evlilik için arada 27 yaş var?

demek ki konuşacak çok şeyımız var bir de bu açıdan bakın sadece kaç yıl yasadığın değildir hayat ve yas öyle düşünürseniz 10 yasta fazla sonuçta orada da kuşak farkı var

kimle ömür boyu mutlu olacağının garantısı var?

demek ki konuşacak çok şeyımız var bir de bu açıdan bakın sadece kaç yıl yasadığın değildir hayat ve yas öyle düşünürseniz 10 yasta fazla sonuçta orada da kuşak farkı var
10 yaşla 27 yaş bir mi?
Kendinden 27 yaş biriyle konuşacak neyin var söyler misin?
Mantıklı ol evlenip çocuk sahibi olmayı mutlu olmayı herkes ister kendinden 27 yaş büyük biri evlilikten beklentini karşılayacak mı

İyi de madem her şey çok iyi neden sordun ki bize ?
Bize göre adam sübyan.
Sen de doktor olmasından dolayı rahat bir yaşamın etkisindesin, inkar etsen de bu böyle.
54 yasında işsiz güçsüz bir adamın sırf seni anlaması sana yeter miydi mesela ?
Kusura bakmasın kimse.
Biraz daha zorlasak deden yasında olacak adamla evlilik düşüncesindesin.
O zaman git evlen, biz n'apabiliriz ?
Çokta tın yani.
Gece yastıga başımı koydugumda ödüm kopmayacak acaba evlendi mi diye.
Sana durumun absürtlüğünden dem vuruyoruz, çok matah bir durum olsa zaten sorma ihtiyacı hissetmezdin.

konuşacak çok şeyim oldu demek ki bu zamana kadar yas demek illa kaç yılında doğduğun demek değil eğitim sosyal hayat dünya görüşü vs bunlar yastan daha önemli bence

Yaş farkı ve kuşak farkı ayrı şeyler..
Sizin aranızda kuşak farkı var..
Kızımla aramda 27 yaş var..
Evlenip aynı eve girdiginizde farklar ortaya çıkacaktır.. iyi düşünün..
Belki çok mutlu olursunuz kimse bilemez bunu.. hakkınızda hayırlısı olsun..

konuşacak çok şeyim oldu demek ki bu zamana kadar yas demek illa kaç yılında doğduğun demek değil eğitim sosyal hayat dünya görüşü vs bunlar yastan daha önemli bence
Yaşından olgun olabilirsin canım ama ne kadar yaşanmışlık olsa 27 yaş büyük biriyle hayat görüşlerin fikirlerin bakış açın aynı olmaz
Üzülerek söylüyorum adam evde oturup torun sevecek yaşa yaklaşmış sen gezip tozacağın anne olacağın dönemdesin Cinsellik yaşayacağın dönemdesin
Nasıl olacak ? Sen hareketli gezmek isterken yaşamak isterken çocuk sahibi olmak isterken kendinden nerdeyse 30 yaş büyük bu adam..?
Senin isteklerini beklentini karşılayacak mı?
Sen bıkacaksın lanet olsun diyeceksin pişman olacaksın
İnşallah mutlu olursun biz seni uyarıyoruz sen evlenecek gibi duruyorsun ama allah utandırmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…