NE yazık ki toplumumuz çok acımasız. Olan hep kadına oluyor. Erkekler boşanmış hatta nişanlı ilken nikah yapıp ayrılmış Kadına bile acımıyor. Kuzene ben de çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun. Umarım ailesi sahip çıkar.Vallahi aklima baska turlusu gelmedi, kisa bir formalite evliligi pekala olabilir eee miras/nafaka vb hakki da olmayacaksa...hatta para bile onerebilir kuzen diye dusundum.
Ona bakarsanız konu sahibinin kuzeni de ne kadar aşık olursa olsun evlilik hayaliyle yatmamış,sonucunda karşı taraftan bir teklif beklememiş.Sonucta bebeği kendi taşıyor bile olsa onların parçası ve sorumluluk ikisinede ait olmalı.Korunurken olmuş. Yani adam tasidigi beyni kullanmis ve korunma uygulamis. Ayrica o beyni kullanarak da bunun aslinda bir iliski olmadigi, yatak arkadasligi oldugunu da algılatmış. Bu durumda bebek sorumlulugunu uzerinden atmiş çunku evlenme vaadiyle birlikte olmamıs. Ha insan olan sorumluluk alir sonucta onun dölü ama bakalim ne kadar insanmis yasayarak gorulecek umarim da insandır.
Bu ne kadar doğru bir örnek olur bilemiyorum ama benim büyük amca kızımla dayım bu sebeple evlendiler..İkisi aynı yaşlarda hemen hemen.. Ben liseye yeni başlamıştım amca kızımı amcamlar evden bir araba dayak atıp kovmuştu amca kızımda bize sığınmıştı o zaman anneannem ve dayımda bizdeydi bu böyle olmaz diye anneannem amca kızımı alıp köye götürdü dayımlada evlendirdi iki hafta içinde düğünde yaptı.. Amcamlar ile de barıştırdı aralarını yaptı 5 ay kadar sonrada kuzenim doğum yaptı.. Kimseyede tek kelime ettirmedi herkesin ağzını kapattırdı..
Sonra işte dayımla kuzenim boşanmak istemediler şu anda 2 çocukları var.. Anneannem de rahmetli oldu kene vakalarının olduğu zamanKene yüzünden kaybettik..
Bunu neden anlattım bilmiyorum sadece hayatta her şey olabilir ama öncelikle aile olarak o kişiye destek olmak gerek aile desteği çok önemli..
Valla arkadaslar gayet de bizim toplumun uyesi :) tabi ki sosyo ekonomik durum onemli ama konuda bahsedilen kadin da avukat , cevresi de buna goredir diye dusunuyorumAit olduğu sosyoekonomik çevreyle de ilgili bu durum.Bizim toplumumuz bu gibi şeylere henüz hazır değil maalesef.
Anneannenize allah rahmet eylesin. Amca kızınıza çok büyük destekte bulunmuş. Helal olsun.Bu ne kadar doğru bir örnek olur bilemiyorum ama benim büyük amca kızımla dayım bu sebeple evlendiler..İkisi aynı yaşlarda hemen hemen.. Ben liseye yeni başlamıştım amca kızımı amcamlar evden bir araba dayak atıp kovmuştu amca kızımda bize sığınmıştı o zaman anneannem ve dayımda bizdeydi bu böyle olmaz diye anneannem amca kızımı alıp köye götürdü dayımlada evlendirdi iki hafta içinde düğünde yaptı.. Amcamlar ile de barıştırdı aralarını yaptı 5 ay kadar sonrada kuzenim doğum yaptı.. Kimseyede tek kelime ettirmedi herkesin ağzını kapattırdı..
Sonra işte dayımla kuzenim boşanmak istemediler şu anda 2 çocukları var.. Anneannem de rahmetli oldu kene vakalarının olduğu zamanKene yüzünden kaybettik..
Bunu neden anlattım bilmiyorum sadece hayatta her şey olabilir ama öncelikle aile olarak o kişiye destek olmak gerek aile desteği çok önemli..
Mekani cennet olsun anneannenizin , ne buyuk kadinmis , huzur icinde yatsin
Bu ne kadar doğru bir örnek olur bilemiyorum ama benim büyük amca kızımla dayım bu sebeple evlendiler..İkisi aynı yaşlarda hemen hemen.. Ben liseye yeni başlamıştım amca kızımı amcamlar evden bir araba dayak atıp kovmuştu amca kızımda bize sığınmıştı o zaman anneannem ve dayımda bizdeydi bu böyle olmaz diye anneannem amca kızımı alıp köye götürdü dayımlada evlendirdi iki hafta içinde düğünde yaptı.. Amcamlar ile de barıştırdı aralarını yaptı 5 ay kadar sonrada kuzenim doğum yaptı.. Kimseyede tek kelime ettirmedi herkesin ağzını kapattırdı..
Anneannenize allah rahmet eylesin. Amca kızınıza çok büyük destekte bulunmuş. Helal olsun.
O dediğiniz kısım çok nadir bir bölge insanıSana katilmakla beraber cocugun onune cikacak birsey yok
Cok yakin arkadas ciftimiz evli degil , 5 yasinda cocuklari var , kimse de agzini acip aa senin anan baban evli degil mi demiyor , biz arada takiliriz arkadaslara size dugun yapicaz diye aman allah korusun derler guler geceriz
Yani evli olmayan cift cocugu olmak cok korkulacak bir durum degil , arkadaslarim hicbir sorun yasamadi bu konuda
Anneannene koca bir alkış
Kınamak, dövmek, sövmek kolay olandir. Kadıncağız belki de kuzeninin hayatini kurtardi
Bende bunu söylüyorumAit olduğu sosyoekonomik çevreyle de ilgili bu durum.Bizim toplumumuz bu gibi şeylere henüz hazır değil maalesef.
Yok, ben çok kızan bir insan değilim. Sadece doğacak çocuk için üzgünüm biraz o kadar.
Adam aşık değilmiş ki. Niye dursun. Başka sulara yelken açmıştır çoktan. Başına niye "dert" alsın? Yine her türlü olan çocuğa olacak. Tabii ki mutsuz bir ailede büyüyen çocuk için o aile dışında yaşamak daha iyidir ama daha en başından çocuğu aileden mahrum etmek yanlış bir şey.
NE yazık ki toplumumuz çok acımasız. Olan hep kadına oluyor. Erkekler boşanmış hatta nişanlı ilken nikah yapıp ayrılmış Kadına bile acımıyor. Kuzene ben de çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun. Umarım ailesi sahip çıkar.
Çocuk şu an 6-7 yaşında. Alıştılar artık. Hatta sizin kuzeniniz gibi düzgün bir işi güçü hatta düzgün bir hayatı bile yoktu.Peki zorlanıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?