Evlilik düşünmeyen erkekler

Sizin kafa kadar farklı

Tanımadan etmeden direkt ilk konuşmada evlilik düşünüyorum diyen erkekten kaçarım. O ne öyle yangından mal kaçırır gibi. Ama sizin tanıştığınız kişi daha tanımadan evlilik düşünmüyorum demiş sanırım. Bu sizin niyetinize bağlı. Siz flört etmek mi sevgili falan mı istiyorsunuz yoksa evlilik mi?

Son düzenleme:
ben ilk konusma nasıl gerceklesti onu merak ettim.
+merhaba evlenmeyi düsünüyor musun?
-hayir.
olarak mı ilerledi acaba.
+Merhaba, evli misin?
- evlenmeyi düşünmüyorum
+hiç mi?
-ne dediğin anlaşılmıyor, yanıma gel de söyleyeyim
(Böyleli)

Konu sahibi kaç yaşındasın?

Evliliğe kafayı takmışsın. Bu kadar saplanma. Sonunda yanlış seçim kurbanı olursun. Çünkü artık nolursa olsun moduna girmişsin. Evet ara, evet tanış konuş ama bu kadar üzülme ve hayatını evlilik odaklı yaşama. Bekarlık sultanlık.

27 olucam

Konu sahibi 27 yaşında ancak profil yaşını 44 yazmayı tercih etmiş bir üye.

senin mesajindan sonra eski mesajlara baktim tanidim uyeyi, ben normal bir üye sandim:)
yani bilmiyorum, tanimadan etmeden ilk günden evlenmek istiyorum diyen cok sacma geliyor bana
demek ki sen evlenmek istiyorsun, benle evlenmek istemiyorsun. "iş var, araba var, herkes de evlendi bir ben kaldim" zihniyeti. "sen olursan olur, olmazsan bir sonraki tanistigim kisiye de teklif ederim" insani.
boyle biriyle laf olsun diye evlenecegime onurumla bekar kalirim daha iyi:)
insan evlenecegi kisinin karakterini sevmeli - onu digerlerinden ayiran bir noktasini bulmali ve mutlu bir yuva kurmali bence. ilk günden kaşini gözünü, sadece meslegini ailesini bildigin insanla ne evliligi

Böylesi olmayan nerden bulunacak .
Bulmak zorunda mısınız?
Ya da bu aramakla bulunacak bir şey mi? Kiralık ev mi bu?
Tüm konularınız nereden bulacağım üzerine kurulu. Bu düşünce şekli size çokkkk büyük hatalar yaptırır. Yazık olur.

Sevgi falan kısmında değil zaten.
Herkes evlendi, ben eksik kaldım. Aman geri kaldım kafasına girmiş.
Kör topal demeden önüne çıkan ilk evlenmek isteyen insanla evlenecek.
Yazık edecek kendine de işte

27 genç. Panik yapacak bi yaş değil şayet 1980'lerde bir dağ köyünde yaşamıyorsan. Yıl 2025. Ünv oku. Kpss atanma ya da işe girip çalışma vs derken zaten 25 oluyorsun. 30 yaş öncesi maddi manevi evlilik için erken sayılır. Bi dur soluklan gençliğini yaşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…