evlilik içi taciz

geldi barışmak için popoma dokundu. nereye şikayet edebilirim?
Haahahhah k.bakmayın ama çok güldüm bosuna mahkemeleri yogunlastırmayın rica edicem

Adam resmi nikahli karisinin poposuna dokunmus iyimisinz siz

Şikayet yerine direk boşanın bence siz neler yaşadınız, neler yaşattı eşiniz size bilmiyorum ama bunun toplanabilir bir yanı kalmamış.

Benimki de azcık surat asınca gelir orama burama dokunur beni yumuşatmak için. Seninki de öyle olmasın sakın? Tamam evli de olsan tecavüz suç olabilir ama adam kocan yahu, bi de başka kadınlarla neden küsüp onların popolarına ellesin ki? Hey allam. Her cümlen mantık dışı

Ortada taciz varsa ve bu ayni evin icinde surekliyse acil sikayet eder ve gerekeni yapardiniz di mi buraya yazacak imkanlariniz olduguna gore sikayet edecek durumunuz da vardir. Ama siz de bi gariplik oldugunun farkindasiniz.

Anladigimiz kocaniz sizi kadinlarla aldatıyor siz de asiri intikam hirsiyla ne yapacaginizi şaşırmış durumdasiniz poponuza bi kez dokundu diye bunu ahlaksiz, yuzkizartici, igrenc bi suc haline getirip onu rezil edip, surundurmek istiyorsunuz.

Kocaniz sizi cidden aldatiyor mu yoksa bu kaniya bir kadina bakarken gordum diyerek mi vardiniz?

Madem size dokunmasina bile tahammul edemiyorsunuz bosanma davasi acip, evleri ayirin.

Ve en guzeli bu sıkıntılı sürecte bir uzman destegi alın.

Aklıma ünlü düşünür Demet Akalın'ın 'kimler kimleeer yuva kuruyor' sözü geldi Yani sizin mantığınızda bir insanın evlenmiş olması beni üzdü gerçekten. Bundan daha çok üzen bir şey varsa o da kocanızın durumudur. Ay keşke bir an önce sevgilimle evlensem de küsünce gelip sırnaşsa bana böyle yerim onu valla :)

sence abartılı değil mi bu yaklaşım

yakın zamanda bir kadın evlilik içinde tecavuze uğradığı için beyanı gerekçe kabul edilip, ceza verildi kocasına.

bir sürü kadın var bu durumda olan. kocası tarafından istemediği halde birlikteliğe zorlanan, oral sekse zorlanan, hatta ters ilişkiye zorlandığı için sağlık sorunları yaşayan.

şimdi onlarla dalga geçer gibi kocam popoma dokundu boşanmayacağım ama şikayet etsem ceza alır mı demek, kötü bir şakadan başka bir şey olamaz.

Son düzenleme:
Çocuklarınızın babasını ömür boyu lekesini taşıyacağı ( hemde haksız yere) bir davayla uğraştırmak istiyorsanız buyrun dava edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…