Yani ben zengin değil ama yakışıklı böyle ağzı iyi laf yapan daha serseri bir tip hayal etmiştimben de nedense
yakışıklı hoppa sorumsuz biri cool biri sanmıştım
hata yapmis baci bir gercek yada bilerek bunu bilemeyiz. cozum onerisi istiyor kuzeni yoksa bizene dwgil minasıl bir cahiliyet içerisinde bu kuzen?adeti düzensizmişmiş..
yahu bir cinsel hayatın var, adetin düzensiz de olsa insan nolur nolmaz bir gebelik testi yaptırmaz mı?bu kadar sorumsuzluk olamaz yazık günah karnındakine ya..adam beni almak zorunda kalsın diye bir tezgah falan olmasın bu?
Çok mu eski türk filmi izlediniz? Yok pçmiş, orspuymuş ne alaka yıl olmuş 2019.Adama soylesin ama cok da umutlu olmasin. Adami pesinen arazi sayin bence.
Kuzen durumu kurtarmak icin iyi kotu bir akrabayla nikah yapsin sonra da bosansin yoksa butun gelecegi biter, bu ulkede bekar annelik yok o..u var, p.c var, ahlaksiz davranislarda bulunmus bir kadin var hayatboyu is bulamaz.
Bu kadar.
Artı bir diyorum. Serseri ilgi çekici biri bütün kızlar peşinde koşan biri sandımYani ben zengin değil ama yakışıklı böyle ağzı iyi laf yapan daha serseri bir tip hayal etmiştim
Hoş benim kuzenim var bir konuşma sırasında abla sen bizi motorcuyuz uzun saçlıyız diye her haltı karıştırıyoruz mu zannediyorsun ayıp ediyorsun demişti
Bizim zavallı çocuk diş hekimliği fakültesinde okuyan çok saygılı efendi biri olmasına rağmen görünüşten bir yaftayı yiyorArtı bir diyorum. Serseri ilgi çekici biri bütün kızlar peşinde koşan biri sandım
Çok mu eski türk filmi izlediniz? Yok pçmiş, orspuymuş ne alaka yıl olmuş 2019.
Toplumda bir sürü bekar anne var, kadın avukatmış, alt kültürden konfeksiyon işçisi falan değil yani.
Ayrıca adamın arazi olacağı konusunda nasıl bu kadar iddialısınız? Kesin babalık yapar, üstüne düşeni yapar diye iddia edemem ama denemeye değer, kadın adamın testislerinden zorla sperm çalıp hamile kalmamış sonuçta ortada işteş bir eylem var, sonradan babalık davası açılsa daha rezil bir durum güzel güzel evlenir boşanırlar.
Çok mu eski türk filmi izlediniz? Yok pçmiş, orspuymuş ne alaka yıl olmuş 2019.
Toplumda bir sürü bekar anne var, kadın avukatmış, alt kültürden konfeksiyon işçisi falan değil yani.
Ayrıca adamın arazi olacağı konusunda nasıl bu kadar iddialısınız? Kesin babalık yapar, üstüne düşeni yapar diye iddia edemem ama denemeye değer, kadın adamın testislerinden zorla sperm çalıp hamile kalmamış sonuçta ortada işteş bir eylem var, sonradan babalık davası açılsa daha rezil bir durum güzel güzel evlenir boşanırlar.
Canım o dediğin filmlerde olur anca.Kim neden nikah yapsında boşansın ki.Kuzenin isi, yasi, meslegi nedir?
Ogrenilince isten atilir mi?
Adam arazi olursa cocuga maddi tek basina yetebilir mi?
Cocugu istiyor mu?
Aileye gelinceye kadar bunlar var bence.
Olmazsa baska, erkek bir kuzeninizle cocuk dogmadan nikah yapsin cocuk soyadsiz durmasin evlilikdisi olmasin sonra bosansinlar.
Adam aşı
Ne oldu şimdi? Mutlu oldunuz mu laf çaktınız diye? Ergen ergen hareketler. Yaşınızı bilmiyorum gerçi. Gerçekten öylesinizdir belki.
+100000Bilmiyorum hiç dek geldiniz mi, burda bir üye var, işyerinde boşandığımı nasıl gizlerim rahatsız edilmek istemiyorum yazmış.
Dün acılan bir konuda genç bir kız, bana neden erkekler sadece kısa süreli cinsellik amacıyla yaklaşıyorlar yazmış, cevaplardan çoğu kadın kuyruk sallamazsa erkek yaklaşmaz, sesli güldün mü, açık mı giyindin, hoppa mı davrandın, tavirlarin nasil şeklindeydi.
Ekşisözlükte başlıklar var, bakire olmayan kadınla evlenmek, gelinin patlak çıkması, 30yaş üstü bekar kadın, tayt giyen kızın amacı ve niceleri...
Bir kadin evlilikdisi cocuk sahibi olursa memuriyetten de atilabilir, ahlaksizlik yaptigi icin, ise alinirken guvenlik sorusturmasindan da gecemez. Yasalara gore, ise girerken ozel hayatin, profesyonel yeteneklerinden daha onemli. Devletin ozel hayatinla sizi yargilama hakki var yani. Gorudugunuz gibi p.ç denen şey gayet var, yasalarca var yani evlilikdışı çocuğu olan kadınlar ahlaksız ve rezil. O....u ve hafif kadın da var çünkü sadece evlilikdışı çocuğu olan kadınlar ahlaksız, erkeklere bir şey olmuyor. Bir kadın programında gördüm, evlenmek için gelen bir adam üvey anneyle büyümüş kendisi evlilikdışı babası astsubay. gayet de ordudan atılmamış yani. Kadın olsaydı önce işten atarlardı, sonra da görev silahıyla kendini vurdurana kadar aşağılanma ve psikolojik baskı uygularlardı.
Haydi bunları geçtim, azıcık güzelce giyinin sokakta goz tacizine uğramadan rahatsız olmadan yürüyebilir misiniz?
Biz aynen bu ülkede yaşıyoruz.
Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?? Hayaller İsveç Norveç hayatlar bu.
Teşekkür ederiz size de nasip olur inşallah üzülmeyin.Evet zor bi durum allah yardimcisi olsun ahhh bizler evlat sahibi olmak icin cabalarken allah bi anda istemeyene veriyo yine sukurler olsun rabbimin sinavi rabbim ona annelik duygudunu yasatmayi nasip etsin ömrü yettigince bakmayi nasip etsin sakin olaki kiymasin ona rabbimin hediyesi o soylemek istedim
Anladim canim olaki devlete verir ne bilim bi yere birakir yapmasin bebegiyle bi dunya kursun o canindan bi parca sonuçta rabbim yardimcisi olsun bisey diyemiyorum keske babasi da bilse aile olmaya ikna olsaTeşekkür ederiz size de nasip olur inşallah üzülmeyin.
Aldirmayacak zaten yasal süre geçti isteseydi de mümkün olmazdı
Tek başına çocuk büyütmek bencede çok zor bir süreç
Adamın yaşı kaç bilmiyorum ama kızın hamile olduğunu ve yasal süre geçtiği için doğurmak zorunda olduğunu belirtmesi bence aileye söylenmeden halledilmeli
Aileye de telefonda söylemek bence daha mantıklı sonra mecburen kabullenecekler yüz çevirirler falan ama içleri yana yana kabul ederler sonra torun sevgisi her şeyi unutturur
Umarım baba kabul eder üstüne düşeni fazlası ile yapar kızcağız madur olmaz bebeğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?