- 28 Şubat 2019
- 4.712
- 11.231
- 208
- Konu Sahibi pofudukterlik
-
Muneye söyleyelim konuyu ilişkilere taşısın allahım tek dert bu mu Allah aşkınaBak canım kardeşim. Burası bir derdim VAR. Ama senin bir derdin yok. Bu yaşta böyle dert olmaz. Herkes sana bunu demeye çalışıyor. Dolayısıyla senin bir derdin yok. Senin derdin yok beni çıldırtmak mı istiyorsun
Aman da çenin doğruların mı vay? Nasıl doğrulaymış bunlay bakim?Muneye söyleyelim konuyu ilişkilere taşısın allahım tek dert bu mu Allah aşkınaBenim derdim de varoluşsal hayattaki ilişkileri düşünmektir belki, biraz yüzeyel felsefe yapmaktır. Biz de diyoruz derdimiz yok öyle yorumlar almaya geldik diye. Düşüncelerimin küçük yaşıma özel olduğunu söyleyebilirsiniz ama hafife alamazsınız çünkü benim doğrularım bunlar.
Efendim siz böyle her şeyi alaya alıyor arada bir olsa bari düşünmüyorsanız biz nabalım aynen devam.Aman da çenin doğruların mı vay? Nasıl doğrulaymış bunlay bakim?Anlat ablalarına. Çen felsefe yapmayı çok mu çeviyosun yerim çenin felsefeni.
Bir yıl sonra yine yaz bize doğrularını. Hatta her sene yaz. Yüzeysel felsefe yapmaya bayılırım.
Ben de aşk arıyorum bulunca evleneceğim. Benim gibi %100 uyum ve aşk evliliğine inanan var mı yaşayan var mı onu merak etmiştim varmış demek ki.Siz evlenmeyin . Evlenmek zorunda degil kimse zaten. Ayrıca bu dusuncede iken evlenirseniz evlilik zulüm olur.
Evliliğe gelecek olursak çok severek evlendik ve pişman değilim. Çıkar ilişkisi de yok aramizda. Tam tersi birbirimizi pamuklara sardik sevdik
Evlilik çiftlerin haklarını korumak için ortaya çıkmış bir kurum. Mal varlığımı paramı korurum, çocuk da istemiyorum diyorsan evlenmek gereksiz.Merhaba ben çocuk yapmayı düşünmeyen bir kadınım. Evlenen çoğu insanın da çocuk yapmak sebebiyle birlikte olduklarına inanıyorum çünkü bana kalırsa evlilik denen şey çok fedakarlık isteyen, yıpratıcı ve buna uygun bir eşin bulunması zor bir müessese. Burada da görüldüğü gibi binbir türlü sorun çıkıyor, gönüller bir olunca tabii gerisi önemli değil ama sanki benim gönlümün bir olabileceği birini bulmam imkansız.
Ekstradan evlenmeme gerek de yok gibi bir histeyim. Belki de üreme içgüdüm olmadığından geneli iyi olan birini bile kabul etmiyorum, genel olarak herkesle arkadaşım. İçimden öyle bir gün bir arkadaşımla aşırı uyuşur bir şeyler hissedersem bir gün evlenirim ancak diye düşünyorum. Yoksa genel bir arayışa girme peşinde değilim herkesle arkadaş olmayı tercih ederim kafamın rahat etmesi açısından.
Konuya gelirsek birkaç tane arkadaşça konuştuğum çok iyi konumda insanlar oldu hayatımda, annem hep güzel özelliklerini söyleyip gelecekte evlenirsiz daha ne bekliyorsun iyi geçin onlarla deyip duruyor ama ben o kişilere karşı aşk hissetmiyorum hatta belli başlı hareketlerini yanlış buluyorum. Annem sonradan hissedersin böylesini bulamazsın deyip duruyor. Ama ben karşımdakilerin direkt iyi özelliklerindense kötü özelliklerini görüyor, uyuşmadığımızı düşünüyorum. Ben de onlarla eş seviyedeyim ama annem hep gelecekte o konumda birini bulamayacaksın, ondan iyisi mi var, pişman olacaksın, herkes evlendikten sonra birini aramak istersen kimse kalmayacak falan diyor. Sen kendini çok üstün görüyorsun elindekileri kaçırma deyip duruyor. Bana şu an bunlar palavra geliyor ayrıca pek de umrumda da değil.
Bazı üyeleri görüyorum aşka bakmadım sadece çıkar ilişkilerime baktım çok mutluyum şimdi diyen. Sizce evlilik denen şey çıkar ilişkisi üzerine mi kurulu ben mi çok peri masalında yaşıyorum? Evlenmek için bana baya uyumlu birini bekleyip bulmam ancak rüyamda mı olur? Çocuk istesem %100 uyuşmadığım ama genel olarak uyuştuğum biriyle ben de evlenirim ama çocuk istemiyorum. Böyle biri olarak sizce evlilik benim için yorucu gereksiz bir durum mu?
Gereklilik değil de büyük bir uyum olmadan yine iyi ya dediğiyle evlenen çok fazla kişi var, ben tam tersini arıyorum absürt mü diye sordum aslında konunun başından beri.Yani gerektiği için evlenmedik. Aşık falan olduk
Niye böyle küçümsüyorsunuz ya gündelik konuşmada 20 yaşında kızın karşına çıkamaz mı evlilik? Sanki sadece +30 konuşabiliyor. Bu düğün salonlarında çocuklar nasıl pistte oynuyor?Aman da çenin doğruların mı vay? Nasıl doğrulaymış bunlay bakim?Anlat ablalarına. Çen felsefe yapmayı çok mu çeviyosun yerim çenin felsefeni.
Bir yıl sonra yine yaz bize doğrularını. Hatta her sene yaz. Yüzeysel felsefe yapmaya bayılırım.
Gereklilik değil de büyük bir uyum olmadan yine iyi ya dediğiyle evlenen çok fazla kişi var.
Merhaba ben çocuk yapmayı düşünmeyen bir kadınım. Evlenen çoğu insanın da çocuk yapmak sebebiyle birlikte olduklarına inanıyorum çünkü bana kalırsa evlilik denen şey çok fedakarlık isteyen, yıpratıcı ve buna uygun bir eşin bulunması zor bir müessese. Burada da görüldüğü gibi binbir türlü sorun çıkıyor, gönüller bir olunca tabii gerisi önemli değil ama sanki benim gönlümün bir olabileceği birini bulmam imkansız.
Ekstradan evlenmeme gerek de yok gibi bir histeyim. Belki de üreme içgüdüm olmadığından geneli iyi olan birini bile kabul etmiyorum, genel olarak herkesle arkadaşım. İçimden öyle bir gün bir arkadaşımla aşırı uyuşur bir şeyler hissedersem bir gün evlenirim ancak diye düşünyorum. Yoksa genel bir arayışa girme peşinde değilim herkesle arkadaş olmayı tercih ederim kafamın rahat etmesi açısından.
Konuya gelirsek birkaç tane arkadaşça konuştuğum çok iyi konumda insanlar oldu hayatımda, annem hep güzel özelliklerini söyleyip gelecekte evlenirsiz daha ne bekliyorsun iyi geçin onlarla deyip duruyor ama ben o kişilere karşı aşk hissetmiyorum hatta belli başlı hareketlerini yanlış buluyorum. Annem sonradan hissedersin böylesini bulamazsın deyip duruyor. Ama ben karşımdakilerin direkt iyi özelliklerindense kötü özelliklerini görüyor, uyuşmadığımızı düşünüyorum. Ben de onlarla eş seviyedeyim ama annem hep gelecekte o konumda birini bulamayacaksın, ondan iyisi mi var, pişman olacaksın, herkes evlendikten sonra birini aramak istersen kimse kalmayacak falan diyor. Sen kendini çok üstün görüyorsun elindekileri kaçırma deyip duruyor. Bana şu an bunlar palavra geliyor ayrıca pek de umrumda da değil.
Bazı üyeleri görüyorum aşka bakmadım sadece çıkar ilişkilerime baktım çok mutluyum şimdi diyen. Sizce evlilik denen şey çıkar ilişkisi üzerine mi kurulu ben mi çok peri masalında yaşıyorum? Evlenmek için bana baya uyumlu birini bekleyip bulmam ancak rüyamda mı olur? Çocuk istesem %100 uyuşmadığım ama genel olarak uyuştuğum biriyle ben de evlenirim ama çocuk istemiyorum. Böyle biri olarak sizce evlilik benim için yorucu gereksiz bir durum mu?
Çok güzel noktaya değinmişsiniz. Bence de paradoks bu durum zaten bu konuyu konuşup bir yere varamamak hoşuma gidiyor ve benim gibi birkaç insan varsa onları bulmak adına öyle açıyorum işte nadirenBu tarz konular bana paradoks gibi geliyor yani evlenmek istemiyorsanız zaten istemiyorsunuzdur istememek kabahat mi diye üstüne düşünülmez ki, böyle diyen özünde istiyordur ama sanki züğürt tesellisine ihtiyacı vardır da bunun için konu açıyordur gibi geliyor.
Konusahibi ayrıca birine aşık olunca onunla hiç ayrılmak istemezsin, toplum ve hükümet nezdinde de bunu onaylamak için nikah akdi imzalarsın,yani başlangıcı özü devam ettirme motivasyonu hep aşktır bana göre. Gerisi de yalan dolandır.
Çok güzel noktaya değinmişsiniz. Bence de paradoks bu durum zaten bu konuyu konuşup bir yere varamamak hoşuma gidiyor ve benim gibi birkaç insan varsa onları bulmak adına öyle açıyorum işte nadiren
Bencede öncelik eşler arası uyum çocuk Bi seçim hakkıdırBende evliyim. Eşimde bende evlenmeden önce çocuk istiyorduk. Şuan büyük sorumluluk oldugu için istemiyoruz. Maddi manevi büyük sorumluluk. Ben eşimle mutluyum.Eşimde hep der ben çocuk için evlenmedim seninle.. Bence seni gercekten anlayan, seven, düzgün biri olursa tabıkı sende seveceksın evlılık güzel sey. Ama eşe baglı tabıkı. Ha şu kötülügü var. Keske aılesı akrabaları olmasa, çöpsüz üzüm olsa
Zaten çocuk ileride kendı hayatını kurup gıdıyor.Gene eşle kalıyoruz. Tabi her evlenen çocuk yapmak zorunda gibi bi algı var toplumumuzdaBencede öncelik eşler arası uyum çocuk Bi seçim hakkıdır
Zaten çocuk ileride kendı hayatını kurup gıdıyor.Gene eşle kalıyoruz. Tabi her evlenen çocuk yapmak zorunda gibi bi algı var toplumumuzda
Evlat sevgisi cok baskaymıs bla blaaa. Neyse benım amca kızları hala olmuştu. Sosyal medyada falan Allahım hala olmak cok baska, halammm, ölürüm halammm paylasımları yaparlardı. Bende güler gecerdım. Neyse bende 4ay önce hala oldum da öyle halammmm dıye ölmüyorum. Bende bi tuhaflık var herhalde. Hala gülüp gecıyorum amca kızlarınaÇünkü madem biz çocuk yaptık rahatımız kaçti siz neden rahat olasınız ki diye baskı yapıyoruzHerkes bu pokun içine düşmeli , çocuk çok güzel bişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?