evlilik içi taciz

Bu kadarına da pes! Nikahlı kocanız nasıl dokunur poponuza ya? Doğru savcıya, polise, bimere, cimere her yere şikayet edin. Elim ayagım titredi resmen. Şok!
Abartmayın ya. Yapması gereken tek şey elektrikli don giymek. Adam dokununca cazırt diye olsın voltajı, bakın bir daha yapıyor mu? Öyle şikayet etmek filan aşırı kaçar.

Evet hemen polise gidin acilen tutuklanması lazım.Bir insan nasıl olurda iki çocuğunun annesinin poposuna dokunur.Devletin polisi,hakimi,savcısı boş oturuyor zaten.Ha buarada Tacizciyle aynı evde aynı yatakta napıyodunuz derlerse “ama küsmüstük”dersiniz.

Şaka olun ya da fake lütfen.Zira ülkedeki kadınların psikolojisi ben çok endişelendiriyor.

Abartmayın ya. Yapması gereken tek şey elektrikli don giymek. Adam dokununca cazırt diye olsın voltajı, bakın bir daha yapıyor mu? Öyle şikayet etmek filan aşırı kaçar.
Hayır hiçte aşırı değil. Eşim bi kere benim memişimi sıktı. Hemen bavulumu toplayıp annemin evine gittim. Ordanda doğğğru karakola. Taviz vermeyin böylelerine.

Gerçekten okurken şaşırdım ama sonra düşündüm eğer içinizde sevgi kalmamışsa her dokunuşu size bir yabancı dokunmuş gibi hissettiriyorsa şikayeti vs bırakın boşanın

Sonra da diyoruz neden boşanma arttı bana Hişt dedi hadi boşanalım! Keşke böyle yuvasını hemen bozmaya meyilli insanlar evlenmese hiç eşinize üzüldüm

Şimdi bir kere dokundu ve siz ondan dokunmamasını istediğinizde aynı eylem devam mı etti? Eğer öyleyse tacizdir. Yok size yakınlaşmak istedi, siz olumsuz cevap verdiyseniz ve o da cevabınıza saygı duyduysa taciz değildir. Karı kocasınız sonuçta, sizden izin alarak dokunacak değil ancak istemiyorsanız kararınıza saygı duymak zorunda.

Hayır hiçte aşırı değil. Eşim bi kere benim memişimi sıktı. Hemen bavulumu toplayıp annemin evine gittim. Ordanda doğğğru karakola. Taviz vermeyin böylelerine.
O da bir şey mi?Benimki benden iki dene çocuk yaptı.Bir şeycik diyemedim. Kaderime boyun eğdim.

demek ki başka kadınlarla da barışmak için taciz ediyor bu adam..
Bastan asagi garipliklerle dolu konuda en cok bu cumleye takildim ne alaka yani siz esinizi barismak icin opseniz adam demekki baska erkeklerle de barismak icin opuyor mu diye dusunecek .. ne alaka hem baska kadinlarla niye barisacak ki offff ne sacma konu bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…