- 28 Kasım 2013
- 656
- 472
- 133
Konuyu dagitmak istemiyorum cunku şu an yazistiklarimizin konu sahibine pek bi faydasi olmayabilir. Fakat ben burada erkege sınır ihlali yapildigini dusunuyorum. Adam net bir sekilde sinırini cizmiş, yani evlenmek istemiyormuş ve adamin cocuk sahibi olmak zerre kadar aklinda yoktur. Fakat birden bu sinır asilmis oldu. Ve egitimli bir kadin, hamilelik ihtimalini yasal kurtaj suresini asacak kadar ihmal ediyor. Bu da adami cileden cikaracak bisey.Ona bakarsanız konu sahibinin kuzeni de ne kadar aşık olursa olsun evlilik hayaliyle yatmamış,sonucunda karşı taraftan bir teklif beklememiş.Sonucta bebeği kendi taşıyor bile olsa onların parçası ve sorumluluk ikisinede ait olmalı.
Annesi yok malesef. Yani öyle ortada kalacak insanlar değiliz kendi ayaklarimizin üzerinde duruyoruz.
En kötü çocuğuyla kendine ayrı hayat kurar avukat kız. Ama dediginiz gibi bir yerde aile bağlayıcı oluyor. Aile nasıl yumuşar nasıl söylenir o kısım bizim çözüm bulmaya çalıştığımız konu yoksa elbette büyük şok yaşanacak maksat en az hasarla atlatmak
Evet keşke adet döngüsünün karışık olmasına bağlamayıp bir test yapsaydı orada kesinlikle hata olmuş ve en kötüsü şimdi o adam hadi kaza ile hamile kaldın neden hemen kürtaj olmadın diyecek belkide özellikle yaptı sanacak inanmayacak ve sırf bu yüzden kızıp gidecek bu da olabilir.Konuyu dagitmak istemiyorum cunku şu an yazistiklarimizin konu sahibine pek bi faydasi olmayabilir. Fakat ben burada erkege sınır ihlali yapildigini dusunuyorum. Adam net bir sekilde sinırini cizmiş, yani evlenmek istemiyormuş ve adamin cocuk sahibi olmak zerre kadar aklinda yoktur. Fakat birden bu sinır asilmis oldu. Ve egitimli bir kadin, hamilelik ihtimalini yasal kurtaj suresini asacak kadar ihmal ediyor. Bu da adami cileden cikaracak bisey.
Sonucta erkek istemiyorum dese cekse gitse yapacak bisey de yok. Karninda bebegiyle kalan kadin oluyor. Cunku sevmek/ yatmak icin yanlis bir adam secti hata orada basliyor zaten. Bunlari evlilik kumpasi kurdu imasiyla soylemedim ve yasal sure asilmasa da kurtaja karşıyım.
Ama iki taraf da sorumluluk almali yaklasimi dogru olsa da gercek hayatta bu durumda erkege kimse zorla bu sorumlulugu yukleyemez. Yani insan olan zaten sorumlulugunu bilir baskalarinin zorlamasına gerek kalmaz.
Kendisi gibi yasayan insanlarin bulundugu bir yere giderse rahat eder , boyle yasayan insanlar var , sorun yasamiyorlarO dediğiniz kısım çok nadir bir bölge insanı
Kuzen tutucu insanların olduğu bir Anadolu şehrinde yaşıyor
Bende kimin kimi ne zaman doğurduğuyla ilgilenmem ama ülke geneli böyle
Bence şehirden uzaklaşıp kuzenin başka şehire taşınması daha mantıklı adamla evlenmezse
bu daha zorBabası abileriyle beraber. Annesi yok.
Adam hala bilmiyor şu durumda o olur bu olur demek yanlış olur asıl.
Üzülmeyin o kadar, sizin ilerde doğabilitesi olan çocuklarınızdan daha iyi bir hayatı olacaktır eminim. En azından arkasında dağ gibi annesi ve teyzeleri olacak.
