Evlilik dışı çocuk sahibi olmak?

ben de nedense
yakışıklı hoppa sorumsuz biri cool biri sanmıştım
Yani ben zengin değil ama yakışıklı böyle ağzı iyi laf yapan daha serseri bir tip hayal etmiştim
Hoş benim kuzenim var bir konuşma sırasında abla sen bizi motorcuyuz uzun saçlıyız diye her haltı karıştırıyoruz mu zannediyorsun ayıp ediyorsun demişti

hata yapmis baci bir gercek yada bilerek bunu bilemeyiz. cozum onerisi istiyor kuzeni yoksa bizene dwgil mi

Çok mu eski türk filmi izlediniz? Yok pçmiş, orspuymuş ne alaka yıl olmuş 2019.
Toplumda bir sürü bekar anne var, kadın avukatmış, alt kültürden konfeksiyon işçisi falan değil yani.
Ayrıca adamın arazi olacağı konusunda nasıl bu kadar iddialısınız? Kesin babalık yapar, üstüne düşeni yapar diye iddia edemem ama denemeye değer, kadın adamın testislerinden zorla sperm çalıp hamile kalmamış sonuçta ortada işteş bir eylem var, sonradan babalık davası açılsa daha rezil bir durum güzel güzel evlenir boşanırlar.

Artı bir diyorum. Serseri ilgi çekici biri bütün kızlar peşinde koşan biri sandım

Artı bir diyorum. Serseri ilgi çekici biri bütün kızlar peşinde koşan biri sandım
Bizim zavallı çocuk diş hekimliği fakültesinde okuyan çok saygılı efendi biri olmasına rağmen görünüşten bir yaftayı yiyor
Bak buradaki Murtaza abiden hiç umar mısın böyle şeyler
Neyse geyiğe girmeyeyim uzatmayayım

Bilmiyorum hiç dek geldiniz mi, burda bir üye var, işyerinde boşandığımı nasıl gizlerim rahatsız edilmek istemiyorum yazmış.
Dün acılan bir konuda genç bir kız, bana neden erkekler sadece kısa süreli cinsellik amacıyla yaklaşıyorlar yazmış, cevaplardan çoğu kadın kuyruk sallamazsa erkek yaklaşmaz, sesli güldün mü, açık mı giyindin, hoppa mı davrandın, tavirlarin nasil şeklindeydi.
Ekşisözlükte başlıklar var, bakire olmayan kadınla evlenmek, gelinin patlak çıkması, 30yaş üstü bekar kadın, tayt giyen kızın amacı ve niceleri...
Bir kadin evlilikdisi cocuk sahibi olursa memuriyetten de atilabilir, ahlaksizlik yaptigi icin, ise alinirken guvenlik sorusturmasindan da gecemez. Yasalara gore, ise girerken ozel hayatin, profesyonel yeteneklerinden daha onemli. Aynı sekilde yüz kızartıcı bır ilişkiden dünyaya gelen bir cocuksanız yine güvenlik soruşturması olan bir şirkette çalışamazsınız. Devletin de, profesyonel hayatin da ozel hayatla sizi yargilama hakki var yani.
Gorudugunuz gibi p.ç denen şey gayet var, yasalarca ve tuzuklerce var. Evlilikdışı çocuğu olan kadınlar ahlaksız ve rezil. O....u ve hafif kadın da var çünkü sadece evlilikdışı çocuğu olan kadınlar ahlaksız, erkeklere bir şey olmuyor. Bir kadın programında gördüm, evlenmek için gelen bir adam üvey anneyle büyümüş kendisi evlilikdışı babası astsubay. gayet de ordudan atılmamış yani. Kadın olsaydı işten direkt atarlardı.
Haydi bunları geçtim, azıcık güzelce giyinin sokakta goz tacizine uğramadan rahatsız olmadan yürüyebilir misiniz?
Biz aynen bu ülkede yaşıyoruz.
Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?? Hayaller İsveç Norveç hayatlar bu.
Konudaki kuzen belli ki ne yapacagini bilmiyor. Ben anne cocuk hayatlari kararmasin diye daha ilk mesajimda baba olsun olmasin bir nikah yapin yazdim. Haksiz miyim?

Son düzenleme:

Ikinci kisma gelince ztaen ben de, once adamla konusun, olmazsa ailesiyle konusun daha da olmazsa rezillikle davayla tehdit edin dedim. Olayin rezillik kismina gelmeden cozulecegi kanaatindeyim zaten.

Canım o dediğin filmlerde olur anca.Kim neden nikah yapsında boşansın ki.

Tabi kuzenle adam arasındaki ilişkilerin ayrıntılarını da bilmiyoruz . Sonuçta her ilişkide hamile kalma olasılığı vardır ve ilişkiden önce veya sonra korunma muhabbeti olmuştur diye düşünüyorum. Niye korunmadılar korundukları halde mi hamile kaldı kuzen .Bu durumda sorumsuz davranan hangisiyse suçlu o. Belki kuzen adetlerim düzenli değil hamile kalmam dedi. Adamda rahat davrandı. Şu an karşısına çıkıp baba olacaksın demek onun içinde büyük şok olacak.

Önce adamla konuşsun belki kabul eder gürültü patırtı olmadan nikah kıyılır sonra aile öğrense de bir şey olmaz . Ha adam evlenmek istemezse o zaman aileye söyleme işi zor ama aileden sizi anlayacak biri açıklayacak ailesine. Çok zor. Allah yardım etsin. Kimse kimseyi yargılamasın kınamasın arkadaşlar . Muhafazakar bir insanım ailem de öyle, ama insanlar hata yapabilirler ve kınamak kimseye düşmez. Kimseye aaa evlilik dışı bir şey yaşamış hamileymiş gözüyle bakmam. Herkesin yaşamı kendisini bağlar.

+100000
Burada boşanmış anneler ne sıkıntılar çekiyor
Değil bekar anne olmak
Kadınlar kulübünde çocuğunu aldırmış vicdan azabı çeken doğuda devlet memuru olan aynı zamanda ailesi tutucu olan kıza doğuracaktın mecbur tek başına bakacaktın diyenlere rastladım
Benim doğuya atanan evli barklı hamile arkadaşım gidemedi nasıl yaparım tek başıma orada hamile olarak diye

Keşke kadına her şeyi yasak erkeğe her şeyi mübah olarak gören milletin yatak odasını izlemekten bir hal olmuş bir ülke olmasakta o denilenler mümkün olsa
Hoş çok ikiyüzlüyüz toplum olarak orası ayrı kadını tek görünce üstüne üstüne giderler
Ama mesela adam kadına ev tutmuş olsun adam arada sırada gelsin gitsin bir de imam nikahlıyız biz desinler kimsenin gıkı çıkmaz
Özelliklede adam belalı bir tipse
İsterse kadın adamın karısının üzerine ev tuttuğu ikinci metresi olsun

Sevgili değiller
Karşı taraf sevmiyo biliyo bunu
Bide ilişki hemde sözde korunuyolar
Ve gebelik

Ben olsam beni sevmeyen haketmeyen adamla olmam ve bi bebeğin günahına girmem aldırmayı demiyorum belki babasız çok iyi büyütür ama asla babasızlığını unutturamaz

Evlilik dışı ilşkiye karışmam kişinin tercihidir ama sevilmediğini bile bile de ne bileyim üzüldüm kıza Allah yardımcısı olsun

Evet zor bi durum allah yardimcisi olsun ahhh bizler evlat sahibi olmak icin cabalarken allah bi anda istemeyene veriyo yine sukurler olsun rabbimin sinavi rabbim ona annelik duygudunu yasatmayi nasip etsin ömrü yettigince bakmayi nasip etsin sakin olaki kiymasin ona rabbimin hediyesi o soylemek istedim

Bazen kadınlarda ilginç olabiliyor. Yani ayıplamıyorum aşktan gözleri kör oluyor mantıklı düşünmüyorlar heralde. Eşimin bir arkadaşı 2 ayrı bayanla takılıyor. Esim arkadaşına tepki göstermiş bu konuda . Arkadaşı gayet rahat bir şekilde ikiside biliyor onlarla ciddi düşünmediğimi buna rağmen biri illa beni hamile bırak senden çocuğum olsun istiyorum soz veriyorum dogumdan sonra senden birsey beklemiyorum diyormuş

Teşekkür ederiz size de nasip olur inşallah üzülmeyin.
Aldirmayacak zaten yasal süre geçti isteseydi de mümkün olmazdı

Teşekkür ederiz size de nasip olur inşallah üzülmeyin.
Aldirmayacak zaten yasal süre geçti isteseydi de mümkün olmazdı
Anladim canim olaki devlete verir ne bilim bi yere birakir yapmasin bebegiyle bi dunya kursun o canindan bi parca sonuçta rabbim yardimcisi olsun bisey diyemiyorum keske babasi da bilse aile olmaya ikna olsa

Tek başına çocuk büyütmek bencede çok zor bir süreç
Adamın yaşı kaç bilmiyorum ama kızın hamile olduğunu ve yasal süre geçtiği için doğurmak zorunda olduğunu belirtmesi bence aileye söylenmeden halledilmeli
Aileye de telefonda söylemek bence daha mantıklı sonra mecburen kabullenecekler yüz çevirirler falan ama içleri yana yana kabul ederler sonra torun sevgisi her şeyi unutturur
Umarım baba kabul eder üstüne düşeni fazlası ile yapar kızcağız madur olmaz bebeğiyle

+++++

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…