- 13 Ocak 2019
- 629
- 1.024
- 33
- 27
Ben suç olduğunu bilmiyordum ama kim neyi ispat edebilir ki? Cidden çok zor bir durum eğer ben bu durum da kalsaydım çocuğu düşürürdüm kendi isteğimle sanırım.Hayır istemiyor ama çocuk düşürmez zaten yasal değil. Çocuk düsürme ve düsürtme suçu var.
Yani aslında çalışan bir kadın. Ben iyi anne olacağına eminim yeter cocuguna.Sadece bu zor dönem geçmeli malum toplum baskısı. Sonrasının altindan kalkar
Ee o zaman dogursun kiz kendi soyadini versin cocuk bundan mutsuz olmayacaksa? Sorun nedir?
Yani Almanya da olsa hiç bir sorun olmazdi bana göre, ama malum bizim toplumda "p**" demeye meraklı insanlar var. Buda bir gerçek. Önce adamla görüşsün. Sorumluk sahibi birisi ise belki korktuğunuz kadar kötü bir durum ortaya çıkmaz. Yok kaçsa ve kız doğurmak isterse ailesi ile durumu konuşması lazım. Benim kızım bu şekilde hamile kalsa bende mutlu olmam, ama sokağa da atmam (kızım yok, ama sahip çıkardım). Allah kolaylık versin.
Bu toplumda bu sekilde dogup buyurse cok mutlu olur dogru..Onu da yapabilir. Daha yeni farkedilmiş ve çözüm yolu aranıyor. Belki adama babalık davası bile açmayacak, bilmiyoruz ki.
Çocuk niye mutsuz olacak şunu bir açıklar mısınız?
Kaza ile olmuş diyor konu sahibi..bazen korunma yöntemleri ise yaramaz.Bende annem 2 değişik yolla korunduğu halde olmuşum mesela..
Bu kadar önyargılı olmasak keşke
Umarim o duruma hiç kalmazsiniz ama kalirsaniz da yapmayın bunu. Ölümle bile sonuclanabiliyor.Ben suç olduğunu bilmiyordum ama kim neyi ispat edebilir ki? Cidden çok zor bir durum eğer ben bu durum da kalsaydım çocuğu düşürürdüm kendi isteğimle sanırım.
Hala zevk diyorsunuz ya hayret sanki sadece çocuk yapmak için sevisiliyor sizin sevismekteki amacınız bu mu yoksa,hiç zevk almazmisiniz normal olan bu mu size göre?)))Ama sonuçta ortada bir çocuk var değil mi? Ama zevkimizden de olamayız değil mi? Anneanneye falan bırakılabilir. Çocuk ne olacak ki? Kaza!
Umarım kuzeniniz ve çocuğu için en hayırlısı olur.Umarim o duruma hiç kalmazsiniz ama kalirsaniz da yapmayın bunu. Ölümle bile sonuclanabiliyor.
Biz mesela şu an zorluk yasayacagiz belki uzun süre çok mutsuz olacağız ama ben eminim ki bir süre sonra hepsi bitecek çocuğa bakıp iyi ki gelmiş diyecegiz. Ben henüz stajyer hakimim ama bu kısa sürede bile öyle olaylar gördüm ki neler yaşanıyor ve neler affediliyor. Bir şekilde her şey sona eriyor iyi de kötü de.
Kırbaç cezası vericem kuzenime içiniz rahat olsun. Evli olmadığı için 100 sopa evli olsaydi ölüm cezası olurdu. Klavyenizin ünlem tuşuyla yiprandi gibi.biraz dinlensin istersenizAma sonuçta ortada bir çocuk var değil mi? Ama zevkimizden de olamayız değil mi? Anneanneye falan bırakılabilir. Çocuk ne olacak ki? Kaza!
Hala zevk diyorsunuz ya hayret sanki sadece çocuk yapmak için sevisiliyor sizin sevismekteki amacınız bu mu yoksa,hiç zevk almazmisiniz normal olan bu mu size göre?)))
Neyse farklı açılardan bakıyoruz olaya demek ki..
Pamukannesi cidden güzel açıklamış. Türkiyenin almanya gibi olmamasının nedenlerinden biri de türkiyede senin gibilerin olması işte.Bu toplumda bu sekilde dogup buyurse cok mutlu olur dogru..
Pamukannesi aciklamis tekrar yazmayim
Kırbaç cezası vericem kuzenime içiniz rahat olsun. Evli olmadığı için 100 sopa evli olsaydi ölüm cezası olurdu. Klavyenizin ünlem tuşuyla yiprandi gibi.biraz dinlensin isterseniz
Korunmadigini kim söyledi size?Şimdi bişey yazmayım diyorum ama kendimi tutamıyorum.
Evlilik dışı ilişki ailede yasak. Ok.
Evlilik dışı ilişki yaşıyorsun. Ona da ok.
Korunmak aklına gelmiyor. Ona da ok.
Hamile kalma ihtimalin yüksek. Ona da ok.
Aklına hiç mi gelmemiş, korunmadan çocuk olacağı? Adet düzensizliğinin çocuk olmasına engel olmadığı?
Yani demeyim demeyim diyorum da avukat hanımın bu kadar cahil olması... bilemedim.
Allah o sabi’nin de o ana babanında yardımcısı olsun. Büyük imtihan.
Ayyy tamam kızma ya.zevk alamıyor olmanın sorumlusu ben değilim ki hayret yaZevk değil de ne! Sonuç ortada işte.Zevk için ortaya böyle "kaza"lar çıkıyor. Ama hiç düşünülmüyor bu çocukların hayatı nasıl olacak diye. Çünkü hiç önemli değil ki! Evet, çok farklı açılardan bakıyoruz.
O konuda yaptigim aciklamayi begenmedin demekki baska bi msjimi alintiliyosun. Herseyiniz almanlar gibi bi bu eksik dogru:)Pamukannesi cidden güzel açıklamış. Türkiyenin almanya gibi olmamasının nedenlerinden biri de türkiyede senin gibilerin olması işte.
Şeyma Subaşı, yok niye sevmeyenle sevisiyor, yok adamın üstüne mi kalmaya çalışıyor. Burada da azalarak biteceksiniz ama birgün inanıyorum
Ünlem zehirlenmesi yaşayacağızAyyy tamam kızma ya.zevk alamıyor olmanın sorumlusu ben değilim ki hayret ya))
Dediğim gibi annemde 2 yolla korunduğu halde zevklerini düşünerek te olsa hamile kalmış..kapis?))
DeğilAdam evli değildir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?