Adamın kadını sevmemesi doğacak çocuğunu da sevmeyeceği anlamına gelmez.
Bende onu önerdimKendisi gibi yasayan insanlarin bulundugu bir yere giderse rahat eder , boyle yasayan insanlar var , sorun yasamiyorlar
Adam aşı?Hımmm olabilir bakın bu..Adam aşı
Ne oldu şimdi? Mutlu oldunuz mu laf çaktınız diye? Ergen ergen hareketler. Yaşınızı bilmiyorum gerçi. Gerçekten öylesinizdir belki.
sizin iyiniyetli düşündüğünüz kadar erkekler düşünmüyor. Her haltı yemiş erkekler bile eli erkek eline değmemiş kız olsun istiyor. Zihniyeti görebiliyor musunuz ?Yani kadin yalniz hamilelik gecirecek, cocuk babasiz buyuyecek bunlar zaten yeterince kotu. Bir de toplumun sacmaliklariyla ugrasmasin kadin da, cocuk da bari baba olmasa bile baska biriyle bir nikah yapsin da en azindan milletin diline dusmekten kurtulsun dedim.
Adamın mali mülkü yok. liseden sonra okumamış daha doğrusu açıktan okumuş. Birinin yanında çalışıyor işte öyle. Yani işi gücü var evet ama zengin değil aman aman.Valla Türkiye' de yasadigimiz icin bende ne olursa olsun formalite bile olsa bir nikah olsun diyorum. Sonra bosanirlar.
Adam kabul eder inşallah.
Zaten kabul etse de etmese de yasal aldirma suresi geçmiş diyorsunuz.
En azindan evlenmek istemiyorsan bile benim aile çevrem acisindan bir nikah yapalim sonra bebek dogar dogmaz bosaniriz desin.
Ha adam mal derdine düşüp yok ben dogunca nüfusuma alırım derse artık yapacak birsey yok.
Valla ben olsam yinede evlilik sözleşmesi yapalim derim mal derdinden evlenmek istemezse yinede evlenirim.
Cocuk icin mecbur yani. Gurur falan düşünemem. Anadolu kapali bir aile diyorsunuz.
Benim annem yabanci babam Türk ama ben evlilik dışı hamileligi onlara bile zor kabul ettiririm.
Kızın hali hic düşünemedim .
Çevresi öyle olsaydı kuzini burda konu açacak kadar dert etmezdi bence bunu.Abileri ve babasıyla Anadolu'da yaşayan 27 yaşında bir insan söz konusu.Bence sizinki istisnai bir durum , genele yayılamaz maalesef.Valla arkadaslar gayet de bizim toplumun uyesi :) tabi ki sosyo ekonomik durum onemli ama konuda bahsedilen kadin da avukat , cevresi de buna goredir diye dusunuyorum
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.
Çok yorum gelmiş hepsini alintilayamiyorum ama bir nokta da karışıklık var sanırım .
Adamın zaten haberi olacak. Ve adam çocuğu tanımak zorunda. Tanıma yoluyla yapmazsa babalık davası açılır. Onun insiyatifinde değil bu durum.
Biz en kötüsünü düşünüyoruz diyelim ki adam öğrendi ve ben nikah filan kıymam dedi. O noktada kopacak fırtına nasıl dindirilir o noktayı kestirmekte zorlanıyoruz. Yaşamış olan varsa diye merak etmiştim açıkçası
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.
Çok yorum gelmiş hepsini alintilayamiyorum ama bir nokta da karışıklık var sanırım .
Adamın zaten haberi olacak. Ve adam çocuğu tanımak zorunda. Tanıma yoluyla yapmazsa babalık davası açılır. Onun insiyatifinde değil bu durum.
Biz en kötüsünü düşünüyoruz diyelim ki adam öğrendi ve ben nikah filan kıymam dedi. O noktada kopacak fırtına nasıl dindirilir o noktayı kestirmekte zorlanıyoruz. Yaşamış olan varsa diye merak etmiştim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?