canım çelikte emsan nasıldır bilmiyorum ama korkmaz çok ii çevremde kullananlarda vr çok iyiymiş korkmaz ben kullanmadım korkmaz ama yılların markası porselende güral yada kütahya al tencerede çatal bıçakta korkmaz al derim ama tabiki karar ve zevk senin çeyizlik alıyosun ii bi şey olsun ablam benden 4 yıl önce evlendi ablamın çatal bıçakları tam hatırlamıyorum ama ya korkmaz yada jumboydu tabi annem onları yıllar önce almıştı ablamın çkb hiç bi şey yok benimkiler hiç içime sinmedivay be. Çok teşekkür ediyorum. Çelikte emsan nasıldır acaba fikriniz var mı?
canım çelikte emsan nasıldır bilmiyorum ama korkmaz çok ii çevremde kullananlarda vr çok iyiymiş korkmaz ben kullanmadım korkmaz ama yılların markası porselende güral yada kütahya al tencerede çatal bıçakta korkmaz al derim ama tabiki karar ve zevk senin çeyizlik alıyosun ii bi şey olsun ablam benden 4 yıl önce evlendi ablamın çatal bıçakları tam hatırlamıyorum ama ya korkmaz yada jumboydu tabi annem onları yıllar önce almıştı ablamın çkb hiç bi şey yok benimkiler hiç içime sinmedi
yemek takımım kütahya porselen
çatal bıçak takımım aryıldız
tencere takımlarım caydanlık ve cezveler korkmaz
tavalarım tefal
bernodan çeyiz seti aldım yemek takımı catal bıcak tk. ama onlarda sorunlu çıktı değiştirmeye ugraştım baya...
Galiba mantıklı seçimler yapmışsınız. ÇKB takımından memnun musunuz? Bir de geriye ne kaldı ki bernardo dan aldınız anlamadım? Teşekkürler
Teşekkür ederim bende çeyize yemek takımından başlayayım dedim ama gördüğünüz gibi kararsızlıklar içindeyim sizin yemek takımı ÇKB takımı tencerelerin markası ne
merhabalar herkese öncelikle, evlenme hazırlığı yapıyorum ama hiçbirşeyim yok komik değil mi? düşünmekten kararsızlıktan hiçbir şey alamıyorum. Burayı bi arkadaşım tavsiye etti okudum bir çok şey gördüm ve bilgilendim. Ama yemek takımı çatal kaşık bıçak takımı ve tencere takımını nasıl alsam farklı farklı mı alsam yoksa çeyiz seti mi alsam bilemedim. Konulara bakınca iyice kafam karıştı bana bu konuda kullanılabilecek markaları yazabilr misiniz? Çook teşekkür ediyorum şimdiden...Tabi bütçede önemli 1400 e kadar çıkabiliyorum.
hepinize gerçekten çok teşekkür ederim ama dediğiniz gibi gezip görmem gerek en iyiyisi gezip görüp alayım ama en azından önden fikir edinmiş oldum. Karacadan uzak durup, çeliklerde hisar ar yıldız, emsan, korkmaz alabilirim. Porselende de kütahya veya güral.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?