evlilik cüzdanı?

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Acaba ufak ilçelerde yapılan hotel konaklamalarında evlilik cüzdanı soruluyor mu? Erkek arkadaşımla Safranbolu, Beypazarı, Mudurnu gibi ufak kasaba tarzı yerlerden birine gitmek istiyoruz, günübirlik yapsak yorgun olacağız bu sebeple otelde kalalım diyoruz. Normalde antalya, bodrum gibi tatil beldelerinde evlilik cüzdanı falan sormuyorlar ama buralar küçük yerler olduğu için daha farklı bir uygulama olabilir mi? İnternetten rezervasyon yaptıracağım için gidip geri dönmekten çekiniyorum...
Not: Erkek arkadaşımla birlikte kalmamızın uygun olmadığını düşünen arkadaşlar olursa hiç yazmazlarsa memnun olurum çünkü bu konuda bir sıkıntım yok, sorum bu değil. Belirtme gereği duyma sebebimse bu tarz konularda sürekli polemik çıkarılması. Sonrasında konu kapanıyor vs. şimdiden bunun önünü kaparsam iyi olabilir:)
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar

bi kaç defa küçük butik otellerde pansiyonlarda kaldık ama hiç sorulmadı canım

biz erkek arkadaşımla hep böyle kısa geziler tatiller yaparız hiç başımıza gelmedi evlilik cüzdanı mevzusu.. rez. yaptırmadan önce oteli arayıp sorsanız daha mı iyi olur acaba bilemedim..

Artık pek sorulmuyor diye biliyorum canım.

biz erkek arkadaşımla hep böyle kısa geziler tatiller yaparız hiç başımıza gelmedi evlilik cüzdanı mevzusu.. rez. yaptırmadan önce oteli arayıp sorsanız daha mı iyi olur acaba bilemedim..

Biz şu ana kadar hep yaz için tatil köyüne falan gittik, bundan korktum açıkçası parayı ödeyeceğim diye Dediğiniz gibi arayıp sormak mantıklı aslında. Bilemedim şu fırsat sitelerinden alacağım son bir saati fırsatın, ondan tedirgin oldum:)

Sanmıyorum problem olacağını. Saydığınız yerler zaten turistik bölgeler, alışmışlardır artık. Zaten evlilik cüzdanı sorma mevzusu yasal değil diye biliyorum.

Barıştınız mı :) Sormazlar sanıyorum...

Evet badecik Yani bazı yanlış anlaşılmalar falan olmuştu, sinirliyken kendi yaptığım şeyleri göremeyip hep karşı tarafı suçlamak gibi kötü bir huyum var. Bakalım konuştuk hallettik gibi, Allah bozmasın

bize sormak yerine telefon edip otele sorman daha mantıklı olurdu canım biz hep öyle yapıyoruz ve bu zamana kadar hiç isteyeni duymadık küçük beldeler dahil.

Bildigim kadariyla gunluk olarak gelen her musterinin kimlik bilgilerini karakola bildirmek zorundalar. Bu yuzden isteyebilirler. Pansiyonlarda pek onemsemezlerde otellerde isterler.

Turistik yer oldugu icin sorulmaz saniyorum ama misal Eskisehirde isteniyordu evlilik cuzdani o da ogrencilerin cok yogun oldugu yer olmasi kaynak li saniyorum.Siz yinede ayarlayacaginiz otele telefonda sorun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanmıyorum problem olacağını. Saydığınız yerler zaten turistik bölgeler, alışmışlardır artık. Zaten evlilik cüzdanı sorma mevzusu yasal değil diye biliyorum.

Evet yasal değilmiş diye duymuştum ben de. Eskişehirde istemişllerdi o yüzden aklıma takıldı benim de

bize sormak yerine telefon edip otele sorman daha mantıklı olurdu canım biz hep öyle yapıyoruz ve bu zamana kadar hiç isteyeni duymadık küçük beldeler dahil.

Canım onun daha manntıklı olacağının farkındayım ama yukarıda belirtmiştim, şu malum fırsat sitelerinden alacağım son bir saati o fırsatın da:) Şu an evde aramam imkansız, yarın da bitmiş olacak. O yüzden burada sordum. Ama kimse problem yaşamamış siz de dahil, sanıyorum alacağım:) Teşekkürler cevabın için

Ben de Eskişehirde sorulduğunu bizzat yaşadığım için çekiniyorum biraz. Ama dediğiniz gibi buralar da turistik mekanlar, sanıyorum alışıklardır.

Eskisehir de soruluyor canim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hadi bakalım :) artık bu tür şeylere alıştılar yadırgamıyorlar bence. işletmesine göre değişebilir ama sorun olmaz. keyifli tatiller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…