Evlilik dışı çocuk sahibi olmak?

Bana kalsa ben direkt bunu yaparım ama kuzenim o kadar naif ve sessiz bir kız ki ya şimdi onun da canı sikilacak havasında. Aşık olmak zaaf cidden ya

Bana adam kabul eder gibi geliyor. Adam kendi halinde biri yazmissiniz, siz de 2 avukatsiniz. Arkanizda aileniz de var. Daha ne olsun?

Ben yorumumu yaptım bebişim, gerisi beni ilgilendirmiyor. Sana tavsiyem tutarlı bir şekilde yaşa, bir şeyi yüksek sesle her türlü ortamda savunamıyorsan yapma.
Tamam hadi Güle güle

Ilk olarak adama bahsetmeli bence özel bir doktor bulup aldırmalı bebeği adamdan ayrılmalı ve kendine doğru bir yol seçmeli...

Eeeeeee kuzen kendini yamamak icin bilerek bekledi diyenler nerde, adamin lise mezunu kendi halinde bir eleman oldugunu duyunca herkesin bir sungusu dustu sanirsam? Millet Christian Grey hayalleri kuruyordu, zengin, yakisikli, baglanmayan erkek falan ama damat aday esnaf Murtaza abi cikti Vurun kahpeye yapalim derken teoriler tutmadi yazik oldu

Eğer beni diyorsan tüm hayatım burası değil sorumluluklarım var saatlerce burda duracak değilim ben hala aşk hatası yaptığını düşünüyorum aşkta mantık aranmaz

Göbekli kel kısa boylu bildiğin esnaf ya.

Eğer beni diyorsan tüm hayatım burası değil sorumluluklarım var saatlerce burda duracak değilim ben hala aşk hatası yaptığını düşünüyorum aşkta mantık aranmaz

Yok kiz, kim yorum yapti unuttum bile
Ben de ayni sekilde dusunuyorum.
Askta mantik olmuyor sevince kalbe soz gecmiyor iste. Ben kendim de ask icin bir suru onursuzluk gurursuzluk davranilacak davranis yaptim pekala

Insaalah sahip çıkar. Basta muhtemelen benden mi diycek sonra dedigin gibi evlilik icin bilerek hamile kaldina getirecek. Ama ne derse desin artik baba olacak ve omrunun sonuna kadar da oyle kalacak. Evli erkek bile buna hazir olmuyor kucagina alana kadar ki 29 yasinda bekar bi adam bu durumu kabullenir mi bilemiyorum. Haklarinda hayirlisi olsun insaalah.

Toplumumuzun bu tür durumlara nasıl baktığı belli. Ne olursa olsun baba adayı ile en azından geçici olarak uzlaşmalı, bu bebeğin sorumluluğunu tıpkı kadın kadar erkek tarafı da almak zorunda. Eminim karşı tarafın ailesi de bu durumdan hiç hoşnut olmayacaktır. Çok zor bir durum,olan olmuş umarım her iki taraf için de hayırlısıyla sonuçlanır.

Göbekli kel kısa boylu bildiğin esnaf ya.

Eeeeeee bu mu yani? Kuzenin bu adam icin mi hayatini ziyan ediyor? Yanlis anlamayin, zengin/fakir, yakisikli/tipsiz kim olursa olsun boyle sivisacak tipte erkekler icin hayat ziyan etmeye karsiyim da.....boyle olunca da biraz abes oluyor. madem hayatini ziyan edeceksin bari biraz eline yuzune bakilir bir sey olsun kafasindayim

Benzer bir hikayeye sahit olmuslugum var. Hamile kalan kadin,cocugunu baska bir adamin nikahi altindayken dogurdu,evlilikleri devam etmedi ve cocugun soyadi hala adamin soyadi olarak geciyor. Cocuk gercek babasini hic tanimadi bilmedi,adami babasi saniyor. Kadin bir kaza sonrasi vefat etti hatta.

Yani :))O zaman bebegin babasına benzememesi için dua edelim:))

Galiba sen de böyle düşünüyordun, herifin levelı duyunca bi şaşırdın
bu kadar eğitimli hukukçu bir kadının yasal süreyi geçirecek kadar aklına hamileliği getirmeyip savsaklamış olmasının mantıksız geldiklerinden biri de bendim. o nedenle cevap yazıyorum, kadın aşıkmış illa ki christian grey,bale vs.. olmasına gerek yok murtaza abiye de aşık olabilir sonuçta değil mi?
kadını tanımıyoruz evlenmek için yapmış olabileceği buradaki herkesin aklına geldi zaten ama konu bu değil.süngü düşmek hiç değil, tekrar ediyorum bu kadınlar hukukçu ve ne yapılacagını buradaki herkesten iyi bilirler.konu açılma sebebinin tepki ölçmek olduğunu düşündüğüm ve de konu sahibinin aşırı agresif tavırları sebebiyle yorum yapmadan takip ediyorum.

Evet, itiraf ediyorum sasirdim
Bana abes geldi, avukat bir kadin kel gobekli Murtaza abiyi deli divane seviyor ama adam yuz vermiyor. Ayrimcilik niyetim yok ama kafamda canlandiramadim yani.

Konu bana daha cok ailemize ne dicez, simdi ne yapicaz, bu isten an az hasarla nasil siyrilicaz gibi geldi.....odak toplumdan da daha cok aile.

Halbusem gözümde yakışıklı karizmatik bi tip canlanmıştı Kuzen avukat olunca daha seçici olur diye düşünmüştüm
Hayallerimi yıktın konu sahibiii
Kuzum yok ya .
Biz ikimiz de çirkin seviyoruz genetik midir nedir. 1.70 den uzun adama aşık olduğumuz görülmüş şey değil valla

Belki erkeğin ailesi bu duruma müdahale eder ki bu da yüksek bir ihtimal. Eski çalıştığım iş yerinde bir kız vardı, sevgilisinden hamile kalmıştı fakat kızın ailesi olan olmuş bundan sonra çözüm odaklı olalım diyerek kızlarına sahip çıkmışlardı. Erkeğin ailesi de madem halt yedin bu bebeği kabul edeceksin diye oğullarının da bu sorumluluğu almasını sağlayıp 2-3 sene sonra da olsa kızla evlendirmişlerdi. Şuanda gayet mutlu hatta 2 çocuklu bir aile oldular, nerden nereye. Umarım bu konu da aynen örnek verdiğim gibi mutlu sona bağlanır. Her iki tarafın insanlığı çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…