Ben yorumumu yaptım bebişim, gerisi beni ilgilendirmiyor. Sana tavsiyem tutarlı bir şekilde yaşa, bir şeyi yüksek sesle her türlü ortamda savunamıyorsan yapma.Sen benim Farzet
Bana kalsa ben direkt bunu yaparım ama kuzenim o kadar naif ve sessiz bir kız ki ya şimdi onun da canı sikilacak havasında. Aşık olmak zaaf cidden ya
Tamam hadi Güle güleBen yorumumu yaptım bebişim, gerisi beni ilgilendirmiyor. Sana tavsiyem tutarlı bir şekilde yaşa, bir şeyi yüksek sesle her türlü ortamda savunamıyorsan yapma.
Eğer beni diyorsan tüm hayatım burası değil sorumluluklarım var saatlerce burda duracak değilim ben hala aşk hatası yaptığını düşünüyorum aşkta mantık aranmazEeeeeee kuzen kendini yamamak icin bilerek bekledi diyenler nerde, adamin lise mezunu kendi halinde bir eleman oldugunu duyunca herkesin bir sungusu dustu sanirsam?Millet Christian Grey hayalleri kuruyordu, zengin, yakisikli, baglanmayan erkek falan ama damat aday esnaf Murtaza abi cikti
Göbekli kel kısa boylu bildiğin esnaf ya.Eeeeeee kuzen kendini yamamak icin bilerek bekledi diyenler nerde, adamin lise mezunu kendi halinde bir eleman oldugunu duyunca herkesin bir sungusu dustu sanirsam?Millet Christian Grey hayalleri kuruyordu, zengin, yakisikli, baglanmayan erkek falan ama damat aday esnaf Murtaza abi cikti Vurun kahpeye yapalim derken teoriler tutmadi yazik oldu
Eğer beni diyorsan tüm hayatım burası değil sorumluluklarım var saatlerce burda duracak değilim ben hala aşk hatası yaptığını düşünüyorum aşkta mantık aranmaz
Insaalah sahip çıkar. Basta muhtemelen benden mi diycek sonra dedigin gibi evlilik icin bilerek hamile kaldina getirecek. Ama ne derse desin artik baba olacak ve omrunun sonuna kadar da oyle kalacak. Evli erkek bile buna hazir olmuyor kucagina alana kadar ki 29 yasinda bekar bi adam bu durumu kabullenir mi bilemiyorum. Haklarinda hayirlisi olsun insaalah.Evet keşke adet döngüsünün karışık olmasına bağlamayıp bir test yapsaydı orada kesinlikle hata olmuş ve en kötüsü şimdi o adam hadi kaza ile hamile kaldın neden hemen kürtaj olmadın diyecek belkide özellikle yaptı sanacak inanmayacak ve sırf bu yüzden kızıp gidecek bu da olabilir.
Dileyelim ki böyle birşey olmasın oda bu minik bebeğe sahip çıksın.
Göbekli kel kısa boylu bildiğin esnaf ya.
Vallahi üzülüyorum, genç kızlarımızın bir adam uğuruna bu kadar kendini harcamasına çok üzülüyorum...Keşke demeseydiniz
Yani :))O zaman bebegin babasına benzememesi için dua edelim:))Eeeeeee bu mu yani? Kuzenin bu adam icin mi hayatini ziyan ediyor? Yanlis anlamayin, zengin/fakir, yakisikli/tipsiz kim olursa olsun boyle sivisacak tipte erkekler icin hayat ziyan etmeye karsiyim da.....boyle olunca da biraz abes oluyor. madem hayatini ziyan edeceksin bari biraz eline yuzune bakilir bir sey olsun kafasindayim
Eeeeeee kuzen kendini yamamak icin bilerek bekledi diyenler nerde, adamin lise mezunu kendi halinde bir eleman oldugunu duyunca herkesin bir sungusu dustu sanirsam?Millet Christian Grey hayalleri kuruyordu, zengin, yakisikli, baglanmayan erkek falan ama damat aday esnaf Murtaza abi cikti Vurun kahpeye yapalim derken teoriler tutmadi yazik oldu
Eeeeeee bu mu yani? Kuzenin bu adam icin mi hayatini ziyan ediyor? Yanlis anlamayin, zengin/fakir, yakisikli/tipsiz kim olursa olsun boyle sivisacak tipte erkekler icin hayat ziyan etmeye karsiyim da.....boyle olunca da biraz abes oluyor. madem hayatini ziyan edeceksin bari biraz eline yuzune bakilir bir sey olsun kafasindayim
Vallahi üzülüyorum, genç kızlarımızın bir adam uğuruna bu kadar kendini harcamasına çok üzülüyorum...
Halbusem gözümde yakışıklı karizmatik bi tip canlanmıştı Kuzen avukat olunca daha seçici olur diye düşünmüştümGöbekli kel kısa boylu bildiğin esnaf ya.
Galiba sen de böyle düşünüyordun, herifin levelı duyunca bi şaşırdın
bu kadar eğitimli hukukçu bir kadının yasal süreyi geçirecek kadar aklına hamileliği getirmeyip savsaklamış olmasının mantıksız geldiklerinden biri de bendim. o nedenle cevap yazıyorum, kadın aşıkmış illa ki christian grey,bale vs.. olmasına gerek yok murtaza abiye de aşık olabilir sonuçta değil mi?
kadını tanımıyoruz evlenmek için yapmış olabileceği buradaki herkesin aklına geldi zaten ama konu bu değil.süngü düşmek hiç değil, tekrar ediyorum bu kadınlar hukukçu ve ne yapılacagını buradaki herkesten iyi bilirler.konu açılma sebebinin tepki ölçmek olduğunu düşündüğüm ve de konu sahibinin aşırı agresif tavırları sebebiyle yorum yapmadan takip ediyorum.
Kuzum yok ya .Halbusem gözümde yakışıklı karizmatik bi tip canlanmıştı Kuzen avukat olunca daha seçici olur diye düşünmüştüm
Hayallerimi yıktın konu sahibiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?