Bence arayıp rezervasyon yapacağını söyle. Nişanlım falan diye konuşursan anlarsın ona göre renk verirler sanıyorum evli olmadığınızı anladıklarında. Tatil beldelerinde sorun olmuyor ama küçük yerler ya kabul etmezse?
sormazlar soran olursa siz resepsiyonist misiniz ahlak polisi mi diye sorun
beypazarında kimse sormuyor canım zaten orda eski evlerden pansiyon yapmışlar paraya bakıyolar cüzdan kimin umrunda
cowcuğum çıkmışsın kodestenartık sormuyorlar tatlım ama bazı yerler sorabilir prensip meselesi
Sorma minnak ya, kodes günlerim çok zorlu geçtiBDVde konu okuyup yorum yapamamak falan, çok acı Ben de arayıp gideceğim canım, şansa bırakmamak lazım
Kuzum biz kodese girdik ne konular açıldı çıldırdım ya yorum yapamıyorum diyebencede ara tatlım beğenirsen gittiğin yerleri söyle de bizde gidelim
Sorma yaa, resmen kendimi monopolyde kodesteyim ve oyun dışı kaldım gibi hissettim bu defa, halbuki alışıktım ban yemeyeTamam canım iki haftaya gideceğiz, eğer memnun kalırsam haber ederim.
Sormuyorlar artık. Özellikle günü birlik ya da haftasonu tatil beldeleri otelleri vs.
Yobaz kesime denk gelme olasığılı var tabi.
En mantıklısı arayıp önce sor sonra tatilin keyfini çıkarın :)))
Diğer yerleri bilmiyorum canım ama su an safranbolu da olan biri olarak söylüyorum, otel de degıl de tarihi bir Konakta felan kalacaksınız sormuyor çoğu yer..
eğer Safranbolu da karar kilarsaniz size temiz, iyi, fiyatı makul konak isimleri verebilirim canım. Fakat 5 gun burda sıkılırsınız gibime geliyor. . Deniz felanda yok ama Amasrayi önerebilirim. .Canım benim baktığım da Safranboluda bir konaktı işte. Tüh keşke alsaydım
eğer Safranbolu da karar kilarsaniz size temiz, iyi, fiyatı makul konak isimleri verebilirim canım. Fakat 5 gun burda sıkılırsınız gibime geliyor. . Deniz felanda yok ama Amasrayi önerebilirim. .
Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Acaba ufak ilçelerde yapılan hotel konaklamalarında evlilik cüzdanı soruluyor mu? Erkek arkadaşımla Safranbolu, Beypazarı, Mudurnu gibi ufak kasaba tarzı yerlerden birine gitmek istiyoruz, günübirlik yapsak yorgun olacağız bu sebeple otelde kalalım diyoruz. Normalde antalya, bodrum gibi tatil beldelerinde evlilik cüzdanı falan sormuyorlar ama buralar küçük yerler olduğu için daha farklı bir uygulama olabilir mi? İnternetten rezervasyon yaptıracağım için gidip geri dönmekten çekiniyorum...
Not: Erkek arkadaşımla birlikte kalmamızın uygun olmadığını düşünen arkadaşlar olursa hiç yazmazlarsa memnun olurum çünkü bu konuda bir sıkıntım yok, sorum bu değil. Belirtme gereği duyma sebebimse bu tarz konularda sürekli polemik çıkarılması. Sonrasında konu kapanıyor vs. şimdiden bunun önünü kaparsam iyi olabilir:)
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Canım beş gün kalmayacağız ki? Bir gece kalacağız? Rica etsem özelden yazar mısın isimlerin memnun olurum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?