Evlilik dışı doğum yapmak

Ben burada aldatıldığı halde "kadın kocamı ilişkiye zorlamış, onu tehdit etmiş kocamın ne suçu var kiiiğğğğ" diyen vasat kadınlar gördüm. Yani kadın affetmek için ağzından bir cümle çıkmasını bekliyor ondan sonra affediveriyor birden.
Yaşamış gibisiniz :)

Kusura bakmayın Ama bende 14 yıllık Evliligimde 2 senedir sizin gibi bir bayanla ugrasiyorum eşimle iliskisi oldugunu iddia eden bir bayan bu iliskiden dogdugunu iddia ettigi ikiz kiz cocuklari bosanmaya kadar giden huzursuzluklar kavgalar ve en son Dna Testi Yapmaya Karar verdi eşim Sonuç Negatif..Bazen sırf maddiyat için göz dikilen evlilikler şuan iftira ve maddi manevi tazminat davası açtık.. neden evli erkek..?
İyi de DNA testinin negatif çıkması ile kocanız aklanmış olmuyorki. Bir ilişkileri olmuş ki kadın böyle bir iddia atmış ortaya.
Kadın çocukların kimden olduğunu karıştıracak kadar aktif belki ama kocanız da az değil.

Bu bayanın bir değil iki değil attığı yalan ortaya cıktı bu çocuklar kocandan diye msj atıp o çocukların kocamdan çıkmaması sorun değil yani ben eşim masum ah vah demiyorum ki sırf kendine baktırmak için evli erkeklere musallat olup bu duruma düşmek dahamı iyi yoksa 3 çocuğum için bazı şeylerin farkında olup sakince sabırla beklememi suç maddi yönde hiç bir şekilde ne eşime ne silme muhtaç değilim çok sukur
Ben zaten kadın masum demedim.
Yalan söylemesi zaten yanlış.
Ama eşinizle ilişkisi olduğuna da eminim kadının gidip "hadi bugün buna da iftira atayıımm eeheheheh" diyecek hali yok, birşeyler geçmiş kadın inandırmak için yalan söylemiş, sizde kocanıza inanmışsınız bu kadar.
Kocanız da siz varken elin çocuklu karısıyla takılmasaydı bir zahmet, sanırsın Prens William ile evlisiniz ya abartmayın bu kadar.

İyi de DNA testinin negatif çıkması ile kocanız aklanmış olmuyorki. Bir ilişkileri olmuş ki kadın böyle bir iddia atmış ortaya.
Kadın çocukların kimden olduğunu karıştıracak kadar aktif belki ama kocanız da az değil.
Aktif gerçekten :))

Yaşamış gibisiniz :)
Ben siz değilim :D
Aldatıldığım an biter, gözünün yaşına dahi bakmam.
3 değil 13 çocuğum olsun gidip başkasıyla yatıp kalkmış bir adamı değil yatağıma almak, kapıma köpek diye bağlamam.
Ama 3. Kişi olarak arkadaşımın kocasını affedişine bizzat şahit oldum, kafalar pırıl pırıl gurur deseniz esmesi okunmaz bu kadınlarda. :)

“Neresinden tutsan elimde kalacak”deyiminin vücut bulmuş hali...Sustum, kitlendim!Bu dingin ruh halimi bozmayacağım.

Ben zaten kadın masum demedim.
Yalan söylemesi zaten yanlış.
Ama eşinizle ilişkisi olduğuna da eminim kadının gidip "hadi bugün buna da iftira atayıımm eeheheheh" diyecek hali yok, birşeyler geçmiş kadın inandırmak için yalan söylemiş, sizde kocanıza inanmışsınız bu kadar.
Kocanız da siz varken elin çocuklu karısıyla takılmasaydı bir zahmet, sanırsın Prens William ile evlisiniz ya abartmayın bu kadar.
Bu benim yazdıklarım sadece özet öyle benzer bi konu olduğu için patladım eşimi savunmadım masum demedim

Ben siz değilim :KK70:
3 değil 13 çocuğum olsun gidip başkasıyla yatıp kalkmış bir adamı değil yatağıma, kapıma köpek diye bağlamam.
Ama 3. Kişi olarak arkadaşımın kocasını affedişine bizzat şahit oldum, kafalar pırıl pırıl gurur deseniz esmesi okunmaz bu kadınlarda. :)
Öyle bi estinizki daha önce yaşamış başınızdan geçmiş hissi geldi birden

Ben siz değilim :KK70:
3 değil 13 çocuğum olsun gidip başkasıyla yatıp kalkmış bir adamı değil yatağıma almak, kapıma köpek diye bağlamam.
Büyük Lokma Yiyin Büyük knuşmayın.. ÷)

Öyle bi estinizki daha önce yaşamış başınızdan geçmiş hissi geldi birden
Yok yaşamadım ama arkadaşım defalarca aldatıldığı halde grrursuz gibi kocasıyla barışıp çocuk tedavisine başladı. Adamın da hala o kadınla ilişkisi olduğunu bile bile hemde.
Aldatmış bir erkeği affederseniz o hatasını dozunu arttırarak yapmaya devam ediyor genelde, babamdan biliyorum.

Yok yaşamadım ama arkadaşım defalarca aldatıldığı halde grrursuz gibi kocasıyla barışıp çocuk tedavisine başladı. Adamın da hala o kadınla ilişkisi olduğunu bile bile hemde.
Aldatmış bir erkeği affederseniz o hatasını dozunu arttırarak yapmaya devam ediyor genelde, babamdan biliyorum.
Evlimisiniz ? Siz siz olun kimseyi kinamayin

hata olur demiş doğursun yuvaya versin bir daha görüşme onun la demiş

Sanki usta çırağına zanaat öğretiyor.
- Oğlum, demiri tavında döğmemişsin. Git onu çöpe at gözüm görmesin.

- Tamam usta bende zaten atmaya bahane arıyordum.

Hadi şimdi el ele verelim. Mutlu yarınlara kucak açalım🎇

Fake olmanı umuyorum.🙄

Son düzenleme:
Insan yasamadan bilemez boyle konusmk hep kolaydir neyse konu bana döndü konu sahibi gelsin ÷)
Zamanında çok sevdiğim biri tarafından aldatılmıştım, öğrendiğim anda bastım tekmeyi.
Onunla mı doğdum? Hayır. Ona mı muhtacım? Hayır.
Evli değilim, evli olsam dahi böyle birşey kabul edemem. Benim hayata bakış açımda gurursuzluktur bu, affedersem kendime saygım kalmaz.
Hayatta güçlü, ayağı yere sağlam basan kadınlar olduğunu bilin yeter.
İyi geceler dilerim.

Zamanında çok sevdiğim biri tarafından aldatılmıştım, öğrendiğim anda bastım tekmeyi.
Onunla mı doğdum? Hayır. Ona mı muhtacım? Hayır.
Evli değilim, evli olsam dahi böyle birşey kabul edemem. Benim hayata bakış açımda gurursuzluktur bu, affedersem kendime saygım kalmaz.
Hayatta güçlü, ayağı yere sağlam basan kadınlar olduğunu bilin yeter.
İyi geceler dilerim.
Umarım tekrar yasamazsınız şuan boyle rahat konusabiliyosunz ama atlatma öyle kolay olmuyor

Back
X