evlilik cüzdanı?

Artik sormuyorlar aldiklari paraya bakiyorlar direk eskidendi o zina suc sayiliyordu polis baskinlarinda suclu olmamak icin evlilik cuzdani sarti var simdi suc olmadigi icin oteller bakmiyorlae sadece kimlik bilgilerinizi alip karakola yada jandarmaya bildiriyor hakkinizda aranma veya tutuklama emri varsa diye iyi tatiller

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslında ilden ile değişiklik gösteriyor. Mesela Afyon'da sordular bize hatta gideceğimiz yerde evlilik cüzdanı istenmeyen tek bir otel vardı orayı tercih etmek zorunda kalmıştık. Ama Bolu'da istememişlerdi mesela. Kütahya'da bir otel istedi diğeri sorun olmaz dedi. Beypazarı'na gittik biz erkek arkadaşımla günübirlik gitmiştik günübirlik de gezilebilecek bir yer çok büyük değil. Orada konaklayabileceğiniz pansiyon tarzı konaklar vardı hatırladığım. En iyisi telefonla arayıp sormak. Şimdiden iyi tatiller.

Valla istanbul un göbeğinde bile sordukları oldu.
O biraz işletmeye sahibine tutumlarına göre filan değişiyor bence ilçeye ile göre değil.
Belli olmaz yani. Önceden telefonla ara bi bence. Selamlarrrrrrr erkek arkımla bi tatilimiz olacak küçük. İki kişilik oda ücretleri neydi diye lafa gir, söyler varsa uygulamaları. Bişey demezse de rezerve ettirirsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşların da dediği gibi büyük olasılık sormazlarsa bile yine de yerinden yerine değişir.

işletme sahibine bağlı bir yerde.

Önceden arayıp sormanda yarar var canım.

gerçi fırsat sitesinden alıcam demişsin bilmiyorum ne yaptın?

biraz daha erken görseydin araştırır yer ayırtırdın.

Mutlaka kimlik alırlar ama
Siz bence rezerv yapacagınız otele erkek arkadasımla gelecegiz sorun olur mu diye sorun
Bize bugune kadar soran olmadı :44:

Bence arayıp rezervasyon yapacağını söyle. Nişanlım falan diye konuşursan anlarsın ona göre renk verirler sanıyorum evli olmadığınızı anladıklarında. Tatil beldelerinde sorun olmuyor ama küçük yerler ya kabul etmezse?

Evlilik cüzdanına gerek yok nüfus cüzdanınızı aldıklarında zaten evli olmadığınız anlaşılacak. Kimlik zaten herzaman isteniyor.Arkadaşların dediği gibi küçükte olsa otel büyükte olsa işletmeye göre değişiyor en kesin çözüm önceden arayıp bilgi almak

Son düzenleme:

sormazlar soran olursa siz resepsiyonist misiniz ahlak polisi mi diye sorun

beypazarında kimse sormuyor canım zaten orda eski evlerden pansiyon yapmışlar paraya bakıyolar cüzdan kimin umrunda

Sanmuıyorm sorulcagını ama yinede belli olmaz bence rezervasyon yaptırmadan ara telefonla sor ne olcakki

yani eğer bulamazsanız ayrı ayrı odalarda kalın sizde :)

Sormuyorlar,bildiğim kadarıyla.
İkinizin kaydı yapılıyor sadece nüfus cüzdanınızla

cowcuğum çıkmışsın kodesten artık sormuyorlar tatlım ama bazı yerler sorabilir prensip meselesi

bence de arayın sorun istediğiniz oteli..
o fırsatlardan alınca da insan tedirgin oluyo kactı kacacak diye...

ohh bizde ağvaya gideceğiz... iyi tatiller simdiden.

bence de arayın sorun istediğiniz oteli..
o fırsatlardan alınca da insan tedirgin oluyo kactı kacacak diye...

ohh bizde ağvaya gideceğiz... iyi tatiller simdiden.

Oradan almadım cesaret edemedim, bugün arayıp soracağım birazdan:) Size de iyi tatilleeer

Teşekkür ederim cevabınız için:)

Ben de öyle yapıcam canım, almadım sitedekini, çok da ucuzdu ama garantiye almadan gitmek olmayacaktı.

Almadım canım, garantiye almadan almak olmayacaktı. Bugün arayıp otelle irtibata geçip o şekilde yer ayırtacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…