Evlilik dışı çocuk sahibi olmak?

Sizin arkadaşınız cidden onurlu bir erkekmiş.Şimdi çoğu erkek arazi olma peşinde sanki o işi kadın tek yapmış da tek hatalı kadın gibi

Sizin arkadaşınız cidden onurlu bir erkekmiş.Şimdi çoğu erkek arazi olma peşinde sanki o işi kadın tek yapmış da tek hatalı kadın gibi
Ortada bir hata yok , sevisiyorlardi sonucuna beraber katlandilar , neticede ortada masum bir can var , arkadasim yapmasi gerekeni yapti

Hanımefendi bakın ısrarla devam ediyorsunuz.
Görmezden geldikçe.
Madem trol olduğunu düşünüyorsunuz soruyu bildirin ve trolu beslemeyin.

Burası sizin satın aldığınız bir platform değil, o nedenle kışkırtıcı yorumlar yazmayın.
Bakın buraya konu açtıysanız her türlü yoruma hazırlıklı olmalısınız.herkes sizin işinize gelen yorumları yapmak zorunda değil. kuzeninizin ne kadar saçma sapan davranmış oldugu gerçeği sizin neden rahatsız ediyor? hiç kuzeninize sormadınız mı mesela neden daha önce harekete geçip geçmediğini?
siz görmezden gelmeye devam edin, cevap vermek zorunda değilsiniz sonuçta.

Önce adamla konuşmak zorundasınız o halde sonrasına sonra bakarsınız .Belkide hemen evlenmek isteyecek bilemeyiz.
Daha sonra da aileye anlatmak zorunda.

Bi arkadaş yazmış ya ilk önce baba adayıyla konuşsun nikah kıydırsın diye
beraber yaşamasın ama çocuğu nufusuna aldırsın sonra herkes kendi yoluna boşanıyormu devammı ediyor bi çaresine baksın

Eşimin kuzeninin oglu oldu. Adam kabul etmedi. Kızın üstüne alındı kimlik. Çocuk babasını hiç görmedi. Babası da görmek istemedi. Anneanne büyütüyor şuan.

Sormadım Nerede nasıl konuşulması gerektiğini bilen biriyim. Bana derdini anlatan insana ne munasebet hesap sorayim. Ne faydası olacak.

Herkes benim gibi olmali ya da yasamali demiyorum .. ama olan dogmamis olan cocuga oluyor her turlu...sevdigin sevildigin bir iliskide boyle bi kaza olsa karsidaki bu kadar zor duruma dusurmez zaten kadini. . .

Ee bu kadar kapalı bir ailesi yapısı içinde nasıl sevgili bile olmadığı bir adamdan hamile kalmaya cesaret edebildi kuzeniniz ?
Sosyal iliskiler noktasına ise merak etme toplumunn yapısı çok bozuldu , aile kavramı değersizleşti. 5-10 sene sonra normal Görülmeye Başlanır şimdi olmasa bile.

Eşimin kuzeninin oglu oldu. Adam kabul etmedi. Kızın üstüne alındı kimlik. Çocuk babasını hiç görmedi. Babası da görmek istemedi. Anneanne büyütüyor şuan.
Dava açmadı mi kız

Tamam

Herkes benim gibi olmali ya da yasamali demiyorum .. ama olan dogmamis olan cocuga oluyor her turlu...sevdigin sevildigin bir iliskide boyle bi kaza olsa karsidaki bu kadar zor duruma dusurmez zaten kadini. . .

Ne biliyorsunuz çocuğa bir şey olacağını? Belki babası olmasa da mükemmel bir anneyle büyüyen mutlu ve topluma faydalı bir çocuk olacak. Gören de ülkedeki anası babası aynı evde yaşayan çocuklar dört dörtlük sanacak.

Ortada bir hata yok , sevisiyorlardi sonucuna beraber katlandilar , neticede ortada masum bir can var , arkadasim yapmasi gerekeni yapti
Sonucuna beraber katlanabileceği güveni veremeyen bir erkekle beraber olduğu içib hata zaten bu sevişgen olma durumu.He ama kız aşık işte insan aşıkken yaptığı hataları göremiyor.

Ama kimle nikah yapacak ki ?
Nikah yapsa biriyle babası o adam kabul edilecek hangi adam kabul eder bu durumu ?
Hadi yaptı diyelim adamın kötü niyetli olmadığını nereden bilecek ?
Onun durumundan fayda Sağlamak isteyen biri de olabilir.

Anlasamiycaz senle bu yuzden bos ver:)

Ancak para karsili kabul edilir. Ha ilerdede bir suru tantana cikabilir bu yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…