- 3 Eylül 2010
- 1.354
- 3.465
- 658
- Konu Sahibi comeback06
-
Erkek calisip eve para getiriyorsa kadin da ev isini yapma gorevini ustlenmesi gerekmez mi? Bi nevi is bolumu yani.adam da dese niye sadece ben calisiyorum o zaman sen de calis! Biz boyleyiz esim calisir ben ev isi yaparim diye boyle dusunmuyorum ben zaten ev isi sevmem calissam calismasam da yapmiyorum yardimci ablalar sagolsun:) yani erkek tarafindan da bakmaya calisarak oyle cevap verdim.Evet ben de beklerim is yapmasini. O evde yalniz yasamiyorum ki. Herkes bir ucundan tutarsa cok daha cabuk biter bana gore. Hem calismiyorum diye neden herseyi ben yapayim? Adam da isten gelip elinde telefon kanepede yayilsin degildir evlilik bence. Siz rahatsiz olmuyor musunuz bu durumdan misal?
Elbette is bolumu o sekilde oluyor ama dusunun ev hanimi olunca butun gun cocuklarla ve evin isiyle ugrasiyorsunuz,e aksam dinlenmek sizin de hakkinizErkek calisip eve para getiriyorsa kadin da ev isini yapma gorevini ustlenmesi gerekmez mi? Bi nevi is bolumu yani.adam da dese niye sadece ben calisiyorum o zaman sen de calis! Biz boyleyiz esim calisir ben ev isi yaparim diye boyle dusunmuyorum ben zaten ev isi sevmem calissam calismasam da yapmiyorum yardimci ablalar sagolsun:) yani erkek tarafindan da bakmaya calisarak oyle cevap verdim.
İş yapmasını geçtim sadece kıyafetlerini katlasın üst üste yatağa koltuğa yığmasın istiyorum hepsi bu süpürsün silsin demiyorum işe girmemi istemiyor çalışıyordum çıkardı ayrıca çok geç saatte gelmiyor ağır bir işi YokCalisan kadinlarin kocasi elbette is paylasimi yapip uzerine dusen gorevi yapmali ama ev hanimlari dediginize gore calismiyorsunuz.adamin hem calisip hem eve gelip ev isi yapmasini mi bekliyorsunuz anlamadim ben?
Yanlış anlatmışım sadece kıyafetlerini katlasın istiyorum hiç bir iş yapmıyor zaten kendimi hizmetçi gibi hissettim o bagırınca bu kıyafetlerime hiç dokunmuyorsun diyinceCalismiyorum. Kahvaltiyi vs haftasonlari disarda degilsek eğer esim hazirlar. Gomlek ve pantolonlarini ben utulemem kendi yapar (O nun kadar iyi yapamiyorum zaten). Temizliği haftasonuna pek birakmam gezeriz diye ama kaldiysa birlikte yapariz.
Haftaici eşime pek iş birakmam yemek yapmadiysam disardan soyleriz veya yumurta kirariz. Ama aksam isten gelen adamin eline supurge vermek dogru degil bence butun gun evdesin sen sonucta. Ayrica o saatte insanlari rahatsiz etmemek lazim diye dusunuyorum, supurgeyi oglenleri yaparim zor bir iş degil.
Ya bence haklisiniz. Iki don iki atlet katlayamayacak adam neden evlenmis? Bekar olsa yalniz yasasa sanki kendisi yapmayacak miydi? Siz tonla is yapmissiniz butun gun ama o sepette yigilanlara da bir el atmamasi bence vicdansizligi esinizinİş yapmasını geçtim sadece kıyafetlerini katlasın üst üste yatağa koltuğa yığmasın istiyorum hepsi bu süpürsün silsin demiyorum işe girmemi istemiyor çalışıyordum çıkardı ayrıca çok geç saatte gelmiyor ağır bir işi Yok
Akşama kadar çalışmıyor çok dağınık hiç bi iş yapmıyor tek kıyafet katlasın diyorum çok mu ilginçÇalışsanız tamam haklısınız iş bölümü yapında,ev hanımısınız insaf yahu.. adam akşama kadar çalışacak bide evde çamaşırmı katlasın. Çok şey istiyorsunuz.
