soruyu anlamadim vallahiBöylesi olmayan nerden bulunacak .
tamamDaha tanışmadan bile evlilik düşünmesini söyleyen erkeklerle hiç zaman kaybedilmemeli mi şans verilmeli tecrübeli hanımlar
Aslında bu sorunun cevabı size bağlı. Evlenmeyi düşünüyorsanız şans vermeyin, evlenmeyi düşünmüyorsanız şans verin, ne zararı olabilir ki? Yani sorunuzun cevabı size bağlı tamamen.Daha tanışmadan bile evlilik düşünmesini söyleyen erkeklerle hiç zaman kaybedilmemeli mi şans verilmeli tecrübeli hanımlar
böyle (ben evlenmemci) olmayan erkeği nereden bulacağız, diyorsoruyu anlamadim vallahi
Gayet sevilmek severek evlenmek isterdim olmadıSevgi falan kısmında değil zaten.
Herkes evlendi, ben eksik kaldım. Aman geri kaldım kafasına girmiş.
Kör topal demeden önüne çıkan ilk evlenmek isteyen insanla evlenecek.
Yazık edecek kendine de işte
Bu sadece görücü usulü olursa okeydir. Maksat zaten mantık evliligidir aileler aracı oluronlar bile bı görüşüp konuşuyorlar da sonra karar veriyorlar.Daha tanışmadan bile evlilik düşünmesini söyleyen erkeklerle hiç zaman kaybedilmemeli mi şans verilmeli tecrübeli hanımlar
Ay uremek yazacaktımHer erkek evliliği düşünür çünkü üretmek doğasında vardır. Eğer bir erkek evlenmeyi düşünmüyorum diyorsa sadece sizinle evlenmeyi dusunmuyordur ay bu kadar basit yani
Daha tanışmadan bile evlilik düşünmesini söyleyen erkeklerle hiç zaman kaybedilmemeli mi şans verilmeli tecrübeli hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?