evlilik içi taciz

Ben de kibledim, dediğin gibi ya erkek, iktidarsız veya sapık fantezileri olan biri ve ancak bu şekilde eğlenebiliyor, ya da ağır hasta. Yani her halükarda hasta.
Kesinlikle hasta
Alintiladigin yorumlari igrenc , insan utanir yahu onlari yazmaya pis zihniyetini buraya akitmaya

Dusunsene bunun gibi insanlar aramizda dolasiyor , dort duvar arasina kapatilmali

Konuyu yanlis mi anladim diye bir daha okudum.
Ulkede onlarca kadin cinayetlerine adil cozum bulunamiyorken, hakimin karsisina nikahli kocam popoma dokunuyor şikayetiyle gitmek ne bileyim yani.
Bunu anlasam da konu sahibinin baska kadinlara da yapiyordur dusuncesini hic anlayamadim.

Adamı biliyorsun malum.

Ama aile değildik ki biz. Napayım şimdi? Çok kafam karıştı şu an. Keşke nikahsız şaplak attırmasaydım, bak güvencem de yok şimdi.

Adam malumumuz...

Nikahı basaydın şimdi mis gibi dava açar tazminat nafaka söke söke alırdın. Bedavaya ellettin, dövdürdün kendini.

aaa nasil olur
ay benim kocamda hergece cocugu pispisliyorum sanip beni pispisliyo uyku arasinda yoksa oda benimi taciz ediyor

Ben az önce ne okudum
Yani bacım evlilik bu ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Tecavüzü amenna anlarımda popoma dokundu taciz etti falan. Nikahlısınız siz yani. Küs olduğunuz için yapılan herşeyi taciz olarak mı göreceksiniz?

Adam ne güzel yol bulmaya çalışmış heralde barışmak içinde ama karısının bu kadar psikopat olacağını tahmin edememiş

Siz eve kamera taktırın en iyisi, sürekli orama dokunma, burama yaklaşma falan diyin ondan sonra gidin BOŞANIN. Boşanın diyorum çünkü kocanı şikayet için bu yetmez.

Allah o adamada sabırlar ihsan eylesin. Aynı evin içinde sizin gibi birisiyle.... Adam kafayı yer, şizofren olur

Ne o öyle ansızın canı istediği zaman gelip dokunacak. Hele küsüüüzzzz ve barışmak için benim en müstesna organımı kullanacak. Pardon da babasının malı mı? Nereye gidiyor bu erkekler ya hu? Yıldık dokanılmaktaaan.

Size taaaa eskilerden bir şarkı armağan ediyorum günün anlam ve ehemmiyetini daha iyi vurgulamamız açısından Mc Hammer-you can touch this..
Konu sahibi senin yüzünden bu şarkı dilime dolandı sabah sabah dışarı çıkınca da söylemem inşallah bu şarkıyı..sonra gelsin tacizler ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…