Evlilik erkege gore köle almak miydi?

Bence cesaretsizsiniz. Ozeti bu.
En son bana" sen beceremezsin" diyn anneannemin eline kirilan gozlugunu verdim tamir edip. Eskisinden yeni oldu, sapsik nasil becerikli diye kac hfta anlatti herkese. Sasirtmayi dene insanlari.
" kadin basina nasil gidicen' diyen varsa " bak gor bakalim nasil gidiyomusum" diyceksin ve yola cikicaksin. Kayipmi oldun? Sora sora bagdat bulunur. Eve gec kaldigindada ' gezdim biraz kahvaltidan snra" dersin.
Sosyal medyaya yada baska seylere esinin izin vermemesine gelirsek.
Bence herseyin iki tane soyleme sekli var.
Ornegin en basidi " sen ölduruyummu?" Var, " seni cennete goturuyummu?" Demek var. Ikiside ayni manada. Ama soyleme sekli cok farkli. Bi kadin istese bi cok seyi alttan alttan yaptirir bi erkege. Sadexe taktik gerekli.

Çok benzer bir durumdayım ben de. Çok iyi anlıyorum sizi. Evet bırakıp gidilmiyor ne yazık ki. Ama burda hata bizim. Ben de 25 yaşındayım, öğretmenim. Karadenizli Muhafazakar bir ailede büyüdüm ama hiçbir kısıtlama yaşamadım.Eşim Doğulu ve hayli muhafazakarlar. Ama bu maneviyattan çok elalem ne der'e dayanan bir muhafazakarlık. Tamamen gösteriş. Onların bile içselleştirmediği bir şeyi benim kabullenmem bekleniyor. Bazı şeyleri evlenmeden ya da iş ciddiye binmeden görmeniz mümkün değil. Sonuçta evlerine girmeden Nasıl bir hayat tarzları olduğunu ancak anlatılan kadar bilebilirsiniz. Ben az buçuk tahmin etmeme rağmen mantığımı devre dışı bıraktım ve evlendim. Markete giderken bile izin almamı isteyen biriyle. Bahsettiğiniz boğulma hissini öyle iyi anlıyorum ki. Ama bu noktada ne eşime,ne ailesine ne de yaşadığım çevrenin zihniyetine kızabiliyorum. Sözde kendini yetiştirmiş biriydim,biraz öngörü biraz sağduyu sahibi olsaydım mutsuz olacağımı tahmin ederdim. Evet eşlerimizi seviyoruz. Evet onlar da bizi seviyor sözde. Ama Allah Sevgi'nin bile sağlıklı olanını nasip etsin. Kadınını mutsuz gördüğü halde doğru şeyi yaptığına inanan erkeğin sevgisinden korusun.

Peki sen evlimisin canim
Ben bekarken boyle dusunuyordum da yasamasi cok zormus ama

Sen buna evlilik mi diyosun? Sevgili olunca benii kiskaniyooo cok seviyooo ondan boyle diye kendinizi kandiriyosunuz. Sonuc bu.
Aynen oyle
Hadi ya cok uzuldum canim yeni evliyken beni daha cok slklyirdu 4. Senemizdeyiz benim aglamalarun krizlerim sonucu biraz daha serbestim...ama yetmiyor bana yetmiyor bu ornekler hala devm
Her evlilik böyle degil, benim eşimde dışarı çık, gez toz, alışveriş yap diye başımın etini yiyor, evde kalmak beni mutlu eder, eşimle gezmeyi severim, bende düşünüyorum gezmemek suçmu.
Vayy suoer basinin etini yiyor ha gez dolas diye..iste ozgurluk budur

Of of Al sana öküz bir koca daha . Erkekler neden böyle nedenn. Neden anlamıyorum . Bende sorun yaşıyorum tabıkı bende de var problem ama erkek zor olursa kadın eziliyor . Benım eşimin izin alma problemi yok aslında istiyordu almamı o konuda analştık toplu izin verdim demişti bana zaten almadıgım ıcın izin artık sormuyordu ama işte başka seyler sıkıntı . Yok annem yapardı ederdi . Konunu sabote etmek ist ediyorum da benımde içim yanıyor Nasıl düzelecek diye . Ev işlerinş hep yapsam napar acaba Mutlu olur . Of Allah m off Nıye evlendıkkkkkkkkkkkkkkklkkkk

Kendi gezipte beni eve hapsetmez
Cunku arkadas ortami yok asla gezmeyi sevmez is cikisi 2 dk gecikmeden evdedir...rutin hayataa bayilir...sosyalfobi biraz da ..o sosyal fobi diye bende oyle olayim istiyor galiba ...ben tam tersi gecenin korunde denize bile girerim ..ona kisitlama koyabilecegim bir durum yok yani

Toplu izin
Kusura bakma ama cok.komime gitti
Allahim aglancak halimize guluyoruz
Bi toplu izin de bana ciksa
Af istiyoruzzzzz
Saka bi yana yibe hapishane moduna dustum

Toplu izin
Kusura bakma ama cok.komime gitti
Allahim aglancak halimize guluyoruz
Bi toplu izin de bana ciksa
Af istiyoruzzzzz
Saka bi yana yibe hapishane moduna dustum
Şakasına söylemişti onu zaten ben izin almıyordum hıc alışamadım bugün çarşıya gudecem mesela izin almıcam arkadaşlarımla gıdıcem oda bıliyor

5 senelik evliyim. Benim esimde ayni sizinki gibi ama ben cok memnunum halimden. Benim esim rahat bi insan olsa ben sogurum ondan benim dusuncem bu.
Her dedigini yaparim gitme dedigi yere gitmem giyme dedigi seyi asla bi daha giymem. Cunku hak veriyorum ona nedenini anlatinca bana. Bende isimi iyi biliyorum her dedigini yaptigim icin o da benim her dedigimi yapar benden izinsiz para harcamaz bisey alacagi zaman bana danisir benim istemedigim bi yere gitmez vs vs.. Bisey almak istedigimde en iyisini alir. Ben onun 5 dedigini yapayim o benim 10 dedigimi yapar

Acaba böyle mı yapılmalı ? Gururuma yedırmeıyorum işte bazen . Yada sizin gibi davransam her dedıgımı yapar mı ondan da emin degılım

Acaba böyle mı yapılmalı ? Gururuma yedırmeıyorum işte bazen . Yada sizin gibi davransam her dedıgımı yapar mı ondan da emin degılım
Denemeye deger. Bende ilk zamanlar yasadim bunlari ama zamanla anladim. Surekli didisip durmakla olmuyor oyle evlilik yurumez zaten. Erkekler koruma icgudusuyle yapiyor ve biz onlara emanetiz. Eger istekleri allahin emir ve yasaklarina uydugu surece her dediklerini yapmaliyiz.

Kendi düşen ağlamaz, kolay gelsin.
Cool musun? bu yorumu yaptığın için havalı mı oldun noldun? Kime trip atıyosun ya da neyin şovu bu... bencil olmayın biraz üslubunuza dikkat edin karşınızdaki insanı incitir miyim diye düşünün. 2düşün 1 söyle diye boşuna dememişler gerçekten. Çok taviz vermişsiniz siz de hatlısınız demek başka, kendi düşen ağlamaz kolay gelsin demek bambaşka. Ergen tribi gibi... başka yorumlarınızdan da hatırlıyorum sizi, hep bi atara atar gidere gider modu ama konu sahibine yardımcı olacak tek cümle yok.. neyse uzun oldu kolay gelsin size! Hll spr dvm..

İstiyor ki evı ben her zaman çekıp cevıreyım vs bana ağır gelıyor bu yapamıyorum . Dün dıyor eve gelıp bilmemne yapıp oturmak rahatlamak istiyorum vs . Midem bulandı pis Ada'm . Her erkek böyle mı ya ???? Rahatlığı gaz çıkartmak soyunup dökünmekte mı görüyorlar cok kro gelıyor bana tiksinıyorum ya

Ben haber veririm. Sonuçta birlikte yaşıyoruz. Benim dışarıda olduğumu ben arkadaşlarımla takılırken öğrenmesi hoş olmaz değil mi?

Giderli tipler kuyruğunu çok fena kıstırıyorlar, çok gördüm inan.

Cnm sen kac yasindasin ve calisiyormusun?
Ben ilk zamnlar calisiyordum isten geldigimde yemegi hazirlardi. 4.katta oturiyodum cikip camlari silerdi supurge tutardi bana cok yardimci oldu allah ondan razi olsun. Ama cocugum olunca isi biraktim simdi elini hicbiseye surmez bende istemem zaten yorgun argin geldigi icin. Her isi ben yaparim. Ancak hastalandigimda corbami yapar yardimci olur

Eve gelince yemek falan yapmiyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…