- 12 Mart 2024
- 15
- 1
- 6
- 29
- Konu Sahibi melek_3535
Merhabalar.29 yaşındayım ve 1 yıldır devam eden bir beraberliğimiz var.Henüz ailesiyle ya da arkadaşlarıyla tanışmadık çünkü ailesi memlekette o is için burda ama telefonla bile olsa Henüz beni tanıştırmadı.İliskimizin içerisinde gelecekle alakalı konuşurken hep yapalım edelim diye konuşuyorduk.Birikim vs yapıyor ya da Bi gun annemle şunu yaparsın vs diye konuşuyordu.Ben ilk sevgili olmaya karar verdigimizde eğer olursa hersey yolunda giderse evlilik istedigimi yoksa bu iliskiye baslamak istemediğimi söylediğimde tabiki bende bir gün evlenmek istiyorum demisti.Simdi ilişkimiz güzel gidiyor ufak tefek sorunlar dışında bir problem yok (cinsellik anlamında da beraberliğimiz var) diye evlilik beklentim olduğunu söyledim.1 yılın sonunda ise bana evliliği hiç düşünmedim ve planlamadım ama olursa seninle olucak tabiki sadece maddi ve manevi olarak hazır değilim şuan senden bunun için zaman istiyorum dedi.Yani net bir sekilde bu su zamanda olur olmaz bisi demedi. Sizce nasıl davranmalıyım ne kadar zaman vermeliyim?Benim de yaşım geçiyor zaman da kaybetmek istemiyorum.