Evlilik hazırlığı sorunları, lütfen yardım

Yandım ben değil mi ?
eğer ben karışmıyorum ama bence gerek yok dediğini biliyorsan her seferinde sen neden soruyorsun?
adam gereksiz buluyor ama sana da karışmıyor. yani ben senin de tavrını itici buldum açıkcası.
ben de bir bayan olarak böyle evlenecek kadınların her aldığı eşyayı çekip göstermelerine gıcık oluyorum.
benimde işyerinde arkadaşlarım var böyle. yani alacaksan al kırk kere fotoğraf çekip bu nasıl diye sorulması insanı bir noktadan sonra bayıyor.
gerekli şeyleri seçip beğenip bunları alıcam dersin gereksiz derse de bunlar gerekli deyip alırsın. sonra sana illa ki alma diyorsa tamam sorun çıkar da. bu aşamada adamın gereksiz bulduğu şeyleri gözünü gözüne sokmak çok anlamsız.
eşya konusu senin de fazla abarttığını düşünüyorum.

Dekoratif eşyaya yorum yok yazmak sanıyorum alma demek oluyor. Bir iki kere neyse de sürekli ona yorum yok, buna gerek yok benim de canım sıkılırdı.
Hem Yatak odası takımında fazla olan nedir ki az eşya çok huzur diyor mesela, ne olmalıymış bir yatak bir de dolap mı? Belki gerçekten minimal yaşamı seviyordur bu da ihtimal tabi.
Yatak odasını siz mi alacaktınız?

Eşyalar konusunda bana nişanlınızla karar verin.Evi birlikte paylaşacaksınız.Birlikte çıkın eşya alışverişinize.Sadece siz beğenmeyin o da beğensin.Bu arada minimalist olmak iyi bir şey aslında.Hem evde daha çok alan kalır size.Mesela görev paylaşımı yapın mutfak eşyalarını siz alın, atıyorum salonu nişanlanız alsın.

Cimrilikten söylemiyorsa dinleyebilirsin. Biz de eşya alırken tayin isteyeceğimiz için bir oturma odası bir yatak odası alalım dedik . Neyse sonradan eşim gitmiş tv ünitesi almış orta sehpa fln almış. Neyse iyi güzel ordaki evimize oldu eşyalar. Tayin istedik farklı şehre geldik istediğimiz yerde ev bulamadık. Şu an oturduğumuz evi bulduk. Ev iyi konum olarak ama salonu vs küçük. Esyalar evi daralttı. Tv ünitesi büyük orta sehpa yer kaplıyor koltuklar geniş geldi. Böyle ferah olmadi.
Siz de olabildiğince küçük yer kaplamayan şeyler alın. Oturacaginiz evler küçük olabilir. Daha 3 yillik evliyiz ama evimde bana göre fazlalık çok var. Ileride bunları azaltmayı düşünüyorum.
Zaten gerekli seyleri alıyorum yine böyle yapıyor diyorsan da onu nişanlınla konuşman lazım. Insan kaç kere ev diziyor ki

Bence dekoratif eşya ev olmadan alınmaz. Eşyalarına, eve uyacak mı belli değil ki.

İletişim sıkıntısı yaşıyorsunuz. Neden eşya istemiyor, bilmiyorsunuz. Biz de evlenmeden az eşya aldık. Hatta eşimin bekarlığında kullandığı koltukları kullandık, çok kaliteliydi gerçi. Sonra kendi evimizi aldık, eşim benden önce koltuk takımı seçti. Öncelikle ne istediğinize karar verin. Biz öncelikle ev alalım öyle seçeriz demiştik.

Super bir yorum gerçekten aşırı yapıcı , anlattıklarımdan dk bası atip durdugumu anlamaniz ise asiri ilginc, sagolun yorumuniz icin

Butun masraflari paylasiyoruz yari yariya her sey .

Bencede gerçekten sana ne gerek var diye bağır canım adam şimdiden bu psikolojik baskıyı yapıyorsa bir de bunu evlenince düşün, işin çok zor

Ben nisanlinizdan bagimsiz olarak yorum yapacagim. Bir evin ihtiyaclari once alinir,sonra maddiyat yeterliyse dekoratif esyaya gecilir. Atiyorum evde sehpa yokken gidip onun ustune konulacak suslu vazoya falan bakilmaz. Once esyanizi alin,suslemeyi sonra dusunursunuz.

Super bir yorum gerçekten aşırı yapıcı , anlattıklarımdan dk bası atip durdugumu anlamaniz ise asiri ilginc, sagolun yorumuniz icin
senin anlatım tarzın kesinlikle bunu uyandırdı bende.
ayrıca birşey yapma ya da yıkma derdim yok.
yakında zaten bu tavırlarınla ortalığı senin yıkacağın aşikar. benim yorumumum senin hayatındaki yıkım etkisi türkiyede pişen yemek kokusunun nijerya ya ulaşma ihtimali kadar etkilidir. bilmem anlatabildim mi

Ben nisanlinizdan bagimsiz olarak yorum yapacagim. Bir evin ihtiyaclari once alinir,sonra maddiyat yeterliyse dekoratif esyaya gecilir. Atiyorum evde sehpa yokken gidip onun ustune konulacak suslu vazoya falan bakilmaz. Once esyanizi alin,suslemeyi y

Hahahaj gerçekten komik bir insansınız

Hahahaj gerçekten komik bir insansınız
kusura bakma burda komik olan tek şey varsa buraya konu açıp yorum isteyip ardından hoşuna gitmeyen yorumla dalga geçmeye çalışan sensin.
sana hakaret etmedik, kötü birşey, eleştirip yere çalmadık sadece yorum yazmadık.
senin bu kadar bile farklı yoruma tahammülün yoksa o evleneceğin kişi sana iyi dayanıyor.
bırak eşyayı falan adamı altın kafeste tut.

Hayır benim tahammulum olmayan şey okuduğunu anlayamayan insanlar ve genelde ciddiye almam gerçekten bu tarz insanları . Hoşcakalın

Hayır benim tahammulum olmayan şey okuduğunu anlayamayan insanlar ve genelde ciddiye almam gerçekten bu tarz insanları . Hoşcakalın
o adama altından eşyalar al ve başının üstünde taşı lütfen ama lütfen.
ayrıca senin istediğini anlamak zorunluluğum da yok. ben de herşey benim istediğim gibi olsun, kimse benim dışımda farklı düşünmesin hep ben ne istiyorsam herkes öyle davransın insanlarına dayanamıyorum. burda hadi neyse de reel hayattan aman allah uzak etsin beni.

Amin bir şeyi 40 kere anlatacağim bir insanı ben de istemem çevremde

Amin bir şeyi 40 kere anlatacağim bir insanı ben de istemem çevremde
ya sana ne diyorum biliyorum son olarak.
banane senin hayatından istersen nişan at istersen ayrıl istersen evlen. oldu mu?
cidden normal değilsin. buraya bir yorum yazdım. uzattıkça uzatıyorsun sırf ki senin istediğin gibi yorum yapmadım diye.
resmen insanı böyle boğan tipler olur ya. ha işte onlardansın. neyse umrumda bile değil inan bin pişman oldum yorum yaptığımı da.
tamam sen mükemmelsin o adam da lanetin biri. sen en iyilerine layıksın. hemen nişan at ve beyaz atlı prensin seni gelip almasını bekle. ha ama çok pardon sen o beyaz atlı prense bile layık olmayabilirsin. bu konuyu ayrıca bir analiz etmek gerek.

Cimri desem her şeyde para kısar . Eşyaya para vereceğimize gezelim diyor. Yiyelim icelim gezelim hayat mottomuz bu resmen
Yoo insan her konuda cimri olacak diye bir sey yok ki.
He bakmissin belki mutfak alisverisinde de darlar seni. Sonra bunun ustune başına kiyafet almasi var o zaman darlar. Eve bir sey lazim olur o zaman darlar. Darlarda darlar

Ya uzun uzadiya cevap veren siz , ciddiye almadigim icin tek cumlelik mesajlar atiyorum size . Analiz guzel kelime yorum yapacaginiz konulari okuyun anlayin sonra yorum yapin hadi selametle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…