biz erkek arkadaşımla hep böyle kısa geziler tatiller yaparız hiç başımıza gelmedi evlilik cüzdanı mevzusu.. rez. yaptırmadan önce oteli arayıp sorsanız daha mı iyi olur acaba bilemedim..
Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Acaba ufak ilçelerde yapılan hotel konaklamalarında evlilik cüzdanı soruluyor mu? Erkek arkadaşımla Safranbolu, Beypazarı, Mudurnu gibi ufak kasaba tarzı yerlerden birine gitmek istiyoruz, günübirlik yapsak yorgun olacağız bu sebeple otelde kalalım diyoruz. Normalde antalya, bodrum gibi tatil beldelerinde evlilik cüzdanı falan sormuyorlar ama buralar küçük yerler olduğu için daha farklı bir uygulama olabilir mi? İnternetten rezervasyon yaptıracağım için gidip geri dönmekten çekiniyorum...
Not: Erkek arkadaşımla birlikte kalmamızın uygun olmadığını düşünen arkadaşlar olursa hiç yazmazlarsa memnun olurum çünkü bu konuda bir sıkıntım yok, sorum bu değil. Belirtme gereği duyma sebebimse bu tarz konularda sürekli polemik çıkarılması. Sonrasında konu kapanıyor vs. şimdiden bunun önünü kaparsam iyi olabilir:)
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Barıştınız mı :) Sormazlar sanıyorum...
bi kaç defa küçük butik otellerde pansiyonlarda kaldık ama hiç sorulmadı canım
Artık pek sorulmuyor diye biliyorum canım.
Sanmıyorum problem olacağını. Saydığınız yerler zaten turistik bölgeler, alışmışlardır artık. Zaten evlilik cüzdanı sorma mevzusu yasal değil diye biliyorum.
bize sormak yerine telefon edip otele sorman daha mantıklı olurdu canımbiz hep öyle yapıyoruz ve bu zamana kadar hiç isteyeni duymadık küçük beldeler dahil.
Turistik yer oldugu icin sorulmaz saniyorum ama misal Eskisehirde isteniyordu evlilik cuzdani o da ogrencilerin cok yogun oldugu yer olmasi kaynak li saniyorum.Siz yinede ayarlayacaginiz otele telefonda sorun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet badecikYani bazı yanlış anlaşılmalar falan olmuştu, sinirliyken kendi yaptığım şeyleri göremeyip hep karşı tarafı suçlamak gibi kötü bir huyum var. Bakalım konuştuk hallettik gibi, Allah bozmasın
hadi bakalım :) artık bu tür şeylere alıştılar yadırgamıyorlar bence. işletmesine göre değişebilir ama sorun olmaz. keyifli tatiller..
Eskisehir de soruluyor canim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?