- 22 Kasım 2016
- 64
- 8
- 1
- 36
- Konu Sahibi aysekaya06
-
demek ki konuşacak çok şeyımız var bir de bu açıdan bakın sadece kaç yıl yasadığın değildir hayat ve yas öyle düşünürseniz 10 yasta fazla sonuçta orada da kuşak farkı varKonu gerçek mi?
Benim babamla aramda 27 yaş var
Eşimle 10 yaş var aramda
Hadi 10-15 yaş olabilir ama 27 çok fazla
Konuşacak ne olabilir ki ne paylaşabilirsiniz o yaşta ki biriyle ?
Yapmayın gerçekçi olun lütfen kuşak farkı çok
Sen şaka mısınbrad pitt çok hoş biri bence ben olsam kabul ederdım
Katılıyorum o kadar yaş farkı cinsel hayatı etkiler
kimle ömür boyu mutlu olacağının garantısı var?Belki gostermyordur yaşını ,enerjiktirde,
Benimde 50 yaşında arkdaşım vardı 30 anca derdin deli dolu yaşardı Çok,
Öyle birşey sanırım ,
simdilik mutlu olursunuz da,
2 sene felan bilemedin 5 yıl,mutlu oldun ,ya sonra ?
evet seni seviyorum dedi endisiBakın evlilikte seks olmadan olmaz,yaş farkı ciddi boyutta..
Hem size dedimi böyle birşey,cinsellik önemli değil seni seviyorum mu dedi yoksa..
Kendinizi kandırmayın sakın..
10 yaşla 27 yaş bir mi?demek ki konuşacak çok şeyımız var bir de bu açıdan bakın sadece kaç yıl yasadığın değildir hayat ve yas öyle düşünürseniz 10 yasta fazla sonuçta orada da kuşak farkı var
biliyor benım tercıhlerıme her zaman saygı gösterır ailem tabı kı ıstemıyorlar amaAilen biliyormu peki bunu?
Duysalar sence ne derler..
kimle ömür boyu mutlu olacağının garantısı var?
konuşacak çok şeyim oldu demek ki bu zamana kadar yas demek illa kaç yılında doğduğun demek değil eğitim sosyal hayat dünya görüşü vs bunlar yastan daha önemli bence10 yaşla 27 yaş bir mi?
Kendinden 27 yaş biriyle konuşacak neyin var söyler misin?
Mantıklı ol evlenip çocuk sahibi olmayı mutlu olmayı herkes ister kendinden 27 yaş büyük biri evlilikten beklentini karşılayacak mı
evet seni seviyorum dedi endisi
Sübyancı derlerBununla varmı peki?
Bir topluluğa girdinmi arkandan ne laflar dolaşır,babası yaşında adamla evlenmiş derler.
Yada tam tersini düşün kızı yaşındakiyle evlenmiş derler...
biliyor benım tercıhlerıme her zaman saygı gösterır ailem tabı kı ıstemıyorlar ama
Sübyancı derler
Düşman başına be ablam :)Bak seninle yaşıt evli kızım var,böyle bir olayla karşımıza gelse olacakları söyleyim sana..
Yada hiç söylemeyim sen tahmin et istersen...
Düşman başına be ablam :)
Yaşından olgun olabilirsin canım ama ne kadar yaşanmışlık olsa 27 yaş büyük biriyle hayat görüşlerin fikirlerin bakış açın aynı olmazkonuşacak çok şeyim oldu demek ki bu zamana kadar yas demek illa kaç yılında doğduğun demek değil eğitim sosyal hayat dünya görüşü vs bunlar yastan daha önemli bence
ahaha ofiseh 10 sene sonra romantizm yerine romatizmadan bahsedersiniz.. allah akıl fikir versin ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?