- 1 Eylül 2016
- 4
- 16
- 38
- Konu Sahibi aysekaya06
-
Hayatını mahvetme. Sen kırk yaşında genç bir kadınken o altmış yedi yaşında bir dede olacak. Çocuğunuz olursa belki çocuğunuzun gençliğini bile göremeyecek.merhaba hanımlar buraya bu konuyu açabilmek için üye oldum önceden de siteyi takip ediyordum. 6 yıldır tanıdığım bir aile dostumuz çokta sevdiğim biri (kendisi doktor daha önce bir evliliği olmuş ayrılmış) uzun zamandır beni düşündüğünü ancak yaşı nedeiyle söylemeye cesaret edemediğini benimle evlenmek istediğini kabul edersem hemen aileme durumu açacağını söyledi. çok sevdiğim ve değer verdiğim biri yaşına göre çok enerjik ve eğlenceli ancak bu kadar yaş farkı beni çok korkutuyor. bir yandan da babam ben çok küçükken ölmüş baba sevgisi mi arıyorum acaba diye düşünüyorum. çıkmazdayım lütfen bana akıl verin..
Nasıl sevişceniz kız
Arkadaşlar bu bir virüs olabilir mi?
Bence sosyal deney yapılıyor şuan :) atlamayın boşuna ciddi olamaz çünkü ciddiyse sapıklık şakaysa da hiç komik değil.
iyide uyemiz nasıl sevişcez diye sormamış,bence onun aklından sevişmek bile geçmiyor,geçse asla sevişemeyeceğini bilir,ve böle bir şeye kalkışmaz,benımde lk aklıma nasıl cinsellık olur gelir,hatta çok yakın aile iyem böle bişey dedi geçen gün,senınle bütün ılışkımı bitirirm,bu evlilik değil hasta bakıcılık olur ancak,çok vahim durum,sabahtan beri ben de aynı şeyi düşünüyorum. net bi soru. bravoooğ :)
Profilinzdeki yaşınız doğruysa eğer adam 54 yaşında oluyor babanız yaşında nerdeyse ruh farklı-yaşam görüşü farklı ne olursa olsun arada dağlar kadar fark var bence bu cok buyuk bı yas farkı bu işe hiç girme kendi yaşıtın biriini bulmerhaba hanımlar buraya bu konuyu açabilmek için üye oldum önceden de siteyi takip ediyordum. 6 yıldır tanıdığım bir aile dostumuz çokta sevdiğim biri (kendisi doktor daha önce bir evliliği olmuş ayrılmış) uzun zamandır beni düşündüğünü ancak yaşı nedeiyle söylemeye cesaret edemediğini benimle evlenmek istediğini kabul edersem hemen aileme durumu açacağını söyledi. çok sevdiğim ve değer verdiğim biri yaşına göre çok enerjik ve eğlenceli ancak bu kadar yaş farkı beni çok korkutuyor. bir yandan da babam ben çok küçükken ölmüş baba sevgisi mi arıyorum acaba diye düşünüyorum. çıkmazdayım lütfen bana akıl verin..
Bildigin cinsi sapik27 yaşındaki çıtır kıza göz dikmiş herif resmen
Bence torunu gibi duruyor :)
midem ayağa kalktı
doğru valla :)Bence torunu gibi duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?