Elbette is bolumu o sekilde oluyor ama dusunun ev hanimi olunca butun gun cocuklarla ve evin isiyle ugrasiyorsunuz,e aksam dinlenmek sizin de hakkinizyani ben cay koyacagim pasta borek servis yapacagim esim de koltukta yayilip karnini kasimasin diyorum bir portakal yikamak,kesmek dilimlemek zor degil. Yahut iki tabagi bulasik makinesine atmak misal. Ben de erkek eve gelince hali cam duvar silsin hadi demem de,yayilip yatmasi da yanlis. Yani benimki bana gore sizinki size gore dogru tabii
Her işini ben yapıyorum zaten evde tm yapıyım o para getiriyor da bu kıyafetler ne diye bağırması hizmetcisinemi bağırıyor sadece onları katlasın istedim ben sevmiyorum ki yıkadıktan sonra ben katlıyorum bile zaten kirliye bile atmaz onu da ben koklayıp ayıklıyorum yemi evliyiz alışsın istiyorumÇalışsam yardım beklerdim.
Çalışmıyorum,çoğu konuda yardım beklemem.
Perde asar,misafir gelecekse veya özel bir yemek yapıyorsak kendiliğinden yardım eder zaten.
Kendi kıyafetlerini kendi katlar, kirliye atar.
Yani yeri gelir çayı demler,yeri gelir çamaşırı asar,hastaysam,çok yorgunsam yapar yani bişeyler.
En güzeli çocuklarımızla çok ilgilidir,bakar,oynar.
Adamı övmüş oldum buradan
Bazı şeyleri ben hiç söylemeden yapar,bazılarını da istersem yapar.
Söyleyin tatlı dille beklentilerinizi.
Abartmadan...
Çalışmıyorsanız çok fazla iş beklemeyin.Buna iş bölümü gözüyle bakın.
O dışarda, siz içerde çalışıyorsunuz.
Ve bir tavsiye,birbirinizin işini görmek zorunuza gitmesin.Karı kocayız ayol,o kadar hakkımız geçmesin mi
Valla benim esim sagolsun bana cok destek oluyor su temizlik konusunda hic hakkini yiyemem :)kocam evlenmeden önce yardım ederim sana bir bi süpürür silerim diyordu hiç birini yapmıyor tamam çalışıyor diyorum kıyamıyorum ama sadece kıyafetlerine ellemiyorum kendi katlasın etsin diye onu da yapmıyor ve bana bağırdı bu kıyafetler nie hep burda diye sığmış hepsini üstüste zaten çok dağınık biri ev hanımları kocanıza evde iş yaptırıyor musunuz ? Kendi yapıyor mu ya da
Ev hanımı oldugu halde kocadan sil süpür bekleyen hanımları da acaip yadırgıyorum.. evdesin bi zahmet yapıver ya..kocam evlenmeden önce yardım ederim sana bir bi süpürür silerim diyordu hiç birini yapmıyor tamam çalışıyor diyorum kıyamıyorum ama sadece kıyafetlerine ellemiyorum kendi katlasın etsin diye onu da yapmıyor ve bana bağırdı bu kıyafetler nie hep burda diye sığmış hepsini üstüste zaten çok dağınık biri ev hanımları kocanıza evde iş yaptırıyor musunuz ? Kendi yapıyor mu ya da
bunu konuşsanız tatlı dille söyleseniz, orada birikince belli ki anlamıyor kendisinin yapması gerektiğini. çalışmıyor olsanız da sizi haklı buldum, bir insan en azından kirlisini ayırıp koymalı siz otel hizmetçisi değilsiniz ki. en iyisi güzellikle konuşun anlamıyorsa da tepkinizi koyun yapamayacağınızı söyleyin, size bağırdiğında neden tepki vermedinizHer işini ben yapıyorum zaten evde tm yapıyım o para getiriyor da bu kıyafetler ne diye bağırması hizmetcisinemi bağırıyor sadece onları katlasın istedim ben sevmiyorum ki yıkadıktan sonra ben katlıyorum bile zaten kirliye bile atmaz onu da ben koklayıp ayıklıyorum yemi evliyiz alışsın istiyorum
Madem onu bile yapmaktan aciz kadin cagirin o yapsin sinir olunca sanki yapacak mi? Bosuna moralinizi bozmayin.İş yapmasını geçtim sadece kıyafetlerini katlasın üst üste yatağa koltuğa yığmasın istiyorum hepsi bu süpürsün silsin demiyorum işe girmemi istemiyor çalışıyordum çıkardı ayrıca çok geç saatte gelmiyor ağır bir işi Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?