evlilik için arada 27 yaş var?

Böyle adamlar bildigimiz sapık , kendinden 27 yaş küçük birinden hoşlanan biri normal olabilir mi?

Hayatını mahvetme. Sen kırk yaşında genç bir kadınken o altmış yedi yaşında bir dede olacak. Çocuğunuz olursa belki çocuğunuzun gençliğini bile göremeyecek.

Arkadaşlar bu bir virüs olabilir mi?
Bence sosyal deney yapılıyor şuan :) atlamayın boşuna ciddi olamaz çünkü ciddiyse sapıklık şakaysa da hiç komik değil.

Herseyi gectim fiziksel olarak doga buna izin vermez. Bir kadinin en verimli en oturmus cagi 35 tir. Siz 35 oldugunuzda 62 yasinda tipini goruntusunu gectim ama cinsel hayati coktan bitmis bir erkekle yasiyor olacaksiniz. Sansliysaniz o yasa gelene kadar bir cocuk sahibi olursunuz ama cinsel hayatinizin bitecegini ve cok kisa surecegini unutmayin.

İlerisini düşünün.Şu an için belki duygusal,fiziksel olarak bir sorun yok ama aranızdaki yaş farkı muhakkak bir soruna neden olacak.Siz sürekli gezmek,görmek isteyeceksiniz o yorulacak,büyük ihtimalle bir süre sonra ayak uyduramayacak.Bence olmaz.
Çocuk konusu zaten zor,sonuçta 54 yaşında diyorsunuz bu yaşta baba olmak çocuğa da haksızlık biraz.

sabahtan beri ben de aynı şeyi düşünüyorum. net bi soru. bravoooğ :)
iyide uyemiz nasıl sevişcez diye sormamış,bence onun aklından sevişmek bile geçmiyor,geçse asla sevişemeyeceğini bilir,ve böle bir şeye kalkışmaz,benımde lk aklıma nasıl cinsellık olur gelir,hatta çok yakın aile iyem böle bişey dedi geçen gün,senınle bütün ılışkımı bitirirm,bu evlilik değil hasta bakıcılık olur ancak,çok vahim durum,

Profilinzdeki yaşınız doğruysa eğer adam 54 yaşında oluyor babanız yaşında nerdeyse ruh farklı-yaşam görüşü farklı ne olursa olsun arada dağlar kadar fark var bence bu cok buyuk bı yas farkı bu işe hiç girme kendi yaşıtın biriini bul

27 yaş çok büyük fark. Ben asla okadar büyük birine sizin gozunuzle bakamazdim midem kaldırmaz o adam da size nasıl bakmış resmen çocuğu yasindasiniz sapık mı nedir. Benim babam 54 yaşında. Birde şu yönden düşünün .evlendiniz diyelim cinsel tatmin sizin için önemli değil mi. Çünkü o yaşta biriyle tatmin edici bir cinsellik yaşanacağını sanmıyorum. Ben evlilikte cinselliğe çok önem veren biri olarak bu açıdan da böyle bir evliligi imkansız görüyorum. Hani adam değil doktor brad pitt olsa yine farketmez brad pitt yazma sebebim de evlenmeyi düşündüğünüz doktor amcayla aynı yaşta olmasi

ali ağaoğlu 62 yaşında.
sevgilisi 25 olsa.
kızı gibi duruyor.

Eklentiler

• images.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 18
Konu gerçek mi?
Benim babamla aramda 27 yaş var
Eşimle 10 yaş var aramda
Hadi 10-15 yaş olabilir ama 27 çok fazla
Konuşacak ne olabilir ki ne paylaşabilirsiniz o yaşta ki biriyle ?
Yapmayın gerçekçi olun lütfen kuşak farkı çok

Belki gostermyordur yaşını ,enerjiktirde,
Benimde 50 yaşında arkdaşım vardı 30 anca derdin deli dolu yaşardı Çok,
Öyle birşey sanırım ,

simdilik mutlu olursunuz da,
2 sene felan bilemedin 5 yıl,mutlu oldun ,ya sonra ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…