Evlilik düşünmeyen erkekler

Bu şekilde ilişkiye başlayan çok direkt evlenmek istiyorlar 4 5 ayda evleniyorlar. İkiniz de garipsiniz sen evliliği bu kadar takıntı yapmamalısın o da direkt net evlenmem dememeli vaktini kaybetme diye baştan söylemesi iyi bir şey ama

Daha tanışmadan bile evlilik düşünmesini söyleyen erkeklerle hiç zaman kaybedilmemeli mi şans verilmeli tecrübeli hanımlar
Aslında bu sorunun cevabı size bağlı. Evlenmeyi düşünüyorsanız şans vermeyin, evlenmeyi düşünmüyorsanız şans verin, ne zararı olabilir ki? Yani sorunuzun cevabı size bağlı tamamen.

soruyu anlamadim vallahi
böyle (ben evlenmemci) olmayan erkeği nereden bulacağız, diyor

konu sahibi siz günlük hayatta yanınızda tercüman taşıyor musunuz?

belki adamlar sizinle konuştuğunuz şeyi anlamadıkları için evlenmek istemiyor olabilir, çünkü her konunuz böyle tuhaf tuhaf cümleler içeren yazılardan oluşuyor

Evlenmek istedigi biri yokken evlenmeyi dusunmuyorum demesi normal geliyor bana.
Kimisi evlilik icin birini arar, kimisi evlenmeyi dusundurecek biri oldugunda evlenmek ister. Siz evlenmek icin birini arayanlardansaniz bu kişiyle vakit kaybetmeyin.

Eşimle de daha yuz yuze goruşmeden once ve sevgilim degilken evlenmeyi dusunmeyen biriydi. Hayatinda evliloge yer yoktu? (Biz ortak hobimizle ilgili bir forumda tanismistişk önce)
Arkadas cevresi ve ailesi evlendigine şasirdilar bunu da dile getirdiler.

Yani istisnalar disinda herkes evlenmek ister hayatini gecirmeye karar verdigi biri olursa.

Sevgi falan kısmında değil zaten.
Herkes evlendi, ben eksik kaldım. Aman geri kaldım kafasına girmiş.
Kör topal demeden önüne çıkan ilk evlenmek isteyen insanla evlenecek.
Yazık edecek kendine de işte
Gayet sevilmek severek evlenmek isterdim olmadı

Daha ilk görüşmede evlilik istemiyorum diyen birine evlilik istemesem bile şans vermem. Bu tür adamlar skor peşinde oluyor genelde. Yaşları ileri ise bu düşünceleri değişebilir değilse bu erkeklerin fikirleri değişmez. Tamamen zaman kaybın.

Daha tanışmadan bile evlilik düşünmesini söyleyen erkeklerle hiç zaman kaybedilmemeli mi şans verilmeli tecrübeli hanımlar
Bu sadece görücü usulü olursa okeydir. Maksat zaten mantık evliligidir aileler aracı oluronlar bile bı görüşüp konuşuyorlar da sonra karar veriyorlar.

Bastan demis iste anlasilmayan neki.
Senede istemezsen beraber takilirsiniz.
Yok ciddi biseyler düsünüyorsan böylelerini hemen def edersin.

Eskiden görüştüğüm biri vardı genel anlamda evlilik düşünmediğini sıcak bakmadığını söylüyordu seninle alakalı bi durum değil diyordu. Ama ben sevdiğim için başka alternatifimde o zaman olmadıgı için 6 7 ay görüştük bişeyler yaşanıyordu tabi bu arada ama benim aklımda bu adamı günün birinde kaybedeceğim geliyor moralim bozuluyordu çünkü gün geçtikçe bağlanıyordum ona. 8 ay olduğunda tekrar ağzını yokladım belki bana alışmış fikri değişmiştir daha pozitif bakıyordur olaya dedim ama hiç bişey değişmemiş. Bende bunu gururuma yediremeyerek ve vakit kaybı oldugunu düşünerek seve seve ayrıldım ondan seviyor olmama rağmen yaptım. Bin kere ölceğime bi kere ölürüm dedim madem benim değilsin olmayacaksın git kara toprağın ol dedim ayrıldım. Ne bk yiyor şimdi allah bilir. Şimdi nişanlıyım nasip olursa evlencem. Vakit kaybetme böyle adamlarla burnu havada oluyor bunların.

o değil de ben o güne dek evlilik düşünmeyen biriyken çok uzun ve bela bir ilişkiden çıktıktan sonraki duygusal boşluğumda malın teki beni böyle ciddiyim ayağına kandırdı ha. gitti 2. haftadan annesiyle tanıştırdı beni. yemin ederim kadın da ben de neye uğradığımızı şaşırdık. mal herif benim bildiğim 3 kişiyle aldattı. tanıdığım insanlardı. bir olup psikolojimi bozmuşlar yok yere. sevmiyordum bile. danışıklı dövüş yaptık. bazen olur öyle. baştan evlenecem senle diyen salağa da salakta olup kanmamak lazım. velhasıl baştan evlilik konuşmamak lazım

Ya erkeklerin ne düşündüğü neden bu kadar önemli? Siz ne düşünüyorsunuz asıl ona bakmak gerekmez mi? Siz bakmak istemez misiniz bir süre evlilik için uygun mu değil mi? Bir de nedir hayatını bu evliliğe bağlama, evlilik yoksa aşık da olma falan, noluyor zannediyoruz evlenince acaba?

Burada her gün açılan konuların ortak özelliği yanlış evlilik en büyük mutsuzluktur.

Her erkek evliliği düşünür çünkü üretmek doğasında vardır. Eğer bir erkek evlenmeyi düşünmüyorum diyorsa sadece sizinle evlenmeyi dusunmuyordur ay bu kadar basit yani

Daha ilk başlarda evlilik düşünüyorum ya da evlilik düşünmüyorum diyen birinden hemen kaçarım. Konuda evlilik sözü geçti mi ben yokum

Çoğunluk günün birinde evlenmeyi düşünür ama doğru kişiyle olmasını ister. Konuşmanın başında böyle dediyse sizi beğenmemiştir ve takılmak istiyordur. "Şu an evlilik düşünmüyorumla, evlilik düşünmüyorum" arasında fark var.

Ben de evlilik düşünmüyordum ama biraz aldığım maaşın ve bekarlığın sefasını süreyim sonra doğru insan denk gelirse bir değerlendiririm kafasındaydım. Tanıdıklar birini tavsiye edince veya karşıma çıkınca elektrik alamadıysam direkt düşünmüyorum diyerek kestirip atıyordum.

Eşimle tanıştığımda " Şu an bunu düşünmüyorum zamanı var" dedim çünkü tanımam gerekti ama yine konuşmanın başında değilde konu açıldığında demiştim. Tanıdıktan sonra bu yola girmiştik.

Siz bir kadınsınız yahu! Kadın dediğin seçilmez, seçer. Donanımlı bir kadınsanız, balıklama dalmıyorsanız kaç yaşında olursanız olun erkek muhakak hamle yapıyor. Erkek kişisi size uymuyor diye evlenmeseniz kötü tabirle "evde kalmış" olmuyor aksine doğru insan için beklemiş oluyorsunuz.

Evlenmek istiyorsan tabi ki şans verilmemeli ne alaka yani en önemli kriter uymuyor. Evlenmek istiyor musun
Çocuk düşünmüyor musun
Evlenince nerede yaşamak istersin
Gibi sorular önemlidir en başta konuşulmalıdır evlilik niyetindeyseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…