- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
- Konu Sahibi aysekaya06
-
valla yersen tek sen yemezsin ellamBanlancam diye diyemiyorum ama adam kendinden o kadar yaş küçük bi insana nasıl gönül koyar çocuğu yaşındasın tamam aşk yasa bakmaz ama seninki çok fazla çok enerjik deme 50 küsür yaşında illa bi kaç seneye rahatsızlıklar baslar ve sen daha farklı şeyler istiyceksın boşver olmaz de
Para para paradoğru valla :)
Diyemdm de zaten içimde kaldı :))valla yersen tek sen yemezsin ellam
bizde yeriz :)
De kiz deDiy
Diyemdm de zaten içimde kaldı :))
Siz iyi değilsiniz. Bi destek falan alın benceevet ama onun segsini ve saygısını kımsede göremedım yasıtlarımla ıletısım kuramama yönum de var zaten
kesinlikle öyle bir durum yok54 yaşındaki adam kendinden 27 yaş küçük birisiyle ancak fantazi yapmak adına evlenmek ister..
Fofenk olsunda gerisi önemli değil adam için..
bilmiyorum sorun neredeSiz iyi değilsiniz. Bi destek falan alın bence
ne parası ya...konunun parayla hiç ilgisi yokPara para para
kesinlikle öyle bir durum yok
ruh ve yasam görüşümüz farklı değil ki öyle olsa zaten bu soruyu sormam bileProfilinzdeki yaşınız doğruysa eğer adam 54 yaşında oluyor babanız yaşında nerdeyse ruh farklı-yaşam görüşü farklı ne olursa olsun arada dağlar kadar fark var bence bu cok buyuk bı yas farkı bu işe hiç girme kendi yaşıtın biriini bul
Senin için demedimne parası ya...konunun parayla hiç ilgisi yok
brad pitt çok hoş biri bence ben olsam kabul ederdım27 yaş çok büyük fark. Ben asla okadar büyük birine sizin gozunuzle bakamazdim midem kaldırmazo adam da size nasıl bakmış resmen çocuğu yasindasiniz sapık mı nedir. Benim babam 54 yaşında. Birde şu yönden düşünün .evlendiniz diyelim cinsel tatmin sizin için önemli değil mi. Çünkü o yaşta biriyle tatmin edici bir cinsellik yaşanacağını sanmıyorum. Ben evlilikte cinselliğe çok önem veren biri olarak bu açıdan da böyle bir evliligi imkansız görüyorum. Hani adam değil doktor brad pitt olsa yine farketmez brad pitt yazma sebebim de evlenmeyi düşündüğünüz doktor amcayla aynı yaşta olmasi
Katılıyorum o kadar yaş farkı cinsel hayatı etkilerBakın evlilikte seks olmadan olmaz,yaş farkı ciddi boyutta..
Hem size dedimi böyle birşey,cinsellik önemli değil seni seviyorum mu dedi yoksa..
Kendinizi kandırmayın sakın..
ruh ve yasam görüşümüz farklı değil ki öyle olsa zaten bu soruyu sormam bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?