hiç girmez bile

bizim ki herseye yeter canim kaynanaliga kaynataliga o kadar yani....bence herkes yerini ve haddini bilmeli...tamam hasta olurum rica ederim yardim amacli olur ama oda bana soracak yada yaptigi seyi söyleyecek...beni aratmayacak öyle....bu dupe duz terbiyesizlik beence...saygisizlik yani...arkadaslar yaa bir kere hastaydim rica ettim canim yardim edermisin diye bana diyor ki hani herseyi yapabiliyordun iyide bu durum farkli ayyyy icim sistiii...........

keşke azıcık benimkide karışsa ev işilerine keşke toplasa temizlese hiç bişey istemiyorum kirli çorabını kaldırıp sepete atsa yeter herşeyin azı karar çoğu zarar derler ya doğru kadın işine çok karışmamak gerekir eşine bu durumdan çok rahatsız olduğnu belirt hatta ağla sızla biraz

Bi çok bayan eşi kendine yardımcı olsun ister ben dahil. Eşinizin mutfağa girmesi, bişeylerin yerini bilmesi güzel bişey. Ne erkekler var açlıktan ölse o mutfakta yumurta kıramayacak. Mutfagın düzenini öğretirseniz pozitif bi durum olabilir sizin için. Çocuklarım var kimseyi pışpışlayamam demişsiniz ama eşiniz size ekstra iş çıkartmıyor ki. Neye sinirleniyorsunuz bukadar? :44:

al bendede okadar ısten gelınce kapıda soyunup dokulmeye baslar kırlısını bıle sepete atmaz hele ondan vazgectım masada yemek yemez elına alır koltuk ustlerınde bıde yeıdgını yere bırakır mutfaga koymaz bende onun kıcıı toplamaktan bıktım delı eder ama sızın ısınız daha zor evde her seye akrısan admaıda hıc ıstemem ortası olsa makul allah ayrıdm etsın huylu huyundan vazgecmez benımkı bekarkende pıstı sımdıde pıs

arkadasım her işe karıspıta her işden anlayan cinsindemi esin yoksa sadece işgüzarlık olsun diyemi öleyse işin kötü anlatcan kocana böyle sen egirkeksin bende kadın esin bir lokale kahveyedemi gitmez al cocukları de cıksınlar dısarıya yanisen burda ancak kafayı yersin yazmakla konus herseyi esinle

Ayy canım başlığı görünce gözüm korktu bende seneye evleneceğim ama bu tarz yazıları okuyunca acaba mı diyorum allah sabır versin sana da eşin zor bir insan..

''karı işi'' derken? kendin için ''karı'' kelimesini kullanıyorsun yani.
kocan seni dövse sinirlenmezsin bu kadar eminim. garip zihniyetler... ev işi, kadın işi değil erkekler de yapabilir. yardımcı olmasınada neden bu kadar sinirleniyorsun ki? bırak işleri o yapsın o zaman bıkar belki.

Son düzenleme:
Aynı benim babam
Sinir hastası oldum bu yüzden ben
Annem pasaklıdır hiç bir iş ypmaz
Babamda tam aksi mutfaktan çıkmaz
Kavga edip vurup kapıyı çıktığımı bile biliyorum
O derece delii etmişliği var yani
Mutfak bezinin nerede duracağına dahi karışır
Sorup soruşturmadan kafasına göre tost makinesi blender tencere tava filan alır
Aldıklarını kullanmasak alınır.

Mutfağın yolunu bilmeyen adamda dert mutfaktan çıkmayan adamda dert
Allah kolaylık versin canım. Değişeceğini pek sanmıyorum. Biz babamı hiiç değiştiremedik.

Mutfak kadının hakimiyetinde olmalı. Yardım etmek ayrı hüküm sürmek ayrı...

Ayy bende ne dolmuşum sayende yazdım rahatladım valla:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah yardımcınız olsun ,zekiyim. bu yazılanlardan sonra gidip kocamı öpesim geldi yani o derece. bazen eşim bişeyleri fazlaca irdeler '' sen ev işlerine karışma'' derim.Sizinki tedavi de olmuyorsa yapacak tek şey var kötüyü iyiye çeirmeye çalışmak. onun bu huyunu kendi aleyhinize çevirip kullanacaksınız. başta yorucu olabilir sizin için ama sonuçta eşiniz yorulacak. işten gelip dolap temizlesin, tencere dizsin, yemek yapsın da görelim. Ben olsam 5 dk. oturtmam onu.

aman aman bölesinide istemem valla.benim eşim saolsun çok sinirlidir pek fazla konuşmayı sevmez amaa yardım eder bana mutfakta.6 yaşında ve 6 aylık oğlum var.yeri geliyo akşama yemek yetişmiyo oluyo gelince oda gelir mutfağa yapar ne gerekirse.bu akşam mesela köfte makarna patates salata vardı.salatayı yaptı köfteleri kızartmama yardım etti.ama oda dağıtır saolsun yaparken galiba biz kadınlar doyumsusuz hiç bişeyi beğenemiyoruz karışınca karıştı karışmayınca umursamaz yapınca aman elleme dağıtırsın yapmayınca aman elinmi kırılır napsalar hep bahanemiz var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…