evlilik içi taciz

Yeni üye değil,burda da hesaplar hackleniyor mu acaba öyle bişey mi oldu ki eşim de beni şikayet etmeli varsa öyle bişey.

Nasıl izin alacaktı mesela? Meraklandım şuan
İlk önce muhtarlıktan ikametgah alınacak.Nikâh belgesi ve alınan ikametgahla birlikte yaşadığı ilçenin nüfus müdürlüğüne gidip onaylatacak.Son olarak aile mahkemesine “popoma dokunabilir belgesi” ile başvurup onay gelmesini bekleyecek.Bizimki iki ay sürmüştü.İnşallah çabuk çıkar.

Son düzenleme:
Neden saçma düşüncelere gerçek tepkiler verdiğimizde kadın düşmanı ilan ediliyoruz ki burda genel olarak kadın haklarının korunduğunu fazlasıyla gözlemledim.

Bencede şaka olacak kadar saçma bi konu hayatta bi sıkıntı probleminiz Yok sanırım kendinize problem yaratıyorsunuz boşanmaksa derdiniz boşanın.

mahkemeye versen muhtemelern sen alirsin ceza. Evlisin adam sana sarilmak istemis. Dalga gecmek için acti gi ni düşünüyorum senden beklemezdim ingiliccekarakter

Konunuz dalga konusu olmus maalesef ama merak edip google'da aratmak istedim evlilik ici cinsel taciz olayini. Benzer sikayetler mevcut gordugum kadariyla.

Bir olayda kocasi tarafindan zorla opulen bir kadinin sikayetci olmasi uzerine mahkeme kocayi hapis cezasina mahkum etmis ama Yargitay karari bozmus ve cinsel saldırı suçunun basit halinin eşe karşı işlenmesinin suç olarak düzenlenmediği belirtilmis. Yani, evlilik icinde yalnizca tecavuz filleri cezaya konu oluyor okudugum kadariyla.

Bu bir iki hafta kadar önceki mesajlarınızdan biri:

benimki de sarılmaz ilişkiye girmez öpmez iltifat etmez. çocuk büyüyoruz beraber fiili bir evlilik yok. benim çabamla seks olıyodu.bu ay ben de çabalamıcam. umarım. böyle evlilik de oluyor mu oluyor işte.

Siz yapınca çaba, adam yapınca taciz. Vay vay hele vay.

inanamıyorum! Bu bir Eşinizin yaptıgı çok ayıp şkayet edin bir an önce. Cezası neyse çekmeli. Nikahlı eşinin poposuna dokunmak ne demek

Küsmeye kendini çok kaptırmış bu bacımız, ondan sebep.

İki hafta kadar önce siz adama yanaşıyormuşsunuz, o ne peki? O çaba oluyorsa, bu da eşinizin yaklaşma çabası, yok bu taciz ise sizinki de taciz o zaman. Hatta aylarca, adama psikolojik baskı kurarak tecavüz etmişsiniz bence.

Hayretler içinde kaldım.. ceza alırsa banada soyle çünkü ben hergun tacize uğruyorum eşim tarafından

çok saçma...
evlisin her istediği yapabilir.
kadin resmen adami suçladi taciz etti tecavüz etti. popma dokundu bla bla...
yok allahim ben neler duycam.. off ne değişik değişik insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…