- 16 Kasım 2022
- 42
- 2
- 16
- 25
- Konu Sahibi bsrapapatya
-
Evet hasta ama ben bütün gün durmucaktim zaten işten sonra beni alicakti kendide dedi gitti arabayla 10 dk bile yok mesafe huysuzluguna yapiyo işte onu geçtim ben tsksiyle nasıl geliyim gece vakti tek başıma benim sorum zaten alıp almadi değil aileme karşı böyle saygısız olmassiAçıkçası hasta eşimi bırakıp anneme gitmek istemem. İyileştikten sonra gidebilirdiniz birkaç gün bekleseniz de olurdu. Ama eşinizin tavrı hiç hoş değil. Annenden banane falan çok saçma şeyler. Taksiyle neden gelemiyorsunuz? Adam da hastaymış yani gelip alamamış.
Evet hasta ama ben bütün gün durmucaktim zaten işten sonra beni alicakti kendide dedi gitti arabayla 10 dk bile yok mesafe huysuzluguna yapiyo işte onu geçtim ben tsksiyle nasıl geliyim gece vakti tek başıma benim sorum zaten alıp almadi değil aileme karşı böyle saygısız olmassiAçıkçası hasta eşimi bırakıp anneme gitmek istemem. İyileştikten sonra gidebilirdiniz birkaç gün bekleseniz de olurdu. Ama eşinizin tavrı hiç hoş değil. Annenden banane falan çok saçma şeyler. Taksiyle neden gelemiyorsunuz? Adam da hastaymış yani gelip alamamış.
Evet hasta ama ben bütün gün durmucaktim zaten işten sonra beni alicakti kendide dedi gitti arabayla 10 dk bile yok mesafe huysuzluguna yapiyo işte onu geçtim ben tsksiyle nasıl geliyim gece vakti tek başıma benim sorum zaten alıp almadi değil aileme karşı böyle saygısız olmassi bAçıkçası hasta eşimi bırakıp anneme gitmek istemem. İyileştikten sonra gidebilirdiniz birkaç gün bekleseniz de olurdu. Ama eşinizin tavrı hiç hoş değil. Annenden banane falan çok saçma şeyler. Taksiyle neden gelemiyorsunuz? Adam da hastaymış yani gelip alamamış.
Katlanmak istemiyorum zaten sadece çok korkuyorum boşanmak istiyorum ama çocuğu alicam felan der ben oğlum için korkuyorum 3 yaşında ondan asla ayrılamam ben ben bakmak isterim zaten ona asla bırakamam ben korkum zorlastirmasiçocuğunuz için katlanmayacaksınız bu kadar basit. böyle hayat geçmez.
Evet bende kabullenemiyorum ailem konusunda çok hassasım biz evliyiz yani götürse ölürmü yolun üstü istemeyen insan söyler boyle başka hiç bişey değil 4 senelik evliyim çocuğum hemen oldu bilseydim hemn çocuk yaparmiydim şimdi bu konuda herkez ustume geliyo işte birtane daha çocuğun olsun diye içimizi bilmiyolarki çocuk yapıyım ben onaAllah akıl fikir versin. Bu ne saygısızlık ya, hastaysa hasta. Kimse benim aileme ve bana bu şekilde davranamaz. Ne demek gidemzsin, yok gelme, yok anneni mi taşıyacağım? Nasıl evlilik bu?
Bir de ilaveten çocuğunuz var, sğrdğrecekseniz bu evliliği adama haddini yerini bildirin.
bana kalırsa ama devam etmeyin. Seven sayan insan bu şekilde cümleler kuramaz.
Siz de lütfen kendinize azıcık güvenin 3 yaşında çocuk sahibi bir kadınsınız, taksiye binemem,tanımadığım adamın arabasına vs. nasıl bir cümle? Biraz güçlü olun o zaman servise de binmeyelim, uçağa da başkasının arabası sonuçta? Gidin bir kursa ehliyet alıon, muhtaç olmayın şöyle adamlara.
Size de kızgınımda eşinizin saçmalıkları yüzünden bir de size bir şey dememek için kendimi tutuyo
Canım ehliyetim var zaten benim kullanıyorum ama arabam yok takside aklıma gelmedi bana bişey dememek için neden kendini zor tutuyorsunki anlamadım sorun bunlar değil sorun bu kelimeleri kullanması siz napardiniz diyorum ben yapamıyorum çünküSiz de lütfen kendinize azıcık güvenin 3 yaşında çocuk sahibi bir kadınsınız, taksiye binemem,tanımadığım adamın arabasına vs. nasıl bir cümle? Biraz güçlü olun o zaman servise de binmeyelim, uçağa da başkasının arabası sonuçta? Gidin bir kursa ehliyet alıon, muhtaç olmayın şöyle adamlara.
Size de kızgınımda eşinizin saçmalıkları yüzünden bir de size bir şey dememek için kendimi tutuyorum.
Nasıl yani arabam yok, eşinizin arabası sizin de arabanız değil mi?Canım ehliyetim var zaten benim kullanıyorum ama arabam yok takside aklıma gelmedi bana bişey dememek için neden kendini zor tutuyorsunki anlamadım sorun bunlar değil sorun bu kelimeleri kullanması siz napardiniz diyorum ben yapamıyorum çünkü
arabayı sadece eşinize ait görüyorsanız evliliğe ait de hissetmiyorsunuz, ben bir gün daha bu insanla aynı ortmada bulunmam, ne yapardınız diye sorduğunuz için diyorum.Canım ehliyetim var zaten benim kullanıyorum ama arabam yok takside aklıma gelmedi bana bişey dememek için neden kendini zor tutuyorsunki anlamadım sorun bunlar değil sorun bu kelimeleri kullanması siz napardiniz diyorum ben yapamıyorum çünkü
siz de ailenize söyleyin evliliğinizin yolunda olmadığını, zaten sadece arabada geçen sürede ve akşam sizi almaya bile geelmeyince aileniz eminim anlamıştır.Evet bende kabullenemiyorum ailem konusunda çok hassasım biz evliyiz yani götürse ölürmü yolun üstü istemeyen insan söyler boyle başka hiç bişey değil 4 senelik evliyim çocuğum hemen oldu bilseydim hemn çocuk yaparmiydim şimdi bu konuda herkez ustume geliyo işte birtane daha çocuğun olsun diye içimizi bilmiyolarki çocuk yapıyım ben ona
Eşim zaten direk eve gittiği için araba bende olmuyor birde bizde birlik olayı var herşeye karisiliyo yani abileriyle keseleri bir bunların herseyleri birlik para mevzusu olsun herşey o yüzden benimseyemiyorumarabayı sadece eşinize ait görüyorsanız evliliğe ait de hissetmiyorsunuz, ben bir gün daha bu insanla aynı ortmada bulunmam, ne yapardınız diye sorduğunuz için diyorum.
oooff off ne desem ki size bilmiyorum, üzüldüm sadece. umarım bu sorunlar yumağından kendinizi ayırabilirsiniz.Eşim zaten direk eve gittiği için araba bende olmuyor birde bizde birlik olayı var herşeye karisiliyo yani abileriyle keseleri bir bunların herseyleri birlik para mevzusu olsun herşey o yüzden benimseyemiyorum
Sence bu adam bu kadına araba alır ya da almasına izin verir mi?Birikiminiz falan varsa ayağınızı yerden kesecek bir araç alın ehliyetinizde var madem ona mecburmus gibi durmazsiniz. Arabadan size sıra gelmiyorsa size uygun bir şey alsın. Bence kenara da para atın biraz
Kadinin altınları falan varsa kenarda diye düşündüm kendisi şu minik uygun arabalar var alabilir belkiSence bu adam bu kadına araba alır ya da almasına izin verir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?