Evlilik cok zor...

benim eşimde böyledir.. buzdolapta ne var yok yada pazardan sonra 1lımon küflendıyse -vay halime...

bide yemek yapıcam yada yoğurt mayalıcam ne bılım bişiler yapıcam işte mutfakta gelir dıkılır basıma sanki biliyomus gibi bide benle iddalaşır,sonucta onun dediği sekılde yapılır cunku ben daima yanlıs bılıyorumdur neyse o yapılan yogurt recel vs aslında hiçbişey bilmeyen çok bilmiş kocam tarafından cope dokulur.. bende haliyle çok kızardım delii olurdummm

şimdilerde yine ilk onun dediği gibi oluyor çöpe dökülüyor sonrasını bana bırakıyor ... yada mumkun oldugunca eşim işteyken bişiler yapmaya calısıyorum mutfakta olsun yada ev temızlıgı vs.. illaki karışacak yani karısmasa olmaz...

ev temızlıgınde de önce yeri siler toz alır evi supurur işlemi ters yapıyorsun düz yap bari deyincede inada bındırır işi oyuzden eşim eve gelmeden bitiririm temızlıgı ,genelde cuma günü yaparım malum cmt-pz kocam evi tefiş edecektır evi

bende artık sinir olup şikayet etmek yerıne evdeki duzeni böyle kurdum mecburen

allah ayrdım etsin. aslında siz yardım etmesine değil de ukalalık etmesine kızıyorsunuz. insan kendi evinde rahat etmek ister. anne gibi arkanda dolanıp bunu böyle yap diyen bir koca...düşünemiyorum
ama şimdi de şu geldi aklıma bazı konularda sziden daha iyi ve sizinde öyle mi yapmanızı isityor. eğer onıun katladığı çamaşırlar daha güzelse öyle katlayın bakalım ne tepki verecek.

Herşeye karışan koca ayrı yardımcı olmaya çalışan koca ayrı şeyler ... İhtiyaç olduğunda eşinin yardım etmesi güzel bişey ama kaynana gibi herşeye karışması çekilir şey değil yani benim eşimde evle çok ilgilidir yardım etmeyi sever ama bana akıl vermeye kalktığında anında tepkimi belli ederim ben senin arabandaki düzene iş yerindeki düzenine karışıyormuyum derim o da hemen geri çekilir okey karışmıyorum der herşeyin yerini değiştirse yaptığımı beğenmese şahsen hoşgörülü olamam yani zor bir durum ukala erkek modeli

Bizimki de ilk evlendiğimizde çok karışırdı, mesela işten bir gelirdim, mutfak dolabıbı bir açarım, bardakların yerinde yeller esiyor, misal kaseleri koymuş oraya, bir de diyor "bak aşkım ne güzel yaptım, böyle daha iyi oldu" falan. 1-2 ses etmedim, hevesi kırılmasın diye, baktım olacak gibi değil, hiç hazetmem öyle erkeğin kadın işine karışmasına, bende çektim isyan bayrağını Bayağı takıştık bu konuda ama büyük ölçüde düzeldi diyebilirim. Hoş hala fırsat bulunca karışmaya çalışır da, ben direkt cazgıra bağlarım

hayir canim benden daha iyi degil...bunu ilk yillarda yapmisti daha yapamadihayir evinde bir duzeni vardi benim durdugum gibi duremez sadece ben ust uste koyuyordum o yanyana koyuyordu....neyse yoksa katlama da degil...ben guzel katlarim...neyse simdi onlar kalmadi...

Evet bu tür erkekler biraz zor haklısın ama tedavi olsa iyi olurdu aslında Yani bir yakınıyla konuşsan da onunla biraz konuşsa senin adına bayanların işine evde karışılmaz gibilerinden...

hmmm yok canim yanlis anlamada seninki daha kotuymusyok bu yardim eder

Evet bu tür erkekler biraz zor haklısın ama tedavi olsa iyi olurdu aslında Yani bir yakınıyla konuşsan da onunla biraz konuşsa senin adına bayanların işine evde karışılmaz gibilerinden...
ben konustum canim ara ara duzeliyor ara ara donuyor gibi huyusimdi yine konustum canim diyor ben sana yardim ediyorum diyor....tabiki sensin evin hanimi her sekilde cok iyisin diyor...yanlis anlama falan ...bende dedim ki yardim istenin ce olur kendi basina sormadan danismadan birseyler yapmak degil dedim...

ay çok zor durum bilirim...
benim eşimde böyleydi ilk zamanlar sonunda bağırdım buna şimdide tamamen serdi söylemeden yapmıyo...
çamaşır bulaşık makinelerini bile çalıştırmama izin vermezdi..bozarmışım....
güzel bi kaç kavga sonucu bıraktırdım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…