Evlilik,eş ailesi, geçinmek ve mesafe.

Eşim yapmıyor canım annesi yapıyor kızıyla. Oturuyoruz mesela kanarya yarın izinli şunu yaparız diyor. Kalıyorum öyle sorma yok bişey yok. Bakarız diyorum belli değil diyorum kalıyor öyle hiç oralı olmuyorum. Dur daha başımdayım 7 ay oldu işte düzelteyim diye konu açtım

İnanın bende bilmiyorum yavaş yavaş dediklerinizi yapmaya başladım ben ne yapayım evli olduğumu hissedemiyorum eşime ne dicem ki annen neden geliyor mu kardeşin neden geliyor mu ya da akrabaları gelince aşağıdalar gelmesinler mi hep bunu düşünüyorum yanlış anlar diye sonra anlarsada anlasın diye bağırasım geliyor. Tek çözüm aynı apartman olmaması ama 1 sene böyle evlerinin ufak tadilatları kaldı gidicekler o yüzdende şuan eşime açmıyorum konuyu ki farkında zaten kendini baskı altında hissediyorsun diyor bana farkındaymış dikkat etmeye çalışıyor ama bi taraftada anne babası. Artık açık ve netim akşam şunu yapalım diyor valla anne oğlun evi tek başına temizleyemez gitmem lazım diyorum. Plan yaptıklarında da belli olmuyor anne izin günüm altın niteliğinde dicem. Eşime diyorum annene arıyorum ama bak laf sokuyor diye boşver var öyle huyları napalım banada diyor duyma diyor.

Elbette bazen çağırmak hoş olur ama bazen de kendinize kalmak isteme hakkınız var.

" Bir daha ki sefere çağıralım " diyebilin.

İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim. Birdahaki durumda çağırmayı düşünmüyorum zaten iyi niyetimi hep suistimal ediyorlar. 4 dün beraberiz memleteke gitti bende 1 hafta sonra aradım bana laf soktu numaramı bilirmiydin bilmem ne. Annem de nasılsın diye yazdığında ona da sen kızından iyisin senin kız aramadı diye şikayet etmiş. Aklımı yitircem kim veriyor bu hakkı onlara ? Ne münasebet anneme söylemek kızının kaynanası şikayet etse kadına neler der. Annem ispiyoncu olmasın diye sustum eşime de söylemedim. Ama tekrarı olsun o zaman görür. Kimse yeni evlenmiş kızı için kaynanasından şikayet duymayı haketmiyor. Yazık anneme ya nasıl kötü hissetmiş

Görümce ile abla kardeş gibi olan varmı gerçekten ya. Ayrıca her anne babanız geldimi çağırmak zorunda değilsiniz kötü gelinde olmazsınız. Mesafe herzaman iyidir kimsenin canı sıkılmaz

Şu kayınailenin evini onlara iade edip kiraya çıksanız tüm sorunlarınız çözülecek.

İnsana kendini yapmak zorunda gibi hissettiriyorlar. Yapmayınca kotu hissediyorsun.hep gıtmek zorunda aramak zorunda hissediyorsun. Yapınca beklentiler daha da artıyor

Gerçekten mi hafifler miyim sürekli iyi olmaya çalışıyorum mutlu olsunlar memnun olsunlar istiyorum hatalıyım biliyorum ama nasıl çözüceğimi bilmiyorum zamanmı lazım acaba

İnsana kendini yapmak zorunda gibi hissettiriyorlar. Yapmayınca kotu hissediyorsun.hep gıtmek zorunda aramak zorunda hissediyorsun. Yapınca beklentiler daha da artıyor
Ah malesef öyle sanki çağırmak zorundaymışım ilgilenmek zorundaymışım gibi gitmem gerekiyor söylediklerini yapmak zorundaymışım gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…