- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
Abartmayın ya. Yapması gereken tek şey elektrikli don giymek. Adam dokununca cazırt diye olsın voltajı, bakın bir daha yapıyor mu? Öyle şikayet etmek filan aşırı kaçar.Bu kadarına da pes! Nikahlı kocanız nasıl dokunur poponuza ya? Doğru savcıya, polise, bimere, cimere her yere şikayet edin. Elim ayagım titredi resmen. Şok!
ama öyle bir sormuşkiSanki bosanacaksiniz ya da şikayet edeceksiniz de gelip burada soruyorsunuz.
popoma dokunmak için önceden sözlü beyanım gerekiyor yoksa tacizdirBeynim yandı..Kocan popona dokundu ee boşanmak niye ? Karı kocasınız taciz bunun neresinde?
Adama tahammülün yoksa boşan.
Evet hemen polise gidin acilen tutuklanması lazım.Bir insan nasıl olurda iki çocuğunun annesinin poposuna dokunur.Devletin polisi,hakimi,savcısı boş oturuyor zaten.Ha buarada Tacizciyle aynı evde aynı yatakta napıyodunuz derlerse “ama küsmüstük”dersiniz.arkadaşlar evlilik içi tecavüz suç kabul edildiği için taciz de suç kabul edilir diye buraya yazıyorum. sonuçta tacizin büyüğü küçüğü olmaz.
eşimle iki gündür küsüm. geldi barışmak için popoma dokundu. nereye şikayet edebilirim? sesimi duyurmak istiyorum.
demek ki başka kadınlarla da barışmak için taciz ediyor bu adam.
çocuklarım var biliyorsunuz. boşanayım mı yoksa tacizden mahkemeye versem ceza alır mı?
şimdiden teşekkürler
sonuçta benden izin almadı. önemli olan bu değil mi?O değil de eski konulara baktım adam dokunmadı konu aç dokundu konu aç...
evlilik içi tecavüz suçsa popoya dokunmak da bir cinsel tacizdir. kadın düşmanlığı yapmayın.
O da harama dusmemek icin ellemis demekeee sen değilmiydin harama düşmemek için adam seni istemediği halde zorla adamla sevişen?
poposuna dokunmuş bak bak.
Hayır hiçte aşırı değil. Eşim bi kere benim memişimi sıktı. Hemen bavulumu toplayıp annemin evine gittim. Ordanda doğğğru karakola. Taviz vermeyin böylelerine.Abartmayın ya. Yapması gereken tek şey elektrikli don giymek. Adam dokununca cazırt diye olsın voltajı, bakın bir daha yapıyor mu? Öyle şikayet etmek filan aşırı kaçar.
Ciddi misiniz sizpopoma dokunmak için önceden sözlü beyanım gerekiyor yoksa tacizdir
Gerçekten okurken şaşırdım ama sonra düşündüm eğer içinizde sevgi kalmamışsa her dokunuşu size bir yabancı dokunmuş gibi hissettiriyorsa şikayeti vs bırakın boşanınarkadaşlar evlilik içi tecavüz suç kabul edildiği için taciz de suç kabul edilir diye buraya yazıyorum. sonuçta tacizin büyüğü küçüğü olmaz.
eşimle iki gündür küsüm. geldi barışmak için popoma dokundu. nereye şikayet edebilirim? sesimi duyurmak istiyorum.
çocuklarım var biliyorsunuz. boşanayım mı yoksa tacizden mahkemeye versem ceza alır mı?
şimdiden teşekkürler
arkadaşlar evlilik içi tecavüz suç kabul edildiği için taciz de suç kabul edilir diye buraya yazıyorum. sonuçta tacizin büyüğü küçüğü olmaz.
şimdiden teşekkürler
O da bir şey mi?Benimki benden iki dene çocuk yaptı.Bir şeycik diyemedim. Kaderime boyun eğdim.Hayır hiçte aşırı değil. Eşim bi kere benim memişimi sıktı. Hemen bavulumu toplayıp annemin evine gittim. Ordanda doğğğru karakola. Taviz vermeyin böylelerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?