- 16 Nisan 2017
- 1.787
- 1.532
- 133
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
İlk önce muhtarlıktan ikametgah alınacak.Nikâh belgesi ve alınan ikametgahla birlikte yaşadığı ilçenin nüfus müdürlüğüne gidip onaylatacak.Son olarak aile mahkemesine “popoma dokunabilir belgesi” ile başvurup onay gelmesini bekleyecek.Bizimki iki ay sürmüştü.İnşallah çabuk çıkar.Nasıl izin alacaktı mesela? Meraklandım şuan
mahkemeye versen muhtemelern sen alirsin ceza. Evlisin adam sana sarilmak istemis. Dalga gecmek için acti gi ni düşünüyorum senden beklemezdim ingiliccekarakterarkadaşlar evlilik içi tecavüz suç kabul edildiği için taciz de suç kabul edilir diye buraya yazıyorum. sonuçta tacizin büyüğü küçüğü olmaz.
eşimle iki gündür küsüm. geldi barışmak için popoma dokundu. nereye şikayet edebilirim? sesimi duyurmak istiyorum.
demek ki başka kadınlarla da barışmak için taciz ediyor bu adam.
çocuklarım var biliyorsunuz. boşanayım mı yoksa tacizden mahkemeye versem ceza alır mı?
şimdiden teşekkürler
O da harama dusmemek icin ellemis demek
Napsin sokakta dolasip baskalarini mi ellesin hanim yuz vermiyor diye dimi
Bir kk fenomeni.adamdan boşanmıyor bile harama düşmemek için.
benimki de sarılmaz ilişkiye girmez öpmez iltifat etmez. çocuk büyüyoruz beraber fiili bir evlilik yok. benim çabamla seks olıyodu.bu ay ben de çabalamıcam. umarım. böyle evlilik de oluyor mu oluyor işte.
popoma dokunmak için önceden sözlü beyanım gerekiyor yoksa tacizdir
vay anasıBu bir iki hafta kadar önceki mesajlarınızdan biri:
Siz yapınca çaba, adam yapınca taciz. Vay vay hele vay.
konu sahibi bunu başka bir konuya yazmışbenimki de sarılmaz ilişkiye girmez öpmez iltifat etmez. çocuk büyüyoruz beraber fiili bir evlilik yok. benim çabamla seks olıyodu.bu ay ben de çabalamıcam. umarım. böyle evlilik de oluyor mu oluyor işte.
vay anası
çok saçma...Küsmeye kendini çok kaptırmış bu bacımız, ondan sebep.
İki hafta kadar önce siz adama yanaşıyormuşsunuz, o ne peki? O çaba oluyorsa, bu da eşinizi merhaba çabası, yok bu taciz ise sizinki de taciz o zaman. Hatta adama psikolojik baskı kurarak tecavüz etmişsiniz